Ogłoszenie z dnia 2016-12-14
Ogłoszenie nr 367162 - 2016 z dnia 2016-12-14 r.
Szadek: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Zespołu Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina i Miasto Szadek, krajowy numer identyfikacyjny
73093446000000, ul.
ul. Warszawska
3,
98240
Szadek, woj.
łódzkie, państwo
Polska, tel.
438 215 004, e-mail
urzad@ugimszadek.pl, faks
438 215 773.
Adres strony internetowej (URL):
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
tak
www.szadek.bip.cc
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.szadek.bip.cc
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
W formie pisemnej
Adres:
Urząd Gminy i Miasta Szadek, ul. Warszawska 3, 98-240 Szadek
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Zespołu Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
Numer referencyjny: 15/16
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1.Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w roku 2017 dla Zespołu Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku. 2.Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części. 3.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawia SIWZ
II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Dodatkowe kody CPV:15800000-6, 15100000-9, 15500000-3
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
data zakończenia: 31/12/2017
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
nie
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatnośc | 40 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 22/12/2016, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: 1
Nazwa: Przetwory sypkie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Cukier biały kryształ 1 kg kg 400
2. Cukier puder 400 g kg 30
3. Proszek do pieczenia 30 g szt 10
4. Cukier wanilinowy 32 g szt 200
5. Drożdże piekarskie świeże 1kg kg 2
6. Mąka pszenna typu 500 1 kg kg 1000
7. Mąka ziemniaczana 1kg kg 10
8. Ryż biały długi 1 kg kg 75
9. Ryż w saszetkach biały długoziarnisty 400 g szt 600
10. Kasza manna zwykła 1 kg kg 50
11. Kasza jęczmienna średnia 1 kg kg 500
12. Kasza gryczana 1 kg kg 130
13. Sól morska o niskiej zawartości sodu( sól potasowa KCL 30%) 1kg kg 200
14. Pieprz mielony 20 g szt 250
15. Pieprz ziołowy 20 g szt 500
16. Pieprz ziarno 20 g szt 50
17. Papryka słodka mielona 20 g szt 1000
18. Majeranek suszony 20 g szt 300
19. Liść laurowy suszony 6 g szt 70
20. Ziele angielskie suszone 15g szt 70
21. Kwasek cytrynowy spożywczy w proszku 20 g szt 200
22. Przyprawa do kurczaka łagodna bez glutaminianu sodu 20 g szt 100
23. Przyprawa do zup i mięs w proszku 400g szt 50
24. Groszek konserwowy w puszce 400 g szt 150
25. Kukurydza konserwowa w puszce 400 g szt 70
26. Sos sałatkowy w proszku ziołowo- koperkowy 20 g szt 200
27. Przyprawa do mięs bez konserwantów 200 g szt 40
28. Sałatka szwedzka 3 l szt 60
29. Pomidor b/s puszka 200g szt 100
30. Przyprawa grillowa łagodna 20 g szt 100
31. Oregano suszone 20 g szt 50
32. Bazylia suszona 20 g szt 50
33. Kminek suszony 20g szt 50
34. Zioła prowansalskie 20g szt 40
35. Sos do spaghetti w słoiku 520 g szt 300
36. Sos boloński w słoiku 520 g szt 200
37. Sos słodko- kwaśny w słoiku 520 g szt 200
38. Sos grzybowy w proszku bez konserwantów 20 g szt 60
39. Sos pomidorowy w proszku bez konserwantów 20 g szt 60
40. Rodzynki gat.1 sułtanki 500 g szt 50
41. Koncentrat pomidorowy 30% (o zawartości węglowodanów 13,92g w 100g produktu) 0.990 l szt 120
42. Ketchup łagodny, pikantny bez konserwantów 0.5 l szt 60
43. Syrop żurawinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 400
44. Syrop malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 200
45. Syrop truskawkowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 300
46. Syrop z czarnej porzeczki z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 300
47. Bułka tarta pszenna jasna 0.5 kg szt 600
