eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wałbrzych › USŁUGA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-05-04

Wałbrzych: USŁUGA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA
Numer ogłoszenia: 107645 - 2010; data zamieszczenia: 04.05.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 65323 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu, ul. Ogrodowa 5b, 58-306 Wałbrzych, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 88-66-500, faks 0-74 88-66-509.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: USŁUGA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarsko - gastronomiczne oraz wynajem sali konferencyjnej w ramach organizowanego szkolenia dla kadry EURES Dolnośląskiego Wojewódzkiego Urzędu Pracy oraz pośredników pracy z Powiatowych Urzędów Pracy z województwa dolnośląskiego, którzy realizują zadania EURES. W szczególności przedmiot zamówienia dot.: 1. Jednostka hotelowa powinna zapewnić wszystkie wymienione poniżej usługi w jednym obiekcie. Obiekt powinien być zlokalizowany poza miastem, w terenie umożliwiającym zorganizowanie zajęć terenowych. Lokalizacja obiektu - południowa część województwa lubuskiego, w max. odległości około 100 km od przejścia granicznego w Gubinie. Bezpłatny parking. Ponadto na terenie obiektu Wykonawca zapewni możliwość skorzystania np. ze stołu bilardowego, stołu do tenisa stołowego, piłkarzyków lub kręgli 2. Termin szkolenia: 28-30 kwietnia 2010. Przyjazd grupy ok. godz. 11.00, wyjazd ok. godz. 14.00. 3. Usługa hotelowa: 2 noclegi w pokojach spełniających standardy min. hotelu 3-gwiazdkowego, z odpowiednim wyposażeniem. Zamawiający dopuszcza możliwość zakwaterowania uczestników szkolenia w pokojach 1-osobowych z łazienką lub i 2 -osobowych z łazienką. W ramach usługi należy zapewnić noclegi dla podanej liczby uczestników tj. 40 osób. 4. Usługa gastronomiczna: polega na zapewnieniu dla 40 - osobowej grupy 3 obiadów, 2 śniadań, i 2 kolacji oraz 4 przerw kawowych. Obiady serwowane, 2-daniowe ( zupa i drugie danie) + deser i napoje. Kolacje: uroczysta i kolacja grillowa - przystawki zimne, min. 2 ciepłe dania, napoje zimne i ciepłe. Śniadania w formie bufetu szwedzkiego, w tym 3 potrawy na gorąco. Przerwy kawowe: kawa, herbata, woda, soki, ciastka , poza tym: świeże ciasto pieczone, świeże owoce. 5. O ile wystąpi taka potrzeba, Wykonawca przygotuje posiłki dietetyczne, liczba i rodzaj diety zostaną podane przez Zamawiającego najpóźniej w dniu 23 kwietnia 2010 roku. 6. Wykonawca zobowiązuje się przygotować i zapewnić menu, zgodnie z wymogami Zamawiającymi tj.: Śniadania w formie bufetu szwedzkiego - potrawy na gorąco (do wyboru: kiełbaski lub parówki, jajecznica, naleśniki) i na zimno (wędliny i pasztety - różne rodzaje, sery żółte, twarożki różne smaki, świeże pomidory i ogórki, jogurty, płatki śniadaniowe), kawa, herbata Obiady : 28 kwietnia zupa pomidorowa, ryba zapiekana z serem i pieczarkami, frytki, bukiet surówek, kompot, sałatka owocowa, zimne napoje 29 kwietnia -- zupa ogórkowa, filet drobiowy grillowany, ryż, bukiet surówek, kompot, lody, zimne napoje 30 kwietnia - zupa rosół z makaronem, sztuka mięsa wieprzowego lub wołowego w sosie grzybowym, ziemniaki, bukiet surówek, kompot, mus owocowy z bita śmietaną, zimne napoje Kolacje: 28 kwietnia - kolacja grillowa: mięso, kiełbasa i kaszanka z grilla, bigos, pierogi (2 rodzaje), 2 sałatki (np. warzywna i grecka), chleb ze smalcem i ogórki kiszone, musztarda, ketchup, chrzan, herbata 29 kwietnia - kolacja uroczysta: dania na gorąco (schab faszerowany szpinakiem, ziemniaki z koperkiem lub ryż, bukiet surówek, paleta mięs pieczonych, żurek w chlebie) i przekąski zimne faszerowane rożki z szynki, ryba po grecku, pasztet w sosie chrzanowym, deski serów i wędlin, pieczywo, masło), herbata Przerwy kawowe: gorąca kawa świeżo parzona i herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru - każda torebka herbaty pakowana w osobnych kopertkach, (śmietanka, cytryny), woda, soki, świeże ciasto pieczone, świeże owoce. Woda i sok w ilościach każdy po min 0.33 na jednego uczestnika podczas każdego dnia szkolenia. 7. Sala szkoleniowa: Sala powinna pomieścić 40 osób, przy ustawieniu stołów w podkowę. Sala powinna być wyposażona w nagłośnienie, dostęp do Internetu, ekran, flipchart, ewentualnie tablicę + kartki od flipcharta..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Środki finansowe przeznaczone na realizację przedmiotu zamówienia pochodzą z Wojewódzkiego Grantu EURES na lata 2009-2010..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.04.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Bogusława Kochmańska prowadzącą działalność gospodarczą pod nazwą DENI-CONS Bogusława Kochmańską., Os. Junior 57, Jesionka, 67-415 Kolsko, kraj/woj. lubuskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22049,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 27330,00

  • Oferta z najniższą ceną: 27330,00 / Oferta z najwyższą ceną: 27330,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.