eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RawiczPrzedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa, makaronu oraz innych art. żywnościowych z grupy CPV 158 10000 - 9 Zadanie nr 1: Dostawy pieczywa, świeżych...


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/05/09-1890011


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Zakład Karny
Adres: 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz
Województwo: wielkopolskie

Telefon: 0655468500
Fax: 0655454266
e-mail: zp_rawic@sw.gov.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Radosław Rydz, Marek Przybylski, Ireneusz Skrzypczak


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa, makaronu oraz innych art. żywnościowych z grupy CPV 158 10000 - 9 Zadanie nr 1: Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich. Chleb żytni, baltonowski, krojony, foliowany o wadze 0,4 kg, ilość 150.000 kg CPV 15.81.11.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Chleb'>Chleb</a>
&#8211; 7 PN-93/A-74105 Chleb pszenny, krojony, foliowany o wadze 0,4 kg, ilość 15.500 kg, CPV 15.81.11.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Chleb'>Chleb</a>
&#8211; 7, PN-93/A-74105 Bułka tarta, ilość 1.100 kg, CPV 15.81.14.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Buleczki'>Bułeczki</a>
&#8211; 0, PN-A-74113:1997 Bułka pszenna , o wadze 100g, ilość 40.000 szt. CPV 15.81.14.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Buleczki'>Bułeczki</a>
&#8211; 0, PN-93/A-74105 Pączek z nadzieniem ( marmoladą ), o wadze 60 g, ilość 8.000 szt. CPV 15.81.21.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Wyroby-ciastkarskie'>Wyroby ciastkarskie</a>
&#8211; 4, PN-A-88106:1998 Placek drożdżowy z kruszonką, ilość 1000 kg CPV 15.81.21.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Placki'>Placki</a>
, PN-A-88106:1998 Zadanie nr 2: Dostawy makaronu Makaron &#8211; forma łazanka, ilość 13.500 kg CPV 15.85.11.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Makaron'>Makaron</a>
&#8211; 2, PN-A-74131:1999. Zadanie nr 3: Dostawy artykułów żywnościowych z grupcy CPV 158 10000 - 9 Czekolada mleczna &#8211; tabliczka 100g, ilość 100 kg, CPV 15.84.21.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Czekolada'>Czekolada</a>
&#8211; 3, PN-A-88102:1998/Ap1:2000 Ketchup &#8211; ilość 1.700 kg, CPV 15.87.12.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Ketchup'>Ketchup</a>
&#8211; 5, PN-V-74009:1999 Przyprawa warzywna do potraw - typu &#8222;Vegeta&#8221; lub równoważna, ilość 1.100 kg CPV15.87.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Przyprawy-i-przyprawy-korzenne'>Przyprawy i przyprawy korzenne</a>
, PN-A-86967;98 Przyprawa do zup typu &#8222; MAGI&#8221; lub równoważna- ilość 1700 litr., CPV 15.87.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Przyprawy-i-przyprawy-korzenne'>Przyprawy i przyprawy korzenne</a>
&#8211; 4, PN-A-94052:1996 Pierz czarny mielony &#8211; ilośc 80 kg, CPV 15.87.21.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Pieprz'>Pieprz</a>
&#8211; 2, PN-A-86965:1997 Liść laurowy &#8211; ilość 10 kg, CPV 15.87.20.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Ziola-i-przyprawy-korzenne'>Zioła i przyprawy korzenne</a>
&#8211; 1, BN-67/3132-10 Majeranek &#8211; ilość 85 kg, CPV 15.87.20.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Ziola-i-przyprawy-korzenne'>Zioła i przyprawy korzenne</a>
&#8211; 1, PN-A-86958:1997 Sól &#8211; ilość 3.200 kg, CPV 15.87.24.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Sol'>Sól</a>
&#8211; 5, PN-C-84081-2:1998 Ocet &#8211; ilość 600 litr., CPV 15.87.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Ocet'>Ocet</a>
&#8211; 1, PN-72/A-79733 Musztarda &#8211; ilość 1.600 kg, CPV 15.87.12.50 - <a class='link_tekst_2' href='/Musztarda'>Musztarda</a>
&#8211; 1, PN-A-86964:2002 Papryka &#8211; ilość 35 kg, CPV 15.87.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Przyprawy-i-przyprawy-korzenne'>Przyprawy i przyprawy korzenne</a>
&#8211; 4, PN-A-86955:1997/Az1:2002 Ziele angielskie &#8211; ilość 20 kg, CPV 15.87.20.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Ziola-i-przyprawy-korzenne'>Zioła i przyprawy korzenne</a>
&#8211; 1, BN-67/8132-14 Sos grzybowy w proszku &#8211; ilość 350 kg, CPV 15.87.12.60 - <a class='link_tekst_2' href='/Sosy'>Sosy</a>
&#8211; 4, PN-A-86951:1997 Sos pieczeniowy w proszku &#8211; ilość 500, CPV 15.87.12.60 - <a class='link_tekst_2' href='/Sosy'>Sosy</a>
&#8211; 4, PN-A-86951:1997 Sos biały w proszku &#8211; ilość 700 kg, CPV 15.87.12.60 - <a class='link_tekst_2' href='/Sosy'>Sosy</a>
&#8211; 4, PN-A-86951:1997 Sos cygański w proszku &#8211; ilość 450 kg, CPV 15.87.12.60 - <a class='link_tekst_2' href='/Sosy'>Sosy</a>
&#8211; 4, PN-A-86951:1997 Zupa Barszcz biały w proszku &#8211; ilość 530 kg, CPV 15.89.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Zupy-i-buliony'>Zupy i buliony</a>
&#8211; 0, PN-A-75980:1997 Zupa grzybowa w proszku &#8211; ilość 650 kg, CPV 15.89.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Zupy-i-buliony'>Zupy i buliony</a>
&#8211; 0, PN-A-75980:1997 Oregano &#8211; ilość 5 kg, CPV 15.87.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Przyprawy-i-przyprawy-korzenne'>Przyprawy i przyprawy korzenne</a>
&#8211; 4, PN-A-86958:1997 Curry &#8211; ilość 8 kg, CPV 15.87.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Przyprawy-i-przyprawy-korzenne'>Przyprawy i przyprawy korzenne</a>
&#8211; 4, PN-A-86958:1997 Żurek, zupa w proszku &#8211; ilość 500 kg, CPV 15.89.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Zupy-i-buliony'>Zupy i buliony</a>
&#8211; 0, PN-A-94050:1996 Zupa błyskawiczna &#8211; ilość 65 kg, CPV 15.89.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Zupy-i-buliony'>Zupy i buliony</a>
&#8211; 0, PN-A-75980:1997 Cukier &#8211; ilość 21.000 kg, CPV 15.83.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Cukier'>Cukier</a>
&#8211; 2, PN-A-74850:1996 Bulion drobiowy &#8211; ilość 1.550 kg, CPV 15.89.15.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Buliony'>Buliony</a>
&#8211; 5, PN-A-94052:1996 Herbata granulowana &#8211; ilość 700 kg, CPV 15.86.30.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Herbata'>Herbata</a>
&#8211; 5, PN-ISO 3720:1997 Kawa zbożowa &#8211; ilość 1.200 kg, CPV 15.86.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawa'>Kawa</a>
&#8211; 1, PN-A-79010 Kwasek cytrynowy &#8211; ilość 25 kg, CPV 15.80.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Rozne-produkty-spozywcze'>Różne produkty spożywcze</a>
&#8211; 6, PN-81/A-79734 Miód sztuczny &#8211; ilość 3.200 kg, CPV 15.83.16.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Miod'>Miód</a>
&#8211; 8, PN-A-79123:1999

Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.sw.gov.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: 1. Kryteria oceny ofert Wybór oferty dokonany zostanie dla każdego z zadań indywidualnie na podstawie niżej przedstawionych kryteriów (nazwa kryterium, , sposób punktowania): Zadanie/Zadania od 1 do 3 Nazwa kryterium Cena 100 Oferta wypełniająca w najwyższym stopniu wymagania otrzyma maksymalną liczbę punktów. Pozostałym ofertom, wypełniającym wymagania kryterialne przypisana zostanie odpowiednio mniejsza (proporcjonalnie mniejsza) liczba punktów. Wynik będzie traktowany jako wartość punktowa oferty. 2. Zastosowane wzory do obliczenia punktowego Zastosowane wzory do obliczenia punktowego --------------------------------------------------------------------------- Nazwa kryterium: Cena Wzór: O = (Cmin/Cof) x 100 Sposób oceny: Z wszystkich złożonych ofert zamawiający wyszukuje ofertę, której cena jest najniższa. Cena ta stanowi Cmin w podanym wyżej wzorze. Cof to cena oferty, dla której dokonuje się obliczeń. 3. Wynik Oferta, która przedstawia najkorzystniejszy bilans (maksymalna liczba przyznanych punktów w oparciu o ustalone kryteria) zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona wykonawcy, który uzyska najwyższą ilość punktów.

Termin składania ofert: 2007-05-30
Miejsce składania ofert: Oferty należy składać w: siedzibie zamawiającego Zakład Karny w Rawiczu ul. 17 Stycznia 28 63-900 Rawicz w Sekretariacie Zakładu Karnego do dnia 2007-05-30 do godz. 9:00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.