eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Medyka › GRUPA I - wędliny kiełbasa zwyczajna 3200kg CPV 15131133-6 kiełbasa lencz 2400kg CPV 15131130-5 kiełbasa łopatkowa 480kg CPV 15131130-5 kiełbasa...


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/02/23-689611


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Zakład Karny
Adres: ------ ------, 37-732 Medyka
Województwo: podkarpackie

Telefon: 0166715984
Fax: 0166715380
e-mail: GrzegorzWielocha@interia.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Grzegorz Wielocha


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:
GRUPA I - wędliny
kiełbasa zwyczajna 3200kg CPV 15.13.11.33 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny-wieprzowe'>Wędliny wieprzowe</a>

kiełbasa lencz 2400kg CPV 15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>

kiełbasa łopatkowa 480kg CPV 15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>

kiełbasa boczkowa 1400kg CPV 15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>

kiełbasa szynkowa 480kg CPV 15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>

szynka śniadaniowa 1900kg CPV 15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>

parówka cieńka wieprzowa 2400kg CPV 15.13.11.33 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny-wieprzowe'>Wędliny wieprzowe</a>

mortadela wieprzowa 2400kg CPV 15.13.11.33 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny-wieprzowe'>Wędliny wieprzowe</a>

pieczeń wieprzowa 1700kg CPV 15.13.11.33 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny-wieprzowe'>Wędliny wieprzowe</a>

polędwiczka drobiowa 700kg CPV 15.13.11.35 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny-drobiowe'>Wędliny drobiowe</a>

GRUPA II - konserwy
konserwa mięsna wieprzowa (300g) 1400kg CPV 15.13.10.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Konserwy-i-przetwory-z-miesa'>Konserwy i przetwory z mięsa</a>

pasztet konserwa (290 - 300g) 1400kg CPV 15.13.13.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Konserwy-watrobiane'>Konserwy wątrobiane</a>

paprykarz (290-330g) 1400kg CPV 15.24.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Ryby-puszkowane-i-pozostale-ryby-konserwowane-lub-przetworzone'>Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone</a>

GRUPA III - mięso mrożone
mięso mielone wołowo wieprzowe, mrożone 600kg CPV 15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

wątroba wieprzowa mrożona 750kg CPV 15.11.23.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Watrobki-drobiowe'>Wątróbki drobiowe</a>

udka z kurczaka, mrożone 500kg CPV 15.11.22.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawalki-drobiu'>Kawałki drobiu</a>

kurczaki całe, mrożone 2400kg CPV 15.11.21.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Kurczeta'>Kurczęta</a>

piersi z kurczaka, mrożone 150kg CPV 15.11.22.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawalki-kurczakow'>Kawałki kurczaków</a>

serca drobiowe mrożone 750kg CPV 15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

Grupa IV - mięso świeże
1. mięso gulaszowe wołowo - wieprzowe 1800kg CPV 15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

2. karkówka wieprzowa bez kości 150kg CPV 15.11.23.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Watrobki-drobiowe'>Wątróbki drobiowe</a>

3. podgardle wędzone 1200kg CPV 15.13.12.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso-suszone-solone-wedzone-lub-marynowane'>Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane</a>

4. boczek wędzony, surowy bez kości 850kg CPV 15.13.12.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso-suszone-solone-wedzone-lub-marynowane'>Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane</a>

5. udziec drobiowy z kością 120kg CPV 15.11.22.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawalki-drobiu'>Kawałki drobiu</a>

Grupa V - podroby i smalec
kiszka gryczana 1000kg CPV 15.13.11.34 - <a class='link_tekst_2' href='/Kaszanka-i-inne-wedliny-krwiste'>Kaszanka i inne wędliny krwiste</a>

salceson wieprzowy, biały 850kg CPV 15.13.11.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-miesno-wedliniarskie'>Produkty mięsno - wędliniarskie</a>

pasztetowa 850kg CPV 15.13.11.31 - <a class='link_tekst_2' href='/Watrobianki'>Wątrobianki</a>

smalec 850kg CPV 15.41.21.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Tluszcze-zwierzece'>Tłuszcze zwierzęce</a>



Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.sw.gov.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: Kryterium wyboru najkorzystniejszej oferty jest cena ofertowa: Cena brutto za wykonanie zamówienia w danej grupie = 100 %.

Termin składania ofert: 2007-03-15
Miejsce składania ofert: Oferty należy składać/przesłać do sekretariatu Zakładu Karnego w Medyce, 37-732 Medyka.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.