To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-01-10
Szklarska Poręba: SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA I JEGO PRZETWORÓW DLA ZESPOŁU OŚRODKÓW SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWYCH CUL W SZKLARSKIEJ PORĘBIE
Numer ogłoszenia: 10844 - 2014; data zamieszczenia: 10.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 499642 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie, tel. 75 717 20 26, faks 75 717 23 96.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA I JEGO PRZETWORÓW DLA ZESPOŁU OŚRODKÓW SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWYCH CUL W SZKLARSKIEJ PORĘBIE.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Dostawa mięsa i jego przetworów L.p. Nazwa artykułu Ilość KG Wieprzowina świeża 1. Karkówka wieprzowa bez kości 1000 kg 2. Łopatka wieprzowa bez kości 1600 kg 3. Podgardle surowe 50 kg 4. Schab z kością i polędwicą 1400 kg 5. Żeberka wieprzowe mięsne 120 kg 6. Boczek surowy chudy 50 kg 7. Wątróbka wieprzowa 70 kg Drób świeży 8. Kurczak świeży cały 200 kg 9. Filet z piersi z kurczaka świeżego 1 000 kg 10. Udka kurczaka świeże 1000 kg 11. Porcje rosołowe z kurczaka 450 kg 12. Skrzydełka z kurczaka 200 kg 13. Pałki z kurczaka 50 kg Wołowina świeża 14. Wołowina pieczeniowa 350 kg Wędliny drobiowe 15. Szynka z indyka 180 kg 16. Polędwica drobiowa 180 kg 17. Parówka drobiowa podwędzana 700 kg Wędliny wieprzowe 18. Baleron gotowany 150 kg 19. Boczek wędzony 220 kg 20. Kiełbasa biała parzona 400 kg 21. Kiełbasa biała surowa 50 kg 22. Kiełbasa żywiecka 150 kg 23. Kiełbasa śląska 400 kg 24. Kiełbasa szynkowa 180 kg 25. Kiełbasa podwawelska 800 kg 26. Kaszanka 200 kg 27. Kiełbasa jałowcowa sucha 50 kg 28. Kabanosy 50 kg 29. Ogonówka 200 kg 30. Parówki wieprzowe 150 kg 31. Pasztet pieczony wieprzowy 180 kg 32. Polędwica sopocka 250 kg 33. Schab opiekany 120 kg 34. Salceson 80 kg 35. Szynka konserwowa 350 kg 36. Szynka wieprzowa gotowana 180 kg 37. Szynka wiejska 150 kg 38. Mielonka 100 kg 1) Termin przydatności do spożycia: a) pozycje nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 - świeże w dniu dostawy, b) pozostałe pozycje - 10 dni od daty dostawy. 2) Kurczaki, uda z kurczaka i skrzydełka z kurczaka powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, skóra na kurczakach, udach i skrzydełkach bez przebarwień oraz resztek upierzenia, konsystencja - jędrna, elastyczna, bez obcego zapachu, krwawych nacieków zewnętrznych i wewnętrznych, niedokładnego oczyszczenia z piór, oślizgłości, objawów obniżenia jędrności. 3) Filety z piersi kurczaka i filety z piersi indyka powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, konsystencja - jędrna, elastyczna, bez obcego zapachu, krwawych nacieków zewnętrznych i wewnętrznych, oślizgłości. 4) Pozycje nr 32, 31, 34 - konsystencja - jędrna, elastyczna, zapach - swoisty, barwa mięśni - jasnoróżowa do czerwonej, powierzchnia - czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości, przekrwień, głębszych ponacinań, obcego zapachu, oślizgłości, zazielenienia mięsa, barwy ciemno krwistej. 5) Zamówienie będzie realizowane partiami - codziennie w zwykłe dni, jeśli będzie taka potrzeba...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.01.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE STANISŁAW WYSOCKI
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE STANISŁAW WYSOCKI
- PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE Stanisław Wysocki, ul. Niepodległości 42, 58-303 WAŁBRZYCH, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 156078,79 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 143350,00
Oferta z najniższą ceną: 143350,00 / Oferta z najwyższą ceną: 169489,30
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI SZKLARSKA PORĘBA
- Przygotowanie i dowóz posiłków
- Świadczenie usług kompleksowego utrzymania porządku w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Mistrzostwa Sportowego ul. Obrońców Pokoju 17
- Zakup aparatury i sprzętu medycznego niezbędnego dla realizacji świadczeń z zakresu rehabilitacji rolników ubezpieczonych w KRUS dla Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "GRANIT" w Szklarskiej Porębie
więcej: przetargi SZKLARSKA PORĘBA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Samorządowego w Celestynowie
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Starej Wsi
- Dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Częstochowie ul. Kontkiewicza 2 na rok 2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.