Zobacz treść przetargu, którego dotyczy to sprostowanie
Ogłoszenie z dnia 2012-07-30
Numer ogłoszenia: 277240 - 2012; data zamieszczenia: 30.07.2012
OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA
Ogłoszenie dotyczy: Ogłoszenia o zamówieniu.
Informacje o zmienianym ogłoszeniu: 264400 - 2012 data 23.07.2012 r.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA, ul. C. K. Norwida 3, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3552010, fax. 094 3552011.
SEKCJA II: ZMIANY W OGŁOSZENIU
II.1) Tekst, który należy zmienić:
- Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Część nr 1.
- W ogłoszeniu jest: 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa produktu Ilość w kg 1. Filet z indyka 50 2. Kurczak świeży 200 3. Pierś z kurczaka świeża 600 4. Pierś z kurczaka mrożona 300 5. Podudzie z kurczaka 200 6. Porcje rosołowe mrożone 650 7. Porcje rosołowe 650 8. Uda z kurczaka 2000 9. Uda z kurczaka mrożone 2000 10. Kurczak wędzony- ćwiartka 100 11. Ćwiartka z kurczaka świeża 2000 12. Skrzydełka z kurczaka świeże 300 13. Serca z indyka świeże 650 14. Wątróbka drobiowa świeża 650 15. Żołądki drobiowe świeże indycze 650 16. Mięso gulaszowe z indyka klasa I 700 17. Mięso mielone z kurcząt 200 18. Golonka z indyka świeża 200..
- W ogłoszeniu powinno być: 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP. NAZWA TOWARU ILOŚĆ JM 1 Filet z indyka 100 kg 2 Pierś z kurczaka świeża 1800 kg 3 Kaczka mrożona 50 kg 4 Porcje rosołowe mrożone 2000 kg 5 Porcje rosołowe 500 kg 6 Uda z kurczaka 500 kg 7 Kurczak wędzony- ćwiartka 20 kg 8 Ćwiartka z kurczaka świeża 4500 kg 9 Skrzydełka z kurczaka świeże 300 kg 10 Serca z indyka świeże 650 kg 11 Wątróbka drobiowa świeża 1000 kg 12 Żołądki drobiowe świeże indycze 250 kg 13 Mięso gulaszowe z indyka klasa I 500 kg 14 Mięso mielone z kurcząt 50 kg 15 Golonka z indyka świeża 100 kg.
- Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Część nr 2.
- W ogłoszeniu jest: 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa produktu Ilość w kg 1. Kiełbasa drobiowa biała - waga sztuki ok. 120 - 130g 200 2. Golonka drobiowa 160 3. Mielonka drobiowa 150 4. Pasztet z gęsi ze śliwką 200 5. Pasztet z drobiu z oliwkami 200 6. Pieczeń ala kaczka 200 7. Rolada ala kaczka 200 8. Polędwica drobiowa 230 9. Rolada drobiowa z kurczaka lub indyka 140 10. Schab drobiowy z przyprawami lub ziołami 100 11. Szynka drobiowa mozaikowa 150 12. Szynka golonkowa z indyka 100 13. Szynka z piersi kurcząt 45 14. Szynka golonkowa z indyka 60 15. Salceson drobiowy 400 16. Salceson drobiowy - ala ozorkowy 200 17. Serdelki drobiowe wiedeńskie 350 18. Parówki berlinki 350 19. Pieczeń francuska kaczka 150 20. Pasztet drobiowy - opakowanie 50 g 450 21. Baleron z indyka. 100 22. Baton polędwica drobiowa 100 23. Baton szynkowy z drobiu 100 24. Blok drobiowy 150 25. Blok drobiowy szynkowy 150 26. Filecik złocisty 100 27. Indyk wędzony 40 28. Kabanosy drobiowe 120 29. Kiełbasa szynkowa drobiowa 150 30. Lunchmeat drobiowy 50 31. Mortadela drobiowa 150 32. Szynka z kurcząt 180 33. Kiełbasa szynkowa z indyka 150..
