Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-01-10
Trzebinia: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw-220/01/Ż/2014
Numer ogłoszenia: 10782 - 2014; data zamieszczenia: 10.01.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Trzebini , ul. Słowackiego 70, 32-540 Trzebinia, woj. małopolskie, tel. 032 6121374 w. 45, faks 032 6121551.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw-220/01/Ż/2014.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone przedmioty zamówienia muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów spożywczych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I - Ryby mrożone i przetworzone 1)ryba mrożona ilość: 1200 kg ryba mrożona typu kostka mintaj o glazurze 5% lub filet mintaj o glazurze 30%, pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 1 miesiąc od daty dostawy 2)matias słabo solony ilość: 660 kg filety śledźiowe lekkosolone typu matias, pakowane w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 1 miesiąc od daty dostawy 3)sałatka jarzynowa ilość: 660 kg gotowa do spożycia sałatka garmażeryjna z dodatkiem dowolnego gatunku ryby/lub bez, pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 1 miesiąc od daty dostawy PAKIET II - Konserwy i przetwory z mięsa 1)konserwa mięsna wieprzowa ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, konserwa typu mielonka, turystyczna, przysmak śniadaniowy lub równoznaczne, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 2)pasztet drobiowy ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, pasztet drobiowy z dodatkami lub bez dodatków, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 3)paprykarz szczeciński ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 4)sałatka rybna z makreli ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 5)szprot w pomidorach ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 6)szprot w oleju ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 7)konserwa mięsna wieprzowa ilość: 870 kg konserwa (w puszce metalowej lub aluminiowej) z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 130g ub 131g, konserwa typu mielonka, turystyczna, przysmak śniadaniowy lub równoznaczne, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 8)pasztet drobiowy ilość: 870 kg konserwa (w puszce metalowej lub aluminiowej) z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 130g lub 131g, pasztet drobiowy z dodatkami lub bez dodatków, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy PAKIET III - Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 6000 kg produkt spożywczy otrzymany z mieszaniny tłuszczów roślinnych i olejów surowych przeznaczony do smarowania pieczywa, zawartość tłuszczu nie mniej niż 30%, pakowany w opakowanie jednostkowe kostka 200g-500g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy 2)olej roślinny jadalny ilość: 1500 l olej roślinny jadalny, olej rafinowany i konfekcjonowany pakowany w opakowanie jednostkowe butelka plastikowa 1l lub 3l, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 3)ser żółty ilość: 660 kg ser żółty pakowany w bloku 3kg, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 4)ser topiony ilość: 660 kg ser topiony pakowany w opakowanie jednostkowe np. (kiełbaski lub kostka) 100g, ser topiony o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 5)serek wiejski ilość: 990 kg serek wiejski ziarnisty pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 6)twaróg półtłusty ilość: 660 kg twaróg półtłusty pakowany w opakowanie jednostkowe próżniowe 100g lub 200g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 7)serek homogenizowany ilość: 990 kg serek homogenizowany pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, serek homogenizowany o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 8)serek twarogowy ilość: 990 kg serek twarogowy pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, serek twarogowy o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 9)jogurt owocowy ilość: 990 kg jogurt pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, jogurt o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 10)kefir ilość: 660 kg kefir 2% tł. pakowany w opakowanie jednostkowe 370g-400g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 11)śmietana ilość: 540 kg śmietana 18% tł. pakowana w opakowanie jednostkowe 370g-400g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 12)mleko w proszku ilość: 540 kg mleko w proszku odtłuszczone i granulowane pakowane w opakowanie jednostkowe 12,5kg lub 25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy PAKIET IV - Różne produkty spożywcze 1)dżem owocowy ilość: 660 kg dżem wieloowocowy pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności 10kg-15kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 2)marmolada owocowa ilość: 660 kg marmolada wieloowocowa pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności 10kg-15kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 3)chrzan tarty ilość: 900 kg chrzan tarty pakowany w słoikach o pojemności 300g-1200g, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 4)sałatka szwedzka ilość: 1740 l sałatka szwedzka lub równoznaczna pakowana w słoikach o pojemności 870ml-1740ml, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1740 l sałatka wielowarzywna lub równoznaczna pakowana w słoikach o pojemności 870ml-1740ml, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 6)cukier biały ilość: 2500 kg cukier biały kryształ pakowany