eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nidzica › Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy



Ogłoszenie z dnia 2012-01-11

Nidzica: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy
Numer ogłoszenia: 10551 - 2012; data zamieszczenia: 11.01.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 320695 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Kolejowa 5/7, 13-100 Nidzica, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6252914, faks 089 625 81 53.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Załacznik nr 1 Zadanie 1 Produkty zwierzęce, mieso i produkty mięsne Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Schab bez kości, surowy kg 50 2 Karkówka wieprzowa b/k, surowa kg 75 3 Pasztetowa kg 60 -w naturalnym flaku 4 Łopatka bez kości, surowa kg 280 5 Żeberka surowe kg 30 Chude bez boczku 6 Boczek wędzony parzony zawartość mięsa min. 55-60% kg 70 7 Baleron kg 50 8 Szynka surowa, bez kości kg 100 9 Kiełbasa francuska kg 150 10 kiełbaski śląskie kg 150 11 Kiełbasa ogniskowa Kg 150 12 Parówki wieprzowe w folii kg 160 - mięso wieprzowe (65-70%), tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, błonnik pszenny, glukoza, przyprawy 13 Kiełbasa biała kg 70 14 Szynka wędzona kg 50 15 Ogonówka kg 50 16 Serdelki w osłonce kg 150 -zawartość mięsa 65-70% 17 Smalec(200g) Szt. 400 18 Salceson Kg 110 -w naturalnym flaku 19 Kaszanka jęczmienna Kg 150 kasza jęczmienna, krew, głowizna, sól, pieprz, podgardle, skórki, sadło, cebula 20 Kaszanka gryczana Kg 100 - kasza gryczana, krew, głowizna, skórki, sadło, podgardle, wątroba wieprzowa, cebula, sól, pieprz 21 Wątróbka wieprzowa, surowa kg 60 22 Wędlina mielonka kg 50 Zadanie 2 Produkty drobiowe Lp Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Skrawki indycze kg 15 2 Żołądki indycze kg 25 3 Udka z kurczaka kg 250 4 Porcje rosołowe z kurczaka kg 710 -ze skrzydełkami Zadanie 3 Różne produkty spożywcze Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Cukier w oryginalnych opakowaniach 1kg Kg 150 -biały 2. Cukier puder w opakowaniach 0,5kg Kg 6 -biały mielony 3. Cukier waniliowy w opakowaniach 32 g Szt. 60 4. Kasza jęczmienna w oryginalnych opakowaniach 5kg Kg 100 -drobna 5. Kasza gryczana w oryginalnych opakowaniach 5 kg Kg 40 -prażona 6. Ryż biały długoziarnisty w oryginalny opakowaniach 1 kg Kg 170 7. Mąka luksusowa w oryginalnych opakowaniach 1kg Kg 300 -pszenna 8. Mąka tortowa w oryginalnych opakowaniach 1 kg Kg 30 -pszenna 9. Mąka ziemniaczana w oryginalnych opakowaniach 1 kg Kg 10 10. Makaron nitki, kolanka, łazanki, świderki, gwiazdki, spaghetti w oryginalnych opakowaniach 3 kg Kg 200 11. Sól kuchenna jodowana, biała drobna w oryginalnych opakowaniach 1kg Kg 250 12. Dżem niskosłodzony- różne smaki (300g) Szt. 100 -zawartość cukru 35-40 g na 100g produktu -35-40 g owoców na 100 g produktu 13. Majeranek w oryginalnych opakowaniach 10g Szt. 40 14. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach 7 g Szt. 50 15. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 170 16. Koperek suszony w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 90 17. Przyprawa do kurczaka w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 15 18. Pietruszka suszona w oryginalnych opakowaniach 10g Szt. 50 19. Papryka sypka w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 50 20. