eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włodawa › 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa nw. artykułów / wyrobów/: mięs i produktów mięsnych - nr grupy wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV - 151 Część I...


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/03/14-1359616


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Zakład Karny
Adres: Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa
Województwo: lubelskie

Telefon: 0825726810
Fax: 0825726866
e-mail: dkw_wlodawa@sw.gov.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Janusz Winiarczyk


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa nw. artykułów / wyrobów/: mięs i produktów mięsnych - nr grupy wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV - 151
Część I:
- Kiełbasa sardelki w ilości 2400 kg
- Kiełbasa krakowska w ilości 600 kg,
- Kiełbasa lenszmit w ilości 2400 kg,
- Kiełbasa mortadela w ilości 3100 kg,
- Kiełbasa parówkowa wieprzowa w ilości 3300 kg,
- Kiełbasa zwyczajna w ilości 2700 kg,
- Kaszanka w ilości 1400 kg,
- Pasztet wieprzowy w ilości 1290 kg,
- Pasztetowa w ilości 1290 kg,
- Pieczeń zwyczajna w ilości 1500 kg,
- Salceson w ilości 2100 kg,
- Słonina faszerowana w ilości 2100 kg,
- Żeberka paski wędzone w ilości 1080 kg,
Część II:
- Kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 250 kg,
- Kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 320 kg,
- Kiełbasa polędwica drobiowa w ilości 250 kg,
- Kiełbasa szynkowa drobiowa w ilości 250 kg,
- Kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 310 kg,
- Kiełbasa schab drobiowy w ilości 250 kg,
- Kiełbasa z indyka drobiowa w ilości 250 kg,
- Mięso drobiowe w ilości około 830 kg,
- Udka drobiowe w ilości około 700 kg
Część III:
- Mięso wieprzowe - półtusze bez głowy i nóg w ilości 2800 kg,
- Mięso wołowe drobne II w ilości 3620 kg,
- Mięso wołowe bez kości( udziec) w 320 kg,

Część IV:

- Mielonka wieprzowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 500g w ilości 740 kg,
- Mielonka wołowa -konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 500g w ilości 600 kg,
- Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 500g w ilości 420 kg,
- Pasztet z indyka - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 500g w ilości 420 kg.
- Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze50g w ilości 40kg
Dostawca jest zobowiązany dostarczyć zamawiającemu wartości kaloryczne oraz ilości składników odżywczych zawartych w 100 g części jadalnych produktu spożywczego

Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.sw.gov.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: 1. Kryteria przy wyborze ofert: - proponowana cena ofertowa całego zamówienia - waga kryterium 100%, sposób oceny minimalizacja wg wzoru: uzyskana liczba punktów = najniższa zaproponowana cena/cena badanej oferty *100 Sposób oceny: porównanie ilości punktów uzyskanych przez poszczególnych Wykonawców. Wynik: oferta, która przedstawia najkorzystniejszy bilans ( maksymalna liczba punków w oparciu o ustalone kryterium) zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Wynik traktowany będzie, jako wartość punktowa oferty.

Termin składania ofert: 2007-04-02
Miejsce składania ofert: 1. Złożenie oferty oraz termin złożenia oferty: - ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie, zapieczętowanej w sposób gwarantujący zachowanie poufności jej treści oraz zabezpieczający jej nienaruszalność do terminu otwarcia oferty, - ofertę należy złożyć w Zakładzie Karnym we Włodawie ul Żołnierzy WiN 19 w sekretariacie, nie później niż do dnia 02.04.2007r. do godz. 11.oo - oferent otrzyma pisemne potwierdzenie złożenia oferty z odnotowanym terminem jej złożenia (dzień, godzina) oraz numerem, jakim oznakowana została oferta. - oferent powinien umieścić ofertę w dwóch zamkniętych kopertach. Koperta zewnętrzna ma być zaadresowana według poniższego wzoru: Zakład Karny we Włodawie, ul. Żołnierzy WiN 19 Przetarg -produkty mięsne. koperta wewnętrzna poza oznakowaniem jak wyżej musi być opisana nazwą i adresem oferenta. - ofertę składaną do zamawiającego za pośrednictwem np. Poczty Polskiej, przesyłki kurierskiej, należy przygotować w sposób wyżej określony i przesłać w zewnętrznej kopercie zaadresowanej w następujący sposób: Zakład Karny we Włodawie, ul. Żołnierzy WiN 19; 22-200 Włodawa. Przetarg - produkty mięsne.Nie otwierać przed terminem < 02.04.2007r. > godz. 12.oo - oferty, które wpłyną do zamawiającego po wyznaczonym terminie składania ofert będą odsyłane do oferentów bez otwierania. 2. Otwarcie ofert: Otwarcie ofert nastąpi dnia 02.04.2007r. o godz. 12.oo w świetlicy siedziby Zamawiającego: Zakład Karny we Włodawie, ul. Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.