To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-04-30
Włocławek: Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawy: GP.3431-03/2010)
Numer ogłoszenia: 104595 - 2010; data zamieszczenia: 30.04.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 84508 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku, ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 054 4110380, faks 054 4110380.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawy: GP.3431-03/2010).
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy MIĘSA I JEGO WYROBÓW dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR: a) Karczek wieprzowy bez kości- świeży, zawartość tłuszczu nie więcej niż 15 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 1500kg, b) Boczek wieprzowy surowy bez kości - bez skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 25 %, świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 160kg, c) Wątroba wieprzowa- oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoczerwona, jednostka miary kilogram, ilość 1800kg, d) Boczek wędzony wieprzowy, parzony, bez kości i skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 20 %, świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa wędzonego, boczek nie poddawany masowaniu, uplastycznianiu i innym procesom technologicznym zwiększającym objętość wędliny, jednostka miary kilogram, ilość 2300kg, e) Kaszanka wieprzowa- w grubym flaku (bariera), świeża, o średnicy kaszanki od 7 cm do 10 cm, dopuszczalny jest produkt w sztucznej osłonce, jednostka miary kilogram, ilość 1700kg, f) Mięso wieprzowe gulaszowe- drobne, świeże, klasy II A, zawartość tłuszczu nie więcej niż 18 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 5400kg, g) Łopatka wieprzowa bez kości- świeża, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 1800kg, h) Szynka surowa, wieprzowa, bez kości - świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 500kg, i) Schab wieprzowy bez kości- świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, okrojony, bez tłuszczu, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 1400kg, j) Żeberka wieprzowe, paski- bez słoniny i skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 15 %, barwa różowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, k) Szynka wieprzowa gotowana- świeża, krojona w plastry, o przeciętnej wadze plastra od 20g do 30g i średnicy plastra od 14 cm do 16 cm, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych, jednostka miary kilogram, ilość 70kg, l) Szynka wieprzowa gotowana- świeża, w całości, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, m) Kiełbasa parówkowa wieprzowa- świeża, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35 %, o wadze pojedynczego serdelka 100g, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich świeżych, barwa jasnoróżowa, dopuszczalny jest produkt w sztucznej osłonce, jednostka miary kilogram, ilość 1530kg, n) Kiełbasa podwawelska- świeża, zapach charakterystyczny dla wyrobów wędzonych, parzonych, jednostka miary kilogram, ilość 2500kg, o) Kiełbasa śląska- świeża, o wadze jednej sztuki 100g, zapach charakterystyczny dla wyrobów wędzonych, parzonych, jednostka miary kilogram, ilość 1600kg, p) Kości wieprzowe- od schabu lub od karkówki, świeże, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 3200kg, q) Wołowina bez kości- bez tłuszczu, oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoczerwona, jednostka miary kilogram, ilość 30kg, r) Mielonka, świeża, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich świeżych, barwa jasnoróżowa, w batonie, bez galarety, dopuszczalny jest produkt w sztucznej osłonce, jednostka miary kilogram, ilość 1830kg, s) Smalec biały, świeży, w opakowaniu foliowym do 1kg, jednostka miary kilogram, ilość 950kg, t) Słonina świeża w opakowaniu foliowym do 1kg, jednostka miary kilogram, ilość 300kg. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej 3. Wykonawca zapewnia transport MIĘSA I JEGO WYROBÓW do siedziby zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu. 4. Transport MIĘSA I JEGO WYROBÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest Jadłodajnia przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość MIĘSA I JEGO WYROBÓW, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego, nie częściej niż cztery razy w tygodniu każdorazowo do godz. 9:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.04.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- SOKOŁÓW Spółka Akcyjna, Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 460757,44 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 232907,82
Oferta z najniższą ceną: 232907,82 / Oferta z najwyższą ceną: 279855,60
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WŁOCŁAWKA
- Przebudowa obiektu mostowego w miejscowości Zgłowiączka w ciągu drogi powiatowej nr 2919C Żydowo - Zgłowiączka - Wiktorowo
- Dostawę i montaż klimatyzacji w budynku Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie, przy ul. Ogniowej 8/10 we Włocławku.
- ROZBUDOWA PLACU ZABAW DLA ŻŁOBKA "KRUSZYNKA"
- REMONTY WYKOŃCZENIOWE W ŚWIETLICY WIEJSKIEJ W MIEJSCOWOŚCI PIŃCZATA W RAMACH REALIZACJI PROJEKTU PN.: "REMONT I DOPOSAŻENIE INSTYTUCJI KULTURY"
- Dostawa gazów medycznych wraz z dzierżawą zbiornika i przeglądami instalacji - II postępowanie
- Wymiana okien w Domu Studenta oraz naprawa dachu na budynku dydaktycznym
więcej: przetargi w Włocławku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- "SUKCESYWNA DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO SZKOŁY PODSTAWOWEJ W MYSIADLE W OKRESIE 01.09.2025-31.08.2026 "
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 4 w Chorzowie, ul. Długa 32a - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 17 w Chorzowie, ul. Łagiewnicka 18 - I/2025
- Sukcesywna dostawa żywności
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 18 w Chorzowie, ul. Gałeczki 17 - I/2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.