To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-04-27
Bydgoszcz: Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Numer ogłoszenia: 105818 - 2016; data zamieszczenia: 27.04.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 70262 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy, ul. Glinki 86, 85-861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 3498400, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje dostawę: łopatka wieprzowa/pieczeniowa bez skóry b/k kl.1 3500kg, szynka wieprzowa surowa bez skóry kl.1 1500kg, karkówka bez kości 1500kg, schab wieprzowy z/k kl.1 800kg ,schab wieprzowy b/k kl.1 800kg, wątroba wieprzowa 700kg, boczek świeży bez skóry i żeber 300kg, żołądki wieprzowe surowe 700kg, żołądki wołowe surowe 200kg, smalec wieprzowy w opak. foliowym 300kg, golonka wieprzowa b/k przednia 400kg, golonka wieprzowa z/k przednia 400kg, żeberka wieprzowe luksusowe kl.1 500kg, wołowina b/k extra kl.1 600kg, polędwiczki wieprzowe 200 kg, kiełbasa śląska extra 600kg, kiełbasa galicyjska krucha 200kg , kiełbasa toruńska 200kg, kiełbasa podwawelska 1200kg, kiełbasa wiejska pieczona 400kg, kiełbasa jałowcowa 200kg, kiełbasa zwyczajna 1200kg, kiełbasa biała parzona 1000kg, kiełbasa smerfy 300kg, kiełbasa dębicka 300kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, szynka golonkowa 300kg, łopatka zapiekana 300kg, mielonka familijna 300kg, szynka delikatesowa 200kg, salceson ozorkowy 300kg, mielonka słoikowa 200 kg, mielonka regionalna 100 kg, szynka biała 200kg, kiełbasa szynkowa 100kg, szynka wiejska 200kg, salami kujawskie parzone 200kg, kiełbasa żywiecka- sucha 300kg, kiełbasa krakowska parzona 200kg, kabanosy wieprzowe - jelito naturalne 500kg, kiełbasa tatrzańska sucha 200kg, kiełbasa krakowska sucha 500kg, kiełbaski frankfurterki 300kg, polędwica sopocka kl.1 500kg, ogonówka wędzona parzona 400kg, kiełbasa myśliwska 400kg, polędwica krotoszyńska 300kg, szynka pieczona kl.1 200kg, baleron gotowany 500kg, polędwica Boryny 300kg, kiełbasa salami 300 kg, bydgoska extra surowa 200kg, metka tatarska 300kg, metka cebulowa 200 kg, szynka wieprzowa gotowana w siatce 500kg, rolada wiejska wieprzowa faszerowana 300kg, boczek wędzony parzony bez żeber 1600kg, szynka z pieprzem 500kg, pasztetowa wędzona jelito naturalne 500kg, parówki cienkie jelito naturalne 400kg, parówki tradycyjne grube jelito naturalne 400kg, kaszanka cienka jelito naturalne 400kg, kaszanka blok 400kg, pasztet z indyka zapiekany 600kg, filet z indyka pieczony 500kg, filet z kurczaka b/s i kości 2000kg, kurczak noga(cała) 1800kg, porcje rosołowe z kurczaka 1500kg, filet z indyka 100kg, kurczak cały 500kg, wątroba drobiowa 500kg, skrzydło z kurczaka 100kg, konserwa turystyczna 200kg, pasztet drobiowy z pieczarkami 200kg, pasztet drobiowy z pomidorami 200kg, szynka konserwowa 200kg, szynka konserwowa 1400kg,metka pomorska200kg, metka łososiowa 200kg. Podane ilości są szacunkowe i nie muszą być zakupione w całości.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.20.00 - Drób 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.12.10 - Szynka wędzona 15.13.12.30 - Salami 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.14.10 - Szynka 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Wędliny i mięso świeże
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPHU JOHN Paweł John Grotniki, ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszakowice, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 398265,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 348936,00
Oferta z najniższą ceną: 348936,00 / Oferta z najwyższą ceną: 519242,85
Waluta: PLN .
Część NR: 2
Nazwa: Mięso drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DROBIMAX SP. Z O.O. W UPADŁOŚCI
jakie przetargi wygrała firma
DROBIMAX SP. Z O.O. W UPADŁOŚCI
- DROBIMAX Sp. z o.o., ul. Dworcowa 56-58, 85-010 Bydgoszcz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 52993,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 48352,50
Oferta z najniższą ceną: 48352,50 / Oferta z najwyższą ceną: 52185,00
Waluta: PLN .
Część NR: 3
Nazwa: Konserwy i przetwory z mięsa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"CHŁODEX" MAŁGORZATA I PIOTR NALEWAJA SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
"CHŁODEX" MAŁGORZATA I PIOTR NALEWAJA SPÓŁKA JAWNA
- CHŁODEX Małgorzata i Piotr Nalewaja Sp. J., ul. Gdańska 118, 62-200 Gniezno, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 35966,70 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 35966,70
Oferta z najniższą ceną: 35966,70 / Oferta z najwyższą ceną: 61091,10
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z BYDGOSZCZY
- NAPRAWY URZĄDZEŃ DŹWIGOWYCH NA POJAZDACH MARKI JELCZ
- Usługa w zakresie przeglądów i konserwacji oraz awarii i napraw automatycznej sygnalizacji pożaru w budynkach 10 WSKzP- SPZOZ i Domu Medyka
- Sukcesywne dostawy akcesoriów wielorazowego użytku do diatermii SPECTRUM firmy EMED
- Dostawa serwerów i oprogramowania
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW BIUROWYCH
- REMONT ŁAZIENEK WRAZ Z MONTAŻEM KLIMATYZACJI INDYWIDUALNEJ W DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W BOŻENKOWIE
więcej: przetargi w Bydgoszczy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze" z podziałem na 9 części od 1.07.2025 do 31.12.2025 r.
- Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Koronowie
- dostawa mięsa i wędlin
- Dostawa mięsa i wędlin
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 2 w Bełchatowie, ul. Paderewskiego 3.
- Dostawy mięsa drobiowego ZP 9/2025
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.