eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RawiczSukcesywne dostawymięsa, podrobów, wędlin i konserw.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-05-05

Rawicz: Sukcesywne dostawymięsa, podrobów, wędlin i konserw.
Numer ogłoszenia: 108511 - 2010; data zamieszczenia: 05.05.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 101200 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie, tel. 065 5468500, 5468551,53,56, faks 065 5454266.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawymięsa, podrobów, wędlin i konserw..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin z indyka, -zadanie nr 2: Sukcesywne dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Sukcesywne dostawy miesa, podrobów i wędlin wołowych oraz wieprzowych, -zadanie nr 4: Sukcesywne dostawy konserw mięsnych, Zadanie nr 1: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin z indyka mięso klopsowe z indyka - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej (bez dodatku przypraw) , 2.100 kg, mięso gulaszowe z indyka klasa II - mięso z indyka świeże, 1.200 kg, filet z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 1.550 kg, skrzydło środkowe z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 2.000 kg, mortadela z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1.200 kg, mortadela śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1.200 kg, mortadela z pieczarkami - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1.800 kg, mortadela czosnkowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, parówka z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, wędzona, parzona, 1.500 kg, kiełbasa śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1.900 kg, kiełbasa litewska z indyka - kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, parzona, 2.200 kg, szynka tyrolska z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 1.300 kg, szynka Gerwazego z indyka - wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony, 950 kg, szynka mielona blok z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 2.500 kg, polędwica firmowa z indyka - kiełbasa drobiowa, wysoko wydajna, parzona, 1.100 kg, pieczeń drobiowa z indyka - pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona, 1.900 kg, pasztet firmowy z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.600 kg, salceson z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.500 kg, kiełbasa krakowska parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 800 kg, szynka gotowana biała - mięso wieprzowo-drobiowe, mięsień, gotowana, 850 kg, kiełbasa szynkowa drobiowa - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 600 kg, serdelki drobiowe - wędlina drobiowa, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.400 kg, Zadanie nr 2: Sukcesywne dostawy mięsa i podrobów z kurczaka kurczak cały - mięso z kurczaka, cały, mrożony, 2.600 kg, skrzydełka z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 500 kg, udko z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 1.000 kg, filet z kurczaka - mięso kurczak - elementy świeże, 1.250 kg, mięso gulaszowe z kurczaka - mięso kurczak - świeże, 800 kg, żołądki z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 450 kg, serca z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 400 kg, wątróbki z kurczaka - podroby - wątroby z kurczaka mrożone, 1.600 kg, Wykonawca winien dostarczyć przedmiot zamówienia zgodnie z: - ustawą z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171, poz. 1225); - ustawą z dnia 30.10.2003 r. o zmianie ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. z 2003r. nr 208 poz.2020 z późn. zm.) i rozporządzeniami wydanymi na podstawie w/w ustaw. Ustala się następującą grupę CPV, według której zamawiający dokonał agregacji przedmiotu zamówienia: 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne określonej we Wspólnym Słowniku Zamówień, w skład której to grupy wchodzi: 15112000-6 Drób; Zadanie nr 3: Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych oraz wieprzowych mięso wieprzowe szynka surowa ( D4 ) - mięso wieprzowe, elementy świeże, 2.700 kg, mięso wieprzowe klopsowe (stosunek mięsa do tłuszczu 80/20) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, bez dodatku przypraw 1.900 kg, mięso wieprzowe łopatka bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 3.700 kg, mięso wieