eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lipno › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-06-13

Lipno: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Numer ogłoszenia: 100928 - 2007; data zamieszczenia: 13.06.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lipnie, ul. Nieszawska 6, 87-600 Lipno, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 054 2880414, fax 054 2880414.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozlipno.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet 1 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Budyń owocowy (65g) Szt. 1400 2 Biszkopty Kg 200 3 Ciastka - kruche domowe Kg 150 4 Chrupki kukurydziane (80g) Szt. 2000 5 Dżem owocowy (280g) Szt. 1600 6 Galaretka owocowa (70g) Szt. 1600 7 Herbata Kg 170 8 Kawa zbożowa Kg 900 9 Kisiel owocowy (60g) Szt. 2200 10 Suchary Kg 90 11 Żelatyna spożywcza (50g) Szt. 350 Pakiet 2 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Koncentrat pomidorowy Kg 220 2 Przecier ogórkowy L. 150 3 Szczaw konserwowy L. 200 Pakiet 3 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Cukier Kg 3500 2 Cynamon (20g) Szt. 120 3 Jarzynka (Kucharek 200g) Szt. 800 4 Kasza jęczmienna Kg 500 5 Kasza manna Kg 1200 6 Kleik ryżowy (180g) Szt. 550 7 Koper suszony (10g) Szt. 1200 8 Kwasek cytrynowy (20g) Szt. 1200 9 Liść laurowy (7g) Szt. 750 10 Maggi - przyprawa do zup L. 500 11 Majeranek (20g) Szt. 700 12 Makaron Kg 1500 13 Mąka pszenna Kg 2000 14 Mąka ziemniaczana Kg 300 15 Musztarda (200g) Szt. 600 16 Papryka słodka (20g) Szt. 450 17 Pietruszka suszona (10g) Szt. 960 18 Pieprz naturalny (20g) Szt. 960 19 Pieprz ziołowy (20g) Szt. 720 20 Płatki kukurydziane (250g) Szt. 300 21 Płatki owsiane Kg 200 22 Ryż Kg 900 23 Sól warzona jodowana Kg 2500 Pakiet 4 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Margaryna Kg 200 2 Ocet L. 500 3 Olej uniwersalny L. 700 Pakiet 5 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Sok owocowo-warzywny (0,32l.) Szt. 2500 2 Syrop owocowy (malinowy) L. 340

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zawarte w SIWZ.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zawarte w SIWZ
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zawarte w SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozlipno.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.spzozlipno.pl.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: brak

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: brak

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.06.2007 godzina 10:30, miejsce: SPZOZ w Lipnie, Kancelaria pok.229.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet 1 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Budyń owocowy (65g) Szt. 1400 2 Biszkopty Kg 200 3 Ciastka - kruche domowe Kg 150 4 Chrupki kukurydziane (80g) Szt. 2000 5 Dżem owocowy (280g) Szt. 1600 6 Galaretka owocowa (70g) Szt. 1600 7 Herbata Kg 170 8 Kawa zbożowa Kg 900 9 Kisiel owocowy (60g) Szt. 2200 10 Suchary Kg 90 11 Żelatyna spożywcza (50g) Szt. 350.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet 2 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Koncentrat pomidorowy Kg 220 2 Przecier ogórkowy L. 150 3 Szczaw konserwowy L. 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet 3 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Cukier Kg 3500 2 Cynamon (20g) Szt. 120 3 Jarzynka (Kucharek 200g) Szt. 800 4 Kasza jęczmienna Kg 500 5 Kasza manna Kg 1200 6 Kleik ryżowy (180g) Szt. 550 7 Koper suszony (10g) Szt. 1200 8 Kwasek cytrynowy (20g) Szt. 1200 9 Liść laurowy (7g) Szt. 750 10 Maggi - przyprawa do zup L. 500 11 Majeranek (20g) Szt. 700 12 Makaron Kg 1500 13 Mąka pszenna Kg 2000 14 Mąka ziemniaczana Kg 300 15 Musztarda (200g) Szt. 600 16 Papryka słodka (20g) Szt. 450 17 Pietruszka suszona (10g) Szt. 960 18 Pieprz naturalny (20g) Szt. 960 19 Pieprz ziołowy (20g) Szt. 720 20 Płatki kukurydziane (250g) Szt. 300 21 Płatki owsiane Kg 200 22 Ryż Kg 900 23 Sól warzona jodowana Kg 2500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet 4 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Margaryna Kg 200 2 Ocet L. 500 3 Olej uniwersalny L. 700.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet 5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet 5 Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Sok owocowo-warzywny (0,32l.) Szt. 2500 2 Syrop owocowy (malinowy) L. 340.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.