eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GiżyckoZapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na targi do Gdańska w dniu 11-12 kwietnia 2014r.



Ogłoszenie z dnia 2014-04-15

Giżycko: Zapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na targi do Gdańska w dniu 11-12 kwietnia 2014r.
Numer ogłoszenia: 83269 - 2014; data zamieszczenia: 15.04.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych, ul. Smętka 7, 11-500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 429 9434, faks 87 428 4565.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na targi do Gdańska w dniu 11-12 kwietnia 2014r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest nocleg wraz z wyżywieniem dla uczniów Technikum Nr 3 i ich opiekunów podczas wyjazdu na targi pracy,kariery do Gdańska w ramach Gdańskich Targów Turystycznych (ul. Żaglowa) w dniach 11-12 kwietnia 2014 roku. Oferta powinna zawierać informację o cenie oraz dostępności poniższych usług w Państwa Schronisku, Hotelu: 1) Nocleg dla 40 uczniów, uczestników projektu w pokojach 2-3 osobowych z oddzielnymi łóżkami wraz z pościelą, 2) Nocleg dla 3 opiekunów podczas wyjazdu, pokoje 1 - 2 osobowe wraz z pościelą i pełnym węzłem sanitarnym, 3) Wyżywienie: - Śniadanie (wliczone w cenie noclegu) dla uczniów i opiekunów, składające się z: * min. 2 gatunków pieczywa * do wyboru: jajka gotowane, ser, wędlina, jajecznica, dżem, masło, pokrojone świeże pomidory i ogórki * do wyboru: Kawa, herbata, cytryna, cukier - Obiadokolacja (w dniu przyjazdu) dla uczniów i opiekunów, składająca się z zupy i II dania: danie rybne + ziemniaki lub inny dodatek węglowodanowy + zestaw surówek) - Czas podania posiłku nie może być dłuższy niż 15 minut, czas posiłku ok. 1 godziny. - Obiadokolacja oraz wybrane elementy śniadania muszą być podane na ciepło..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego 55.20.00.00 - Pola kempingowe i inne miejsca noclegowe, inne niż hotelowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: zamówienie jest częścią projektu Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego współfinansowanego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.04.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Szkolne Schronisko Młodzieżowe, ul. Kartuska 245, 80-125 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3486,43 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2211,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2211,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4850,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na usługę polegającą zapewnieniu zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na targi do Gdańska w dniu 11-12 kwietnia 2014r. (1 nocleg) prowadzonego w trybie zapytania o cenę na podstawie art. 69-73 uPzp. Monitoring zamówień publicznych odbywa się na podstawie Planu Finansowego PZOSiPO, na podstawie, którego zweryfikowano, że usługi planowane do realizacji w roku 2014 przekroczą kwotę 14.000 euro, jednak nie przekraczają kwoty 207.000 euro. Na podstawie przeprowadzonych postępowań na usługi cateringowe przeprowadzonych w ubiegłym roku oraz rozeznania rynku przeprowadzonego w dniu 19.03.2014r. stwierdzono, że wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8. Usługa cateringu objęta zamówieniem jest powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych i parametrowych. Przygotowane postępowanie zostało przesłane do 5 wybranych wykonawców świadczących w ramach prowadzonej przez nich działalności usługę będącą przedmiotem zamówienia.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.