eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GłogówDOSTAWY NA PRODUKTY ZWIERZĘCE,MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE



Ogłoszenie z dnia 2007-06-18

Głogów: DOSTAWY NA PRODUKTY ZWIERZĘCE,MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE
Numer ogłoszenia: 102723 - 2007; data zamieszczenia: 18.06.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Lipowa 21, 67-200 Głogów, woj. dolnośląskie, tel. 076 8373550, fax 076 8358088.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY NA PRODUKTY ZWIERZĘCE,MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: flaki wołowe , całość zamówienia 200 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kaszanka , całość zamówienia 1400kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa szynkowa , całość zamówienia 2000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa zwyczajna , całość zamówienia 4000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa drobiowa , całość zamówienia 2200 kg na rok w dostawach sukcesywnych, konserwa mięsna wieprzowa , całość zamówienia 2200 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kurczak , całość zamówienia 2500 kg na rok dostawach sukcesywnych, metka , całość zamówienia 1600 kg na rok w dostawach sukcesywnych, łopatka wieprzowa z kością, całość zamówienia 7000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, mięso wołowe antrykot, całość zamówienia 2500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa parówkowa wieprzowa , całość zamówienia 1000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, parówki cielęce , całość zamówienia 2000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, pasztetowa ,całość zamówienia 800 kg na rok w dostawach sukcesywnych, pasztet z drobiu w konserwie, całość zamówienia 1000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, salceson biały ,całość zamówienia 1000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, salceson czarny , całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, szynka z drobiu , całość zamówienia 1800 kg na rok w dostawach sukcesywnych. mięso gulaszowe z indyka extra,całość zamówienia 2000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, przysmak słoikowy ( z indyka),całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, mortadela z papryką ( z indyka) , całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, pieczeń drobiowa , całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych.

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 21.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: zamawiający odstępuje od uiszczenia wadium..

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wszyscy wykonawcy ,którzy spełniają warunki określone w art.22 ust.1 oraz nie są wykluczeni na podstawie art.24 .Prawo zamówień publicznych. Ponadto złożą wypełniony formularz ofertowy i wzór umowy o których mowa w SIWZ.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert. Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio ,że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków ,opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne ,lub zaświadczeń ,że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie ,odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu- wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Dokumenty są składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu,gdy złożona przez wykonawcę kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości.Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski,poświadczonym przez wykonawcę. -Wypełniony formularz ofertowy (załącznik nr 1 do SIWZ) -Oświadczenie (załącznik nr. 2 do SIWZ) o spełnieniu wymogów określonych w art.22 ust.1 (Prawo zamówień publicznych) -Podpisany i parafowany wzór umowy (załącznik nr.3 do SIWZ) Złożenie przez wykonawcę nieprawdziwych informacji mających wpływ na wynik prowadzonego postępowania spowoduje jego wykluczenie z postępowania. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/info/11924

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Głogowie ul.Lipowa 21 67-200 Głogów NIP 693-11-35-596 tel. 076 834 29 01 faks 076 835 80 88 www.sw.gov.pl e-mail: zk_glogow@sw.qov.pl.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.07.2007 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny ul.Lipowa 21 67-200 Głogów Sekretariat.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: 03.08.2007.

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Flaki wołowe..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 200 kg /na rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Łopatka wieprzowa z kością..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 7000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Kaszanka..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1400 kg/1 rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Kiełbasa szynkowa z drobiu..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Kiełbasa zwyczajna..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 4000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Kiełbasa drobiowa..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2200 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Konserwa mięsna wieprzowa..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2200 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Kurczak. Całość.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zamówienia 2500 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Metka. Całość.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zamówienia 1600 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Mięso wołowe antrykot..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2500 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Kiełbasa parówkowa wieprzowa. Całość zamówienia 1000 kg/rok.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Parówki cielęce..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pasztetowa..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 800 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pasztet z drobiu w konserwie..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Salceson biały..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Salceson czarny..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Szynka z drobiu..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1800 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Mięso gulaszowe z indyka extra..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2000 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Przysmak słoikowy ( z indyka)..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Mortadela z papryką (z indyka)..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Pieczeń drobiowa..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.