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach 15g Szt. 50 21. Pieprz naturalny mielony w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 220 22. Przyprawa w płynie do zup, mięs, tatara, innych potraw 900 ml Szt. 20 -skład: woda, sól, substancja wzmacniające smak i zapach 23. Wafel w polewie czekoladowej - kruchy wafelek z kremem kakaowy od 48 do 50 %, czekolada 30-35 % 39g Szt. 600 24. Baton czekoladowy z nadzieniami: orzechowym, toffi, śmietankowym, waniliowym. Czekolada mleczna 50-60% Szt. 450 25. Herbatniki 80 g Szt. 300 26. Biszkopty w polewie czekoladowej z galaretką (147g) Szt. 550 -zawartość czekolady 10-15% 27. Konserwa turystyczna w oryginalnych opakowaniach (130g) Szt. 300 28. Gulasz angielski oryginalnych opakowaniach (130g) Szt. 300 29. Paprykarz szczeciński oryginalnych opakowaniach (130g) Szt. 300 30. Tuńczyk w sosie własnym, konserwa 130g Szt. 300 31. Ryba w sosie pomidorowym, konserwa 130g Szt. 300 32. Mielonka, konserwa 130g Szt. 50 33. Oliwa z oliwek 1000ml Szt 10 -otrzymana bezpośrednio z oliwek 34. Ocet 10% 0,5l Szt. 50 35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 50 36. bułka tarta0,5kg Szt. 130 37. Koncentrat pomidorowy 900g) Szt. 200 -30% 38. Przyprawa warzywna w proszku do potraw 1 kg ( 15-20% suszone warzywa - marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki. , np. Kucharek lub równoważne Szt. 90 39. Olej 1L Szt. 170 -100% 40. Herbata Szt. 15 -min 100 szt. w opakowaniu 41. Ketchup pomidorowy w słoiku 815 g Szt. 30 -koncentrat pomidorowy 60-65 % 42. Napój w proszku (koncentrat)1 kg - różne smaki Szt. 150 43. Sok marchwiowo bananowy zagęszczany 0,30l Szt. 2000 -przeciery i soki 55-60%, z różnego rodzaju owoców i warzyw 44. Sok Jabłkowy 1l Szt. 50 -bez dodatku cukru 45. Sok pomarańczowy 1l Szt. 50 -bez dodatku cukru 46. Sok wieloowocowy 1l Szt. 50 Bez dodatku cukru 47. Soczek ze słomką 003l Szt. 600 48. Draże czekoladowe 70g Szt. 150 49. Kukurydza konserwowa 400g Szt. 50 -zawartość netto 400g -po odlaniu zalewy 220 g 50. Pasztet z kurcząt w puszcze 130 g Szt. 750 51. Majonez sałatkowy 850g słoik Szt. 25 -Olej roślinny rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, zioła), woda, żółtka jaj kurzych (7-8%) -bez konserwantów 52. Musztarda300g ) Szt. 20 -woda, gorczyca, ocet jabłkowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina 53. Ogórki konserwowe słoik 0,9 Szt. 170 -ogórki, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę) 54. Sos grzybowy w proszku w pudełku 1-1kg Kg 20 -bez konserwantów 55. Sos pomidorowy 2000g pakowany w puszcze Szt. 75 -pomidory 75-80% -koncentrat 18-20% -olej rośliny, sól, cukier, cebula, suszona, kwasek cytrynowy 56. Proszek do pieczenia 25g Szt. 20 57. Cukierki czekoladowe (mieszanki firmowe) Kg 50 58. Czekolada pełnomleczna 100 g Szt. 500 -czekolada mleczna 50-55% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny) 59. Czekolada z nadzieniem owocowym 100g szt. 500 -czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa, E476, aromat -nadzienie owocowe-różne smaki 60. Lizak Szt. 300 61. Sok zagęszczony do rozcieńczania kompotu- różne smaki 500 ml Szt. 100 62. Szczaw słoik 350 g Szt. 200 -siekany 63. Zupka chińska z makaronem ( różne smaki) 50 g Szt. 150 64. Zupa borowikowa w proszku 3kg Szt. 10 Wartość na 100g Energia kJ 1395-1400 Energia kcal 333-335 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 55-60 g 65. Zupa kalafiorowa w proszku 3 kg Szt. 15 Wartość na 100g Energia kJ 1612-1615 Energia kcal 380-385 kcal Tłuszcz 12-13 g Białko 8-10 g Węglowodany 60-62 g 66. Zup pieczarkowa w proszku 3 kg Szt. 15 Wartość na 100g Energia kJ 1485-1450 Energia kcal 350 -355 kcal Tłuszcz 10-12 g Białko 8-10 g Węglowodany 45-50g 67. Barszcz czerwony- zupa w