eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PrzemyślDostawa warzyw i owoców dla Zakładu Karnego w Przemyślu.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-05-12

Przemyśl: Dostawa warzyw i owoców dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
Numer ogłoszenia: 100973 - 2014; data zamieszczenia: 12.05.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Przemyślu , ul. Rokitniańska 1, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 0-16 678 92 71, faks 0-18 678 61 31.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa warzyw i owoców dla Zakładu Karnego w Przemyślu..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet A 1. Jabłka kg 450 2. Kapusta biała kg 700 3. Buraczki czerwone kg 800 4. Cebula kg 550 5. Seler korzeniowy kg 400 6. Ziemniaki kg 4000 7. Marchew kg 1300 8. Pietruszka korzeniowa kg 400 9. Pieczarki kg 50 10. Kalafior kg 40 11. Brokuł kg 20 Pakiet B 1. Szczypiorek kg 40 2. Papryka czerwona kg 80 3. Pomidor kg 400 4. Ogórek świeży kg 400 5. Sałata zielona kg 100 6. Rzodkiewka kg 30 7. Cukinia kg 60 Pakiet C 1. Soja - granulat kg 50 2. Soja - kostka kg 50 Pakiet D 1. Kapusta kiszona kg 200 2. Ogórki kiszone kg 50.

II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających do 30% ilości asortymentu opisanego w poszczególnych pakietach.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1, 03.22.14.10-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.07.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej lub nakaz płatniczy podatku rolnego (dla indywidualnych właścicieli gospodarstw rolnych) poświadczające o uprawnieniu do występowania w obrocie prawnym wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert. 2 Podpisany wzór umowy (Załącznik nr 5).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.05.2014 godzina 09:15, miejsce: Sekretariat (pokój nr 2) Zakładu Karnego w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PAKIET A.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jabłka kg 450 2. Kapusta biała kg 700 3. Buraczki czerwone kg 800 4. Cebula kg 550 5. Seler korzeniowy kg 400 6. Ziemniaki kg 4000 7. Marchew kg 1300 8. Pietruszka korzeniowa kg 400 9. Pieczarki kg 50 10. Kalafior kg 40 11. Brokuł kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.21-9, 15.33.14.61-6, 03.22.11.11-7, 03.22.11.13-1, 03.22.10.00-6, 03.21.21.00-1, 03.22.11.12-4, 03.22.12.60-6, 03.22.14.20-6, 03.22.14.30-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PAKIET B.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Szczypiorek kg 40 2. Papryka czerwona kg 80 3. Pomidor kg 400 4. Ogórek świeży kg 400 5. Sałata zielona kg 100 6. Rzodkiewka kg 30 7. Cukinia kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.00-7, 03.22.12.30-7, 03.22.12.40-0, 03.22.12.70-9, 03.22.13.10-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PAKIET C.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Soja - granulat kg 50 2. Soja - kostka kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: PAKIET D.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta kiszona kg 200 2. Ogórki kiszone kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.64-6, 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.