48. Makaron świderki (makaron z semoliny) 500 g szt 400
49. Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny 250 g szt 350
50. Makaron wstążka cięta (makaron z semoliny) 500 g szt 300
51. Makaron rurka (makaron z semoliny) 500 g szt 200
52. Makaron do spaghetti (makaron z semoliny) 400 g szt 500
53. Koncentrat buraczkowy min.59 % 330 ml szt 60
54. Ocet jabłkowy 5% 300ml szt 10
55. Olej rzepakowy 1l szt 1000
56. Barszcz biały w płynie 1l szt 200
57. Żurek w proszku bez konserwantów 20 g szt 300
58. Musztarda popularna 190 g szt 50
59. Chrzan tarty słoik bez dodatków 200 g szt 60
60. Majonez 700 g szt 100
61. Kisiel z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki) na 3/4 litra wody 58 g szt 1200
62. Herbata czarna w saszetkach 300 szt. szt 15
63. Galaretka bez sztucznych barwników ( różne smaki) 75 g szt 200
64. Dżem niskosłodzony z kawałkami owoców (różne smaki)- słodzony zagęszczonym sokiem jabłkowym. 525g szt 400
65. Masło orzechowo- czekoladowe 630 g szt 20
66. Wafelki paczkowane (różne smaki) szt. bez cukru 30g szt 400
67. Herbatniki bez cukru 100 g szt 200
68. Chrupki zbożowe do mleka czekoladowe i nie czekoladowe (zawartością fosfor 142mg w 100g produktu) 500 g szt 60
69. Chrupki kukurydziane 500g szt 60
70. Z Zbożowe poduszeczki z nadzieniem różne smaki 500 g szt 60
71. Kakao naturalne tradycyjne 250 g szt 10
72. Kakao rozpuszczalne ( o zawartości magnezu 247 mg w 100g produktu) 500g szt 30
73. Woda mineralna niegazowana 1,5l Szt 60
74. biszkopty bez cukru 500g szt 73
75. Miód duży ( pszczeli wielokwiatowy naturalny) 1000g szt 300
76. Miód mały ( pszczeli wielokwiatowy naturalny) 370g szt 350
77. Kostki rosołowe o niskiej zawartości soli 68g szt 50
78. Groszek ptysiowy 250g szt 200
79. Grzanki 500g szt 200
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 2
Nazwa: Warzywa i owoce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Ziemniaki jadalne, nie pastewne, 1kg kg 16000
2. Ziemniaki młode 1kg kg 4000
3. Marchew 1kg kg 1100
4. Pietruszka 1kg kg 200
5. Seler 1kg kg 200
6. Por 1kg kg 200
7. Cebula biała 1kg kg 150
8. Cebula czosnkowa 1kg kg 50
9. Cebula czerwona 1kg kg 30
10. Kapusta biała 1kg kg 600
11. Kapusta młoda 1kg kg 300
12. Kapusta czerwona 1kg kg 50
13. Kapusta pekińska 1kg kg 400
14. Kapusta kiszona 1kg kg 1100
15. Kapusta włoska 1kg kg 60
16. Fasola średni Jaś 1kg kg 200
17. Burak ćwikłowy 1kg kg 1000
18. Ogórek kiszony 1kg kg 500
19. Ogórek konserwowy duża puszka 12,25 l. szt 25
20. Ogórek konserwowy mała puszka 4,2 l. szt 25
21. Ogórek zielony 1kg kg 350
22. Pomidor 1kg kg 150
23. Papryka 1kg kg 60
24. Sałata główka 1 szt. 200
25. Sałata karbowana główka 1 szt. 400
26. Kalafior główka 1 szt. 200
27. Jabłko 1kg kg 1000
28. Cytryna 1kg kg 400
29. Pieczarki 1kg kg 60
30. Szczypior ( pęczek) 1 szt. 100
31. Natka pietruszki ( pęczek) 1 szt. 300
32. Koperek (pęczek) 1 szt. 400
33. Rzodkiewka (pęczek) 1 szt. 70
34. Brokuł 1kg kg 150
35. Fasola szparagowa zielona 1kg kg 150
36. Czosnek świeży główka polski 1 szt. 30
37. Banan 1kg kg 300
38. Mandarynka 1kg kg 100
39. Śliwka 1kg kg 15
40. Gruszka 1kg kg 20
41. Winogrono 1kg kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15300000-1
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 3
Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego 65-70 g szt 16500
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 4
Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Chleb krojony pszenny 500 g szt 700
2. Bułka duża pszenna 100 g szt 900
3. Bułka mała pszenna 50g szt 5000
4. Bułka razowa 50g szt 300
5. Bułka z ziarnem i dyniom ( kajzerka) 50g szt 300
6. Chałka drożdżowe pieczywo pszenne 400 g szt 60
7. Angielka krojona 400 g szt 100
8. Rogal pszenny 100 g szt 600
9. Placek drożdżowy 500g szt 30
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 5