proszku 3kg Szt. 35 Wartość na 100g Energia kJ 1410-1415 Energia kcal 333 -336 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 3-5 g Węglowodany 50-55g 68. Barszcz biały - zupa w proszku 3 kg Szt. 50 Wartość na 100g Energia kJ 1394-1400 Energia kcal 330 -335 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 50-55g 69. Żurek- zupa w proszku 3 kg Szt. 10 Energia kJ 1270-1275 Energia kcal 300-305 kcal Tłuszcz 7-10 g Białko 10-12 g Węglowodany 48-50g 70. Żurek -koncentrat w płynie 500ml Szt. 50 71. Zupa ogonowa w proszku 3 kg Szt. 10 Wartość na 100g Energia kJ 1300-1320 Energia kcal 314 -320 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 13-15 g Węglowodany 35-40 g Wydajność ok. 25 l 72. Zupa szparagowa w proszku 3 kg Szt. 10 Wartość na 100g Energia kJ 1512-1515 Energia kcal 355 -360 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 55-60 g 73. Zupa brokułowa w proszku 3 kg Szt.. 10 Wartość na 100g Energia kJ 1395-1400 Energia kcal 333-335 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 60-63 g 74. Groszek konserwowy 400 g Szt. 70 -zawartość netto 400g -po odlaniu zalewy 220 g 75. Fasola w opakowaniach 5 kg kg 100 -drobna 76. Fasola Jaś w opakowaniach 5 kg kg 20 77. Groch łuskany połówki w opakowaniach 5 kg kg 170 78. Chrzan w słoiczku 300 g Szt. 10 79. Kakao Szt. 10 80. Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do smarowania pieczywa. Nie zawiera substancji konserwujących i barwników. 250g Szt. 50 81. Rosół z kury 3 kg Szt. 20 Energia kJ 985-990 Energia kcal 240 -250 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 31-33 g 82. Sos do spaghetti (bolognese, słodko kwaśny) w słoiku 800 g 10 83. Sos sałatkowy w proszku 9g Szt. 20 -różne smaki 84. Barszcz czerwony - koncentrat Szt. 30 Zadanie nr 7 Produkty mleczarskie Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Masło śmietankowe 200 g Szt. 170 2. Mleko 3,2 karton 1l Szt. 350 3. Śmietana 30% 0,5l karton Szt. 1000 4. Śmietana 12% kubek 200g Szt. 100 5. Jogurt owocowy z kawałkami owoców ( 9% owoców) Szt. 3000 150-g 6. Jogurt owocowy bez kawałków owoców 150-g Szt. 1000 7. Ser biały twarogowy półtusty kg 100 8. Ser twardy równoważnik gouda kg 10 9. Serek homogenizowany (waniliowy) 150 g Szt. 1500 10. Serek homogenizowany owocowy 140g Szt. 2000 11. Serek homogenizowany czekoladowy 140g Szt. 1500 12. Deser z koroną - rózne smaki z bitą śmietaną 175g Szt. 1000 13. Serek topiony ( w prostokącie) (100 g) Szt. 500..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa EMI, Traugutta 10D, 13-100 Nidzica, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 36782,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 35550,00

  • Oferta z najniższą ceną: 35550,00 / Oferta z najwyższą ceną: 35550,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Produkty drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa EMI, Traugutta 10D, 13-100 Nidzica, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6129,63 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5420,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5420,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5420,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Różne produkty spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ABER Sp. z o.o., Sprzętowa 3, 10-467 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 38304,49 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 35407,24

  • Oferta z najniższą ceną: 35407,24 / Oferta z najwyższą ceną: 35407,24

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.