- W ogłoszeniu powinno być: 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP. NAZWA TOWARU ILOŚĆ JM 1 Baton polędwica drobiowa- wyrób wyprodukowany z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie bloku, peklowany, parzony. Na przekroju widoczne duże kawałki mięsa, połączone masą wiążącą. Plasterki o grubości 2 mm nie powinny się rozpadać. 600 kg 2 Indyk wędzony - filet z piersi indyczych-peklowany wędzony 1000 kg 3 Kabanosy drobiowe - kiełbasa średnio rozdrobniona, podsuszana wyprodukowana z mięsa drobiowego, nadziewana w jelita baranie o średnicy 2 do 2,2 odkręcana w odcinkach prostych od 28 do 30 cm. Kiełbasa wędzona zimnym dymem i podsuszana. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 60 kg 4 Kiełbasa szynkowa z indyka - nie wędzona w kształcie bloku, peklowana, parzona. 350 kg 5 Kiełbasa drobiowa biała - waga sztuki ok. 120 - 130g średnio rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa drobiowego nie peklowanego, nadziewana w jelita wieprzowe naturalne o średnicy 2,8 do 3 cm . kiełbasa parzona. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 50 kg 6 Mortadela drobiowa - wyrób drobiowy o delikatnej strukturze. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 200 kg 7 Parówki berlinki- parówki cienkie drobiowe o delikatnej strukturze i niskiej zawartości tłuszczu. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 100 kg 8 Pasztet drobiowy - opakowanie 50 g 150 kg 9 Pieczeń ala kaczka -wyrób garmażeryjny wyprodukowany z mięsa drobiowego, tłuszczu wieprzowego Wyrób pieczony. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 100 kg 10 Polędwica drobiowa - baton wyprodukowany z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie batonu, peklowany, podwędzany, parzony. Wyrób w osłonce sztucznej. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 230 kg 11 Rolada ala kaczka -wyrób garmażeryjny wyprodukowany z mięsa drobiowego, tłuszczu wieprzowego Wyrób pieczony. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 100 kg 12 Salceson drobiowy - ala ozorkowy wyprodukowany z mięsa drobiowego, z dodatkiem żelatyny wieprzowej nadziewany w osłonki sztuczne średnica od 10 do 13 cm. Plaster grubości 3 mm nie powinien się rozpadać, niedopuszczalne skupiska nie wymieszanych składników. Na przekroju widoczne składniki. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 200 kg 13 Salceson drobiowy wyprodukowany z mięsa drobiowego, z dodatkiem żelatyny wieprzowej nadziewany w osłonki sztuczne średnica od 10 do 13 cm. Plaster grubości 3 mm nie powinien się rozpadać, niedopuszczalne skupiska nie wymieszanych składników. Na przekroju widoczne składniki. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 400 kg 14 Szynka drobiowa mozaikowa- w bloku produkt drobiowy nie wędzony - wyrób z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie bloku, peklowany, parzony. Średnica od 9 do 10 cm Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 150 kg 15 Szynka z indyka - baton wyprodukowany z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych indyczych w kształcie batonu, peklowany, podwędzany, parzony. Wyrób w osłonce sztucznej, na przekroju widoczne duże kawałki mięsa. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 250 kg 16 Szynka z piersi kurcząt - wyrób z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie bloku, peklowany, parzony. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 450 kg.
INNE PRZETARGI Z KOŁOBRZEGU
- Demontaż i ponowny montaż sprzętu zabiegowego w obiektach "Uzdrowisko Kołobrzeg" S.A. w Kołobrzegu
- Wykonywanie kompleksowych usług sprzątania oraz utrzymania czystości i porządku w budynkach stanowiących zasób Gminy Miasto Kołobrzeg oraz Kołobrzeskiego TBS Sp. z o. o.
- Dostawa fabrycznie nowego sprzętu komputerowego - notebooki, stacje dokujące, monitory
- Zakup stołu operacyjnego ortopedycznego dla Regionalnego Szpitala w Kołobrzegu
- KOMPLEKSOWE UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W BUDYNKU SĄDU REJONOWEGO W KOŁOBRZEGU
- Remont głównego zasilania wody w Sanatorium Uzdrowiskowym PERŁA BAŁTYKU w Kołobrzegu
więcej: przetargi w Kołobrzegu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.