eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kup › Świadczenie usług cateringowych dla Stobrawskiego Centrum Medycznego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-07-18

Ogłoszenie nr 510148654-N-2019 z dnia 18-07-2019 r.

Stobrawskie Centrum Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Kup: Świadczenie usług cateringowych dla Stobrawskiego Centrum Medycznego

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 545425

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Stobrawskie Centrum Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Kup, Krajowy numer identyfikacyjny 53093851700000, ul. ul. Karola Miarki 14, 46-082 Kup, woj. opolskie, państwo Polska, tel. 77 403 28 60, e-mail przetargi@szpital-kup.eu, faks 77 427 47 84.
Adres strony internetowej (url): www.szpital-kup.eu

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Sp. z o. o.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Świadczenie usług cateringowych dla Stobrawskiego Centrum Medycznego

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

ZP/10/2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Usługi

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1. Świadczenie usług cateringowych dla pacjentów SCM Sp. z o. o.: 1) Całodzienne wyżywienie dla pacjentów Szpitala w Kup: przygotowywanie, dostawa posiłków do węzła cateringowego na terenie Zamawiającego. 2) Całodzienne wyżywienie dla pacjentów Szpitala w Pokoju: przygotowywanie, dostawa posiłków do kuchenek oddziałowych wraz z rozdziałem posiłków do pacjenta oraz zbieraniem naczyń po posiłkach, zmywaniem i przechowywaniem naczyń w dzierżawionych pomieszczeniach. 2. Miejsce wytwarzanie posiłków nie może być oddalone od miejsca ich dystrybucji o nie więcej niż 40km. 3. Wykonawca zobowiązany będzie do dostawy posiłków przygotowanych według ustalonego jadłospisu we wszystkie dni tygodnia w określonym poniżej czasie: 1) śniadania - 7:30 2) obiady - 12:30 3) podwieczorki - 15:00 4) kolacje - 17:30 4. Podczas procesu żywienia Wykonawca musi przestrzegać jadłospisów dla diet stosowanych w szpitalu w Kup i Pokoju, które Zamawiający dołączył do SIWZ tj.: 1) Dieta podstawowa 2) Dieta wątrobowa 3) Dieta wrzodowa 4) Dieta cukrzycowa 5) Dieta ubogopurynowa 6) Dieta wysokoenergetyczna (jest modyfikacją diety podstawowej i łatwostrawnej) 7) Dieta niskobiałkowa 8) Dieta bezmleczna oraz diet, których opis Zamawiający zawarł w procedurze QP-OD-1/2 "Diety stosowane w SCM Sp. z o. o z/s w Kup" stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ tj.: 9) Dieta bezglutenowa 10) Dieta kleikowa 11) Dieta wegetariańska Dla diety bezglutenowej, kleikowej i wegetariańskiej jadłospis w oparciu o procedurę Zamawiającego, Wykonawca przygotuje w przypadku konieczności podania takiej diety. Z uwagi na niską zawartość produktową Zamawiający wymaga, dla diety kleikowej obniżenie wartości cenowej o 2/3 w stosunku do innych posiłków. 5. Dieta podstawowa - stanowi ok. 60% posiłków w Szpitalu w Kup i ok. 90% posiłków w Szpitalu w Pokoju. 6. Szacunkowa liczba pacjentów: 150 dziennie dla Szpitala w Kup, 75 dziennie dla Szpitala w. Wskazana powyżej dzienna liczba pacjentów a co za tym idzie ilość posiłków ma charakter wyłącznie szacunkowy, a rzeczywista ilość posiłków w ramach zamówienia wynikać będzie z bieżących potrzeb Szpitala w Kup i Pokoju i uzależniona będzie od liczby leczonych pacjentów. 7. Wykonawca zobowiązany będzie do przestrzegania normatywnych wartości energetycznych, wartości odżywczych i smakowych potraw oraz do przygotowywania ich zgodnie z prawnymi regulacjami dotyczącymi żywności i żywienia.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/05/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 11055650.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Komunalny Pokój Sp. z o. o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Sienkiewicza 8
Kod pocztowy: 46-034
Miejscowość: Pokój
Kraj/woj.: opolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 1194102.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 194102.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 194102.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.