To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-04-28
Sosnowiec: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu
Numer ogłoszenia: 101375 - 2010; data zamieszczenia: 28.04.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 63618 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski w Sosnowcu, ul. Szpitalna 1, 41-219 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 0-32 2964219, 3630479, faks 0-32 2964219, 2635719.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin, drobiu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Zamówienie składa się z 2 części tzw. pakietów, z których każdy stanowi oddzielny przedmiot zamówienia: Kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV: 15110000-2 - Mięso Kod CPV: 15112000-6 - Drób Kod CPV: 15131130-5 - Wędliny Pakiet nr 1 - Drób Pakiet nr 2 - Wędliny i mięso 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - asortyment oraz ilości znajdują się w załącznikach nr 4.1 ÷ 4.2 do SIWZ. 3. Przedmiot umowy rozliczany będzie na podstawie faktur częściowych. 4. Wymagania dotyczące wszystkich pakietów: 4.1 Wykonawca zobligowany jest do przestrzegania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Z 2006r. Nr 171, poz. 1225 z póź. zm.). 4.2 Wykonawca zobowiązany jest do sukcesywnej dostawy przedmiotu zamówienia wg zamówień telefonicznych, z rozładunkiem do wskazanego obiektu szpitalnego, zlokalizowanego w Sosnowcu, ul. Zegadłowicza 3. 4.3 Wszystkie dostawy odbywać się będą na koszt Wykonawcy. 4.4 Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żywnościowych przez Państwową Inspekcję Sanitarną. 4.5 Oznakowania artykułów żywnościowych zgodne z dyrektywami Unii Europejskiej i wytycznymi Kodeksu Żywnościowego obowiązującego w Europie: - nazwa środka spożywczego, - data minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, - zawartość netto lub liczbę sztuk w opakowaniu, - warunki przechowywania - przy znakowaniu terminem przydatności do spożycia oraz w przypadku, gdy jakość środka spożywczego w istotny sposób zależy od warunków jego przechowywania, - nazwę i adres producenta, - dane wprowadzające środek spożywczy do obrotu w kraju, - kraj w którym wyprodukowano środek spożywczy, - klasę jakości handlowej lub inny wyróżnik jakości handlowej o ile określono klasyfikację jakościową, - oznakowanie partii produkcyjnej umożliwiającej identyfikację środka spożywczego. 5. Wymagania szczegółowe dotyczące pakietów: Pakiet nr 1: a) zamówienia składane telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem wg potrzeb, b) dostawy min. 2 x w tygodniu, c) dostawy opatrzone handlowym dokumentem identyfikacyjnym zawierającym: - weterynaryjny nr identyfikacyjny zakładu, - informację, że zakład jest zakwalifikowany do prowadzenia sprzedaży na rynek, - opis towaru, - pochodzenie surowca, - miejsce przetworzenia. d) towar dostarczony przez Wykonawcę powinien być etykietowany zawierający wszystkie dane identyfikujące daną partię towaru. e) środek transportu powinien posiadać dopuszczenie do przewozu artykułów żywnościowych w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca. Pakiet nr 2: a) dostawy opatrzone handlowym dokumentem identyfikacyjnym zawierającym: - weterynaryjny nr identyfikacyjny zakładu, - informację, że zakład jest zakwalifikowany do prowadzenia sprzedaży na rynek, - opis towaru, - pochodzenie surowca, - miejsce przetworzenia, b) wędliny powinny posiadać oznakowanie każdej partii dostawy z informacją o składzie wyrobu, klasie jakości handlowej, terminie przydatności do spożycia. c) zamówienia składane telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem wg potrzeb, dostawy min. dwa razy w tygodniu do godz. 14.00. d) środek transportu dopuszczony do przewozu artykułów żywnościowych w warunkach chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca. 6.Termin płatności: do 30 dni od dnia otrzymania prawidłowo wystawionego oryginału faktury..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Pakiet nr 1 - Drób
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.04.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ARAD" WOŁCZYK, SZPAK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ARAD" WOŁCZYK, SZPAK SPÓŁKA JAWNA
- Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ARAD Wołczyk, Szpak Spółka jawna, Ul. T. Ociepki 17, 40-413 Katowice, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 114410,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 108984,30
Oferta z najniższą ceną: 108984,30 / Oferta z najwyższą ceną: 130188,91
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Pakiet nr 2 - Wędliny i mięso
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.04.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Produkcyjno Handlowy ADMAR Andrzej Wiński, Siedlec, ul. Częstochowska 34, 42-253 Janów, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 117494,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 103941,68
Oferta z najniższą ceną: 103941,68 / Oferta z najwyższą ceną: 121514,98
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SOSNOWCA
- Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych i drobiowych do poszczególnych jednostek organizacyjnych podległych Dyrektorowi Okręgowemu Służby Więziennej w Katowicach
- Zakup paliwa ON, Pb 95, AdBlue
- "Sukcesywna dostawa (sprzedaż wraz z transportem) do siedziby Zamawiającego materiałów do naprawy dróg".
- Dostawy wędlin do Aresztu Śledczego w Sosnowcu
- Świadczenie usług grupowej i indywidualnej nauki pływania na terenie obiektów MOSiR Sosnowiec
- "Dostawa rolet kasetowych razem z montażem dla Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego nr 5 im. św Barbary w Sosnowcu."
więcej: przetargi w Sosnowcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy wędlin oraz mięsa drobiowego
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby wyżywienia uczniów Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 1 im. Marii Konopnickiej w Pruszczu Gdańskim
- Dostawy mięsa i przetworów mięsnych (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/25)
- Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych i drobiowych do poszczególnych jednostek organizacyjnych podległych Dyrektorowi Okręgowemu Służby Więziennej w Katowicach
- Dostawy mięsa drobiowego
- Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Ruskich Piaskach
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.