eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Racibórz › Przetarg nieograniczony poniżej 60 tys euro na dostawy ryb i przetworów rybnych dla Zakładu Karnego w Raciborzu



Ogłoszenie z dnia 2007-06-27

Racibórz: Przetarg nieograniczony poniżej 60 tys euro na dostawy ryb i przetworów rybnych dla Zakładu Karnego w Raciborzu
Numer ogłoszenia: 107058 - 2007; data zamieszczenia: 27.06.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Eichendorffa 14, 47-400 Racibórz, woj. śląskie, tel. 032 4539600.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony poniżej 60 tys euro na dostawy ryb i przetworów rybnych dla Zakładu Karnego w Raciborzu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1 płaty z makreli mrożone o zawartości glazury do 15% wagi ryby w opakowaniach do 20 kg - 3100 kg 2 filet śledziowy a la matias w opakowaniach do 10 kg- 1700 kg 3.1. paprykarz w opakowaniach od 300-330 g z samootwieraczem-2000 kg 3.2.sałatka z makreli w opakowaniach od 300-330 g z samootwieraczem-2000 kg 3.3.szprot w pomidorach w opakowaniach od 300-330 g z samootwieraczem-2000 kg 3.4.śledź w oleju w opakowaniach od 300-330 g z samootwieraczem-2000 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.22.10.00 - Ryby mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.22.10.00 - Ryby mrożone Oryginalny kod CPV: 15.23.30.00 - Ryby w solance Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.30.00 - Ryby w solance Oryginalny kod CPV: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 08.08.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: udzielenie zamówienia mogą ubiegać sie oferenci, którzy: - spełniają warunki art.22 ustawy Prawo zamówień publicznych - nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie oferenta o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych , oświadczenia oferenta o zapoznaniu sie z treścią SIWZ, umowy i nie wnoszeniu do nich uwag, aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS lub KRUS potwierdzające odpowiednio,że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń , że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu-wystawione nie wcześniej niz 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Dokumenty jakich żąda zamawiający powinny być w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej przez Wykonawcę za zgodność z oryginałem. Brak któregokolwiek z dokumentów spowoduje odrzucenie oferty.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Eichendorffa 14 47 - 400 Racibórz.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.07.2007 godzina 10:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Raciborzu.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: płaty z makreli mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Płaty makreli mrożone o zawartości glazury do 15 % wagi ryby, w opakowaniach do 20 kg , Dopuszcza się: barwa mięsa - tkanka mięsna jasna, Cechy dyskwalifikujące: filety z uszkodzoną glazurą ochronną. ilość-3100 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 08.08.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Filet śledziowy a la matias.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet śledziowy a la matias w opakowaniach do 10 kg, filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty, o delikatnej teksturze z i łagodnym smaku Dopuszczalne się: barwa mięsa - tkanka mięsna jasna, biała do lekko kremowej . Cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, filety o luźnej konsystencji (rozpadające się), przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów. ilość- 1700 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.23.30.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 08.08.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Paprykarz , sałatka z makreli , szprot w pomidorach , śledź w oleju.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Paprykarz w opakowaniach od 300 do 330 g z samootwieraczem - 2000kg Sałatka z makreli w opakowaniach od 300 do 330 g z samootwieraczem-2000kg Szprot w pomidorach w opakowaniach od 300 do 330 g z samootwieraczem-2000kg Śledź w oleju w opakowaniach od 300 do 330 g z samootwieraczem-2000kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.10.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 08.08.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.