To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-11-18
Wrocław: Postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego na dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 9 we Wrocławiu. Znak sprawy: ZS9/1/2014
Numer ogłoszenia: 378836 - 2014; data zamieszczenia: 18.11.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 348014 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Nr 9, ul. Krajewskiego 1, 51-690 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3481357, faks 071 3484049.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła podstawowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego na dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 9 we Wrocławiu. Znak sprawy: ZS9/1/2014.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 9 we Wrocławiu. Usługa ma polegać na samodzielnej produkcji obiadów w kuchni Zamawiającego na bazie półproduktów, dostarczonych przez Wykonawcę do siedziby Zamawiającego oraz podawanie posiłków w jego stołówce. Wymaga się, aby potrawy (w tym mięso) było przygotowywane w kuchni Zamawiającego w piecu konwekcyjno-parowym bądź podobnym urządzeniu służącym do dietetycznej obróbki termicznej posiłków. Zupy, kasze, makarony, ryże, ziemniaki (dodatki skrobiowe) oraz kompoty również mają być gotowane w kuchni Zamawiającego. Usługa będzie dotyczyć: a) wiek dzieci objętych żywieniem: dzieci szkolne od 5 lat do 13 lat b) ilość dzieci objętych żywieniem - min. 10 - max. 250 c) rodzaje posiłków: obiad składający się z zupy, drugiego dania, surówki oraz owocu i kompotu Zamawiający informuje, że podana ilość maksymalna dzieci objętych żywieniem jest wielkością szacunkową i może ulec zmianie w zależności od złożonego zapotrzebowania na dany miesiąc. Ilość wydawanych posiłków zmieniać się będzie w zależności od frekwencji dzieci w danym dniu. Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić ilość posiłków zgodną z zapotrzebowaniem złożonym na dany miesiąc z uwzględnieniem próbek posiłków przechowywanych na terenie placówki, a także posiłku dodatkowego do oceny kontroli jakości. Zamawiający zastrzega sobie możliwość odpisów obiadów za miesiąc poprzedni, które nie były wydane, a fakt nieobecności dziecka w danym dniu został zgłoszony Wykonawcy. Średnia ilość dzieci korzystających z obiadów w miesiącu - 180. 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 5 do SIWZ. Szczegółowy zakres wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się we wzorze umowy, stanowiącym Załącznik nr 4 SIWZ. 3. Miejsce świadczenia: stołówka Zespołu Szkół nr 9 we Wrocławiu przy ul. Krajewskiego 1. 4. Termin wykonania zamówienia od 02.01.2015 r. do 31.12.2015 r. z wyłączeniem dni wolnych przewidzianych w roku szkolnym. Faktyczny okres realizacji usługi to 10 miesięcy. Zamawiający zastrzega możliwość (w ramach przewidzianego limitu maksymalnego wartości umowy) do korzystania z usługi przez okres 11 miesięcy (w jednym miesiącu wakacyjnym) dla prowadzonego oddziału zerówkowego. Ilość dzieci objętych żywieniem w okresie wakacyjnym - min. 10 - maks. 25.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.31.00 - Usługi w zakresie posiłków szkolnych 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.11.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Horyzonty Smaku s.c., ul. Strzegomska 42 K/21, 53-611 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 467302,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 393225,00
Oferta z najniższą ceną: 335475,00 / Oferta z najwyższą ceną: 393225,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WROCŁAWIA
- Usługa publikacji materiałów informacyjno-promocyjnych - 2 zadania
- Serwis, konserwacja oraz naprawy awaryjne urządzeń, instalacji wentylacji, klimatyzacji oraz urządzeń i instalacji chłodniczych dla obiektów i układów DCOPiH z podziałem na 3 pakiety.
- Usługa cateringowa na potrzeby szkolenia organizowanego przez Departament Rozwoju Aglomeracji Urzędu Marszałkowskiego Województwa Dolnośląskiego
- 4/LEKI/DCZP/2025/P Sukcesywna dostawa produktów leczniczych i wyrobów medycznych do apteki szpitalnej na potrzeby "Dolnośląskiego Centrum Zdrowia Psychicznego" sp. z o.o."
- Świadczenie usług ochrony fizycznej oraz monitoringu obiektów i budynków szpitala oraz przychodni SPZOZ MSWiA we Wrocławiu wraz z przyległym terenem w okresie 12 miesięcy
- "Zagospodarowanie terenu przy ul. Królewieckiej we Wrocławiu" - etap I w ramach Programu Zielona Rewolucja
więcej: przetargi w Wrocławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa kompleksowej organizacji 3 konferencji otwierających w ramach realizowanych przez Zamawiającego projektów w ramach Programu Interreg NEXT Polska-Ukraina 2021-2027
- Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań o szczególnym znaczeniu i wysokiej randze na rzecz Samorządu Województwa Małopolskiego w 2025 roku.
- Usługa żywienia pacjentów ZOL w SP ZOZ w Międzyrzecu Podlaskim
- Usługa cateringowa dla słuchaczy III i IV edycji studiów podyplomowych MBA Executive Offshore Wind
- Kompleksowe świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Kole
- Usługi cateringowe wraz z wynajmem sali na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.