Ogłoszenie z dnia 2007-06-18
Głogów: DOSTAWY NA PRODUKTY ZWIERZĘCE,MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE
Numer ogłoszenia: 102723 - 2007; data zamieszczenia: 18.06.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Lipowa 21, 67-200 Głogów, woj. dolnośląskie, tel. 076 8373550, fax 076 8358088.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY NA PRODUKTY ZWIERZĘCE,MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: flaki wołowe , całość zamówienia 200 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kaszanka , całość zamówienia 1400kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa szynkowa , całość zamówienia 2000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa zwyczajna , całość zamówienia 4000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa drobiowa , całość zamówienia 2200 kg na rok w dostawach sukcesywnych, konserwa mięsna wieprzowa , całość zamówienia 2200 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kurczak , całość zamówienia 2500 kg na rok dostawach sukcesywnych, metka , całość zamówienia 1600 kg na rok w dostawach sukcesywnych, łopatka wieprzowa z kością, całość zamówienia 7000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, mięso wołowe antrykot, całość zamówienia 2500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, kiełbasa parówkowa wieprzowa , całość zamówienia 1000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, parówki cielęce , całość zamówienia 2000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, pasztetowa ,całość zamówienia 800 kg na rok w dostawach sukcesywnych, pasztet z drobiu w konserwie, całość zamówienia 1000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, salceson biały ,całość zamówienia 1000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, salceson czarny , całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, szynka z drobiu , całość zamówienia 1800 kg na rok w dostawach sukcesywnych. mięso gulaszowe z indyka extra,całość zamówienia 2000 kg na rok w dostawach sukcesywnych, przysmak słoikowy ( z indyka),całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, mortadela z papryką ( z indyka) , całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych, pieczeń drobiowa , całość zamówienia 1500 kg na rok w dostawach sukcesywnych.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 21.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: zamawiający odstępuje od uiszczenia wadium..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wszyscy wykonawcy ,którzy spełniają warunki określone w art.22 ust.1 oraz nie są wykluczeni na podstawie art.24 .Prawo zamówień publicznych. Ponadto złożą wypełniony formularz ofertowy i wzór umowy o których mowa w SIWZ.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert. Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio ,że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków ,opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne ,lub zaświadczeń ,że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie ,odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu- wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Dokumenty są składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu,gdy złożona przez wykonawcę kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości.Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski,poświadczonym przez wykonawcę. -Wypełniony formularz ofertowy (załącznik nr 1 do SIWZ) -Oświadczenie (załącznik nr. 2 do SIWZ) o spełnieniu wymogów określonych w art.22 ust.1 (Prawo zamówień publicznych) -Podpisany i parafowany wzór umowy (załącznik nr.3 do SIWZ) Złożenie przez wykonawcę nieprawdziwych informacji mających wpływ na wynik prowadzonego postępowania spowoduje jego wykluczenie z postępowania. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/info/11924
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Głogowie ul.Lipowa 21 67-200 Głogów NIP 693-11-35-596 tel. 076 834 29 01 faks 076 835 80 88 www.sw.gov.pl e-mail: zk_glogow@sw.qov.pl.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.07.2007 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny ul.Lipowa 21 67-200 Głogów Sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: 03.08.2007.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Flaki wołowe..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 200 kg /na rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Łopatka wieprzowa z kością..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 7000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Kaszanka..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1400 kg/1 rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Kiełbasa szynkowa z drobiu..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Kiełbasa zwyczajna..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 4000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Kiełbasa drobiowa..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2200 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Konserwa mięsna wieprzowa..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2200 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Kurczak. Całość.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zamówienia 2500 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Metka. Całość.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zamówienia 1600 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Mięso wołowe antrykot..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2500 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Kiełbasa parówkowa wieprzowa. Całość zamówienia 1000 kg/rok.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Parówki cielęce..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pasztetowa..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 800 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pasztet z drobiu w konserwie..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Salceson biały..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Salceson czarny..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Szynka z drobiu..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1800 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Mięso gulaszowe z indyka extra..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 2000 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Przysmak słoikowy ( z indyka)..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Mortadela z papryką (z indyka)..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Pieczeń drobiowa..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Całość zamówienia 1500 kg/rok.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 2 w Słupsku
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Mońkach
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Przedszkola Samorządowego w Ślęzie - w zakresie warzywa i owoce.
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Przedszkola Samorządowego w Ślęzie - w zakresie art. ogólnospożywcze i napoje.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zakładu Aktywności Zawodowej w Radziejowie
- Dostawa artykułów żywnościowych do 2 stołówek Bursy Miejskiej w Częstochowie - 10 części
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.