w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 7)kasza jęczmienna ilość: 2500 kg kasza jęczmienna wiejska pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 8)ryż biały ilość: 2500 kg ryż biały długoziarnisty pakowany w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 9)mąka pszenna ilość: 1100 kg mąka pszenna pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 10)płatki kukurydziane ilość: 600 kg płatki kukurydziane pakowane w opakowanie jednostkowe 12,5kg lub 25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 11)kasza manna ilość: 600 kg kasza manna pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 12)makarony różne ilość: 3800 kg makarony różne bezjajeczne wyborowe, w których podstawowym surowcem jest mąka makaronowa typu 950, pakowane w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg w czterech rodzajach: nitki, kolanka, świderki, muszelki, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 270 kg barszcz czerwony w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 270 kg zupa grzybowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 270 kg zupa jarzynowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 270 kg zupa ogonowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 270 kg zupa pieczarkowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 270 kg zupa kalafiorowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 19)żurek śląski w proszku ilość: 270 kg żurek śląski w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 20)sos boloński w proszku ilość: 160 kg sos boloński w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 3kg-6kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 21)sos myśliwski w proszku ilość: 160 kg sos myśliwski w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 3kg-6kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 22)sos grzybowy w proszku ilość: 160 kg sos grzybowy w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 3kg-6kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 23)pieprz czarny mielony ilość: 40 kg pieprz czarny mielony pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 24)kminek ilość: 40 kg kminek pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 25)majeranek ilość: 40 kg majeranek pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 26)ziele angielskie ilość: 40 kg ziele angielskie pakowane w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 27)liść laurowy ilość: 40 kg liść laurowy pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 28)sól ilość: 800 kg sól warzona jodowana spożywcza kuchenna próżniowa pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 29)ocet spożywczy ilość: 400 l ocet spożywczy kuchenny 10% pakowany w opakowanie jednostkowym 0,500l lub 1l, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 400 l przyprawa do zup w płynie pakowana w opakowanie jednostkowe 0,500l lub 1l, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 31)herbata granulowana ilość: 600 kg herbata granulowana pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg-25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 32)majonez ilość: 900 kg majonez pakowany w opakowanie jednostkowe 835g-5kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 33)musztarda ilość: 900 kg musztarda pakowana w opakowanie jednostkowe 835g-5kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 34)koncentrat pomidorowy ilość: 900 kg koncentrat pomidorowy 24% z samootwieraczem pakowany w opakowanie jednostkowe 1kg-4,500kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 35)przyprawa do zup w proszku ilość: 400 kg przyprawa do zup w proszku typu vegeta, kuchareczka, warzywko lub równoznaczna, pakowana w opakowanie jednostkowe 0,500g-1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 36)fasola jaś ilość: 900 kg fasola jaś pakowana w opakowanie jednostkowe 10kg-25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 37)groch cały ilość: 900 kg groch cały pakowany w opakowanie jednostkowe 10kg-25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 38)kostka sojowa ilość: 600 kg kostka sojowa pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 5.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.01.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Złożenie przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, który stanowi załącznik nr 2 do specyfikacji.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Złożenie przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, który stanowi załącznik nr 2 do specyfikacji.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Złożenie przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, który stanowi załącznik nr 2 do specyfikacji.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Złożenie przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, który stanowi załącznik nr 2 do specyfikacji.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Złożenie przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, który stanowi załącznik nr 2 do specyfikacji.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1.Złożenie przez wykonawcę druku formularza ofertowego, który stanowi załącznik nr 1 do specyfikacji. 2.Jeżeli oferta zostanie podpisana przez pełnomocnika lub upoważnionego przedstawiciela wykonawcy należy dołączyć pełnomocnictwo (wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem składania ofert) lub upoważnienie (np. aktualny odpis z KRS - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem składania ofert).