Nazwa: Nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Masło zawartość tłuszczu 82% 250g kg 30
2. Mleko 2% pasteryzowane 1l. litry 200
3. Mleko 3.2% UHT 1l. szt 600
4. Śmietana 18% 400 ml litry 300
5. Jogurty naturalny 400 g szt 700
6. Jogurt owocowy ( różne smaki) zawierający kawałki owoców 0% tłuszczu i cukru 125 g szt 4500
7. Twaróg półtłusty kl I 1kg kg 120
8. Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia 1kg kg 160
9. Ser żółty tłusty kl I(Gouda) 1kg kg 7
10. Margaryna zawartość tłuszczu roślinnego min.39 % 500 g szt 300
11. Margaryna zawartość tłuszczu 60% witamina A i D3 500g szt 50
12. Jogurt waniliowy(0% tłuszczu i cukru) 125g szt 400
13. Jogurt czekoladowy (0% tłuszczu i cukru) 125g szt 400
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15500000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 6
Nazwa: Mięso i wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Kości wędzone 1kg kg 50
2. Schab b/k 1kg kg 720
3. Karczek b/k 1kg kg 980
4. Szynka surowa wieprzowa b/k 1kg kg 500
5. Wołowina b/k 1kg kg 100
6. Brzuch Świeży surowy b/ż 1kg kg 300
7. Boczek wędzony b/ ż 1kg kg 170
8. Kiełbasa Szynkowa kl I 80% mięsa wieprzowego 1kg kg 300
9. Pachwina wędzona 1kg kg 200
10. Kiełbasa krakowska min. 68% mięsa 1 kg kg 30
11. Kiełbasa cienka Szynkówka min. 50 % mięsa 1kg kg 50
12. Kabanos wieprzowe 1kg kg 50
13. Kiełbasa podwawelska cienka 1kg kg 350
14. Szynka wędzona chuda 1kg kg 20
15. Szynka konserwowa 1kg Kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 7
Nazwa: Drób i przetwory drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Porcja rosołowa ze skrzydełkami 1kg kg 400
2. Pałka kurczaka 1kg kg 500
3. Udko 1kg kg 600
4. Filet z kurczaka 1kg kg 1200
5. Filet z indyka 1kg kg 400
6. Kiełbasa drobiowa min.60% mięsa 1kg kg 100
7. Parówki cienkie drobiowe min.60% 1kg kg 130
8. Pasztet drobiowy 56 % mięsa ( słoik) 500g szt 30
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15112000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 8
Nazwa: Ryby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1 Filet z miruny 1kg kg 600
2 Paluszki Rybne 1kg kg 200
3 Kotlety rybne z całego mięsa 1kg kg 200
4 Kostka rybna w panierce 1kg kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15200000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 9
Nazwa: Garmażeria nie mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. kopytka 1kg kg 700
2. śląskie 1kg kg 700
3. Pierogi z mięsem 1kg kg 700
4. pampuchy 50g szt 12500
5. Pierogi leniwe 1kg kg 700
6. Pierogi z kapustą i grzybami 1kg kg 300
7. Pierogi z serem 1kg kg 500
8. Pierogi z owocami 1kg kg 300
9. Pyzy/knedle ze śliwkami 1kg kg 300
10. Pyzy z mięsem 1kg kg 300
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 10
Nazwa: Mrożonki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Bukiet warzyw 2.5kg sz 200
2. Truskawki 2.5 kg kg 200
3. Wiśnia 2.5kg kg 80
4. Brokuły 2.5kg kg 300
5. Marchewka mini 2.5 kg kg 200
6. Mieszanka 7 składnikowa lub 9 składnikowa 2.5kg kg 300
7. Fasolka szparagowa 2.5 kg kg 150
8. Kalafior 2,5kg Kg 100
9. Włoszczyzna 2,5kg kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
INNE PRZETARGI SZADEK
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Szadku
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku
więcej: przetargi SZADEK »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Nr 2 z Oddziałami Integracyjnymi w Pułtusku w podziale na 10 części
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. mjra pil. Jerzego Iszkowskiego w Tęgoborzy w roku 2025
- Sukcesywna dostawa pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 na rok 2025
- Dostawa artykułów spożywczych
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Zespołu Szkół w Osieku nad Wisłą
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2025 roku - z podziałem na 6 części
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.