eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¯urawicaDostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w ¯urawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2015-01-07

¯urawica: Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w ¯urawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.
Numer og³oszenia: 1071 - 2015; data zamieszczenia: 07.01.2015
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 238231 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w ¯urawicy, ul. Ró¿ana 9, 37-710 ¯urawica, woj. podkarpackie, tel. 6723740 wew. 361, faks 672-37-21.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w ¯urawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mleczarskich do Magazynu ¯ywno¶ciowego Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w ¯urawicy przy ul. Ró¿ana 9. 1.Szczegó³owy zakres zamówienia zosta³ okre¶lony w wykazie asortymentowo-ilo¶ciowym, stanowi±cym za³±cznik Nr 1 do SIWZ. Pozosta³e warunki dotycz±ce realizacji zamówienia zosta³y okre¶lone w projekcie umowy stanowi±cym za³±cznik Nr 2 do SIWZ. Kod klasyfikacji CPV wspólnego s³ownika zamówieñ 15500000-3. 2.Zamawiaj±cy okre¶la szczególne wymagania dla ni¿ej wymienionych produktów mleczarskich wykazanych w za³±czniku Nr 1: 1) poz. 1 - mleko 2 %, 2) poz. 2 - ser twardy pe³not³usty, 3) poz. 3 - ser topiony, 4) poz. 4 - ¶mietana homogenizowana 12%. 3. Mleko 2%: 1) byæ pakowane w foliê, karton lub butelkê plastikow± o pojemno¶ci 1 ÷ 10 l. 4. Ser twardy pe³not³usty: 1) winien byæ wyprodukowany z mleka, bez dodatku t³uszczu ro¶linnego; 2) winien byæ pe³not³usty o zawarto¶ci t³uszczu nie mniej, ni¿ 42%; 3) niedopuszczalny jest wyrób seropodobny. 5. Ser topiony. 1) winien byæ o zawarto¶ci t³uszczu nie mniej, ni¿ 16%; 2) winien byæ pakowany w foliê aluminiow± o wadze 100 g oraz opakowanie zbiorcze - pude³ko tekturowe o wadze 1 kg. 6. ¦mietana homogenizowana 12%. 1) winna byæ pakowana w foliê, karton lub butelkê plastikow± o pojemno¶ci 0,25 ÷ 0,5 l. 7.Podany w opisie przedmiot zamówienia, wyszczególniony w wykazie asortymentowo - ilo¶ciowym, stanowi±cym za³±cznik Nr 1 do SIWZ oraz formularz ofertowo-cenowy stanowi±cy za³±cznik Nr 3 do SIWZ, jedynie prognozuj± szacunkow± ilo¶æ dostawy produktów mleczarskich i maj± charakter wy³±cznie orientacyjny. Nie stanowi± ze strony zamawiaj±cego zobowi±zania do zamówienia produktów w podanej ilo¶ci. 8. Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ sk³adania ofert czê¶ciowych. Czê¶ci± zamówienia jest ka¿da pozycja asortymentowa produktów mleczarskich wyszczególniona w Za³±czniku Nr 1. 10.Zamawiaj±cy nie dopuszcza mo¿liwo¶ci sk³adania ofert wariantowych. 11.Dostawa produktów do Magazynu ¯ywno¶ciowego Zamawiaj±cego odbywaæ siê bêdzie na podstawie przyjêcia magazynowego przez magazyniera, który potwierdzi odbiór towaru w³asnorêcznym podpisem na fakturze Dostawcy..

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Produkty mleczarskie czê¶æ :3,5

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przemyskie Centrum Dystrybucji Miêsa i Wêdlin H.W. Szczepanik Sp. J., ul. Jasiñskiego 56, 37-700 Przemy¶l, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 10805,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 9844,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 9844,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 11741,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 2   

Nazwa: Produkty mleczarskie czê¶æ: 1, 2, 4, 6, 7

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spó³dzielnia Mleczarska Mlekovita, ul. Ludowa 122, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 109265,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 95606,50

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 95606,50 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 109762,00

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.