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
W myśl art. 144 ust. 1 ustawy Pzp treść umowy może być zmieniona w stosunku do treści złożonych ofert w przypadkach wymienionych poniżej: a)zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umów, a są one korzystne dla zamawiającego.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dział Kwatermistrzowski
Zakład Karny w Trzebini
ul. Słowackiego 70
32-540 Trzebinia.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.01.2014 godzina 08:30, miejsce: Sekretariat Zakład Karny w Trzebini ul. Słowackiego 70 32-540 Trzebinia.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Ryby mrożone i przetworzone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)ryba mrożona ilość: 1200 kg 2)matias słabo solony ilość: 660 kg 3)sałatka jarzynowa ilość: 660 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Konserwy i przetwory z mięsa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)konserwa mięsna wieprzowa 300g lub 330g ilość: 870 kg 2)pasztet drobiowy 300g lub 330g ilość: 870 kg 3)paprykarz szczeciński 300g lub 330g ilość: 870 kg 4)sałatka rybna z makreli 300g lub 330g ilość: 870 kg 5)szprot w pomidorach 300g lub 330g ilość: 870 kg 6)szprot w oleju 300g lub 330g ilość: 870 kg 7)konserwa mięsna wieprzowa 130g lub 131g ilość: 870 kg 8)pasztet drobiowy 130g lub 131g ilość: 870 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.01.2015.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 6000 kg 2)olej roślinny jadalny ilość: 1500 l 3)ser żółty ilość: 660 kg 4)ser topiony ilość: 660 kg 5)serek wiejski ilość: 990 kg 6)twaróg półtłusty ilość: 660 kg 7)serek homogenizowany ilość: 990 kg 8)serek twarogowy ilość: 990 kg 9)jogurt owocowy ilość: 990 kg 10)kefir ilość: 660 kg 11)śmietana ilość: 540 kg 12)mleko w proszku ilość: 540 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Różne produkty spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)dżem owocowy ilość: 660 kg 2)marmolada owocowa ilość: 660 kg 3)chrzan tarty ilość: 900 kg 4)sałatka szwedzka ilość: 1740 l 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1740 l 6)cukier biały ilość: 2500 kg 7)kasza jęczmienna ilość: 2500 kg 8)ryż biały ilość: 2500 kg 9)mąka pszenna ilość: 1100 kg 10)płatki kukurydziane ilość: 600 kg 11)kasza manna ilość: 600 kg 12)makarony różne ilość: 3800 kg 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 270 kg 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 270 kg 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 270 kg 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 270 kg 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 270 kg 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 270 kg 19)żurek śląski w proszku ilość: 270 kg 20)sos boloński w proszku ilość: 160 kg 21)sos myśliwski w proszku ilość: 160 kg 22)sos grzybowy w proszku ilość: 160 kg 23)pieprz czarny mielony ilość: 40 kg 24)kminek ilość: 40 kg 25)majeranek ilość: 40 kg 26)ziele angielskie ilość: 40 kg 27)liść laurowy ilość: 40 kg 28)sól ilość: 800 kg 29)ocet spożywczy ilość: 400 l 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 400 l 31)herbata granulowana ilość: 600 kg 32)majonez ilość: 900 kg 33)musztarda ilość: 900 kg 34)koncentrat pomidorowy ilość: 900 kg 35)przyprawa do zup w proszku ilość: 400 kg 36)fasola jaś ilość: 900 kg 37)groch cały ilość: 900 kg 38)kostka sojowa ilość: 600 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.01.2015.
INNE PRZETARGI Z TRZEBINI
- "Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na rzecz Urzędu Miasta w Trzebini, na 2025 rok".
- "Kompleksowa usługa związana z opieka nad bezdomnymi zwierzętami pochodzącymi z terenu miasta i gminy Trzebinia".
więcej: przetargi w Trzebini »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w roku 2025
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 w Oleśnicy w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 77 w Gdańsku z podziałem na 7 części
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jedlance. ZADANIE PODZIELONE NA 9 CZĘŚCI
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Książu Wielkim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Woli w 2025 roku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.