eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówŚwiadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-05-09

Kraków: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie.
Numer ogłoszenia: 104992 - 2011; data zamieszczenia: 09.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 80794 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej, ul. Piastowska 32, 30-070 Kraków, woj. małopolskie, tel. 0-12 422 06 36, faks 0-12 422 06 36 w. 44.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie, w ramach projektów, o których mowa w pkt. 3.8. Części I SIWZ, i innych przedsięwzięć z zakresu działań własnych, realizowanych przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Krakowie. Usługi cateringowe obejmują trzy kategorie: Kategoria A - konferencje - szczegółowy opis zakresu usługi zawarty jest w pkt. 3.5. Części I SIWZ, Kategoria B - konferencje i spotkania - szczegółowy opis zakresu usługi zawarty jest w pkt. 3.6. Części I SIWZ, Kategoria C - majówka - szczegółowy opis zakresu usługi zawarty jest w pkt. 3.7. Części I SIWZ. Miejsce realizacji usług cateringowych: realizacja spotkań, konferencji i majówki w Krakowie, za wyjątkiem jednej konferencji, która zostanie zorganizowana w Chrzanowie. Konkretne miejsca zostaną podane przez Zamawiającego na 14 dni przed terminem realizacji danego elementu zamówienia. Poszczególne wydarzenia będą odbywać się pomiędzy godzinami od 8.00 do 17.00. Realizując zamówienie, Wykonawca każdorazowo zobowiązany jest do: 1)zapewnienia, aby przygotowanie, dostarczenie oraz podanie cateringu odbywało się z poszanowaniem obowiązujących w tym zakresie przepisów prawa (w szczególności dotyczących wymogów sanitarnych stawianych osobom biorącym udział w realizacji usługi, miejscom przygotowania posiłków, oraz środkom transportu wykorzystywanym przy realizacji usługi), a także w sposób estetyczny (np. czysta, nieuszkodzona zastawa); 2)odpowiedniego przygotowania miejsca, w którym będzie świadczona usługa, w zakresie niezbędnym do jej prawidłowej realizacji, 3)wyposażenia niezbędnego do obsługi cateringowej (tzn. obrusów, zastawy obiadowej, serwisu do kawy i herbaty, itp.), 4)zapewnienia obsługi na właściwym poziomie, zgodnie z zasadami w tym zakresie obowiązującymi, oraz takiego rozplanowania wykonania usługi, aby każdorazowo została ona zrealizowana bez zakłóceń, zgodnie z przedstawionym programem oraz aby sposób realizacji usługi był odpowiedni do rangi konkretnego spotkania, 5)uprzątnięcia pomieszczenia, w którym będzie świadczona usługa i doprowadzenia go do stanu pierwotnego, usuwania i utylizacji odpadów powstałych w związku ze świadczeniem usług, zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa. Kategoria A: 1)1 konferencja do 100 osób uczestniczących (Chrzanów), 2)2 konferencje do 150 osób uczestniczących, 3)1 konferencja do 200 osób uczestniczących, w trakcie których należy zapewnić: 1)2 x w trakcie każdego wydarzenia serwis kawowy obejmujący: kawę, herbatę, cukier, cytrynę, mleko podane w dzbankach, soki 100 % (2 rodzaje), wodę mineralną podaną w dzbankach z cytryną, 3 rodzaje kruchych ciastek i owoce, 2)zestaw obiadowy - każdorazowo przy składaniu zamówienia na poszczególną usługę cateringową, zostaną wskazane w zamówieniu trzy wybrane zestawy obiadowe (dwa zestawy mięsne i jeden zestaw jarski). Przykładowe zestawy obiadowe: DANIA MIĘSNE Zestaw 1: Schab ze śliwką|morelą lub pieczeń (150-170 g), Ziemniaki opiekane (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) Zestaw 2: Zrazy wieprzowe|wołowe w sosie myśliwskim (150-170 g), Kasza jęczmienna/gryczana (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) Zestaw 3: Filet drobiowy |de volaille, roladki z pieczarkami i serem itp. (150-170 g), Ryż (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) DANIA JARSKIE: Zestaw 4: Łosoś | dorsz | sola pieczona (150-170 g), Ziemniaki zapiekane z ziołami (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) Zestaw 5: 3 rodzaje pierogów: ruskie, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem - okraszone cebulką (po 6 szt. na osobę) Kategoria B: 1)1 konferencja do 90 osób uczestniczących, 2)3 konferencje/seminaria do 100 osób uczestniczących, 3)1 konferencja do 120 osób uczestniczących, 4)1 konferencja do 200 osób uczestniczących, 5)8 spotkań do 30 osób uczestniczących, 6)1 spotkanie do 50 osób uczestniczących, w trakcie których należy zapewnić: 1)2 x w trakcie każdego wydarzenia serwis kawowy obejmujący: kawę, herbatę, cukier, cytrynę, mleko podane w dzbankach, soki (2 rodzaje) i kruche ciastka, -1 x w trakcie każdego wydarzenia serwis kanapkowy obejmujący: kanapki przygotowane z mieszanego pieczywa z wędliną, serami, pastami, itp. (min. 3 szt. dla 1 osoby), ciastka, tartinki, koreczki, owoce. Kategoria C: -majówka |plener| do 100 osób uczestniczących, w trakcie której należy zapewnić: -Prowiant: min. 3 kanapki dla 1 os. (1|3 bagietki z wędliną i serem żółtym), 2 batony, drożdżówka, owoce, kawa, herbata, cukier, cytryna, śmietanka, soki, woda..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Akademia Rozwoju Ekonomii Społecznej - Etap I realizowany w ramach POKL Priorytet VII, Działanie 7.2, Poddziałanie 7.2.2.;Szkolenie i doskonalenie zawodowe kadr pomocy społecznej realizowany w ramach POKL Priorytet VII , Działanie 7.1, Poddziałanie 7.1.3.; Małopolskie Obserwatorium Polityki Społecznej - Etap realizowany w ramach POKL, Priorytetu VII, Działania 7.2., Poddziałania 7.2.1..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Laboratorium Cogito Sp. z o.o., ul. Bałuckiego 6, 30-318 Kraków, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55938,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 53160,00

  • Oferta z najniższą ceną: 53160,00 / Oferta z najwyższą ceną: 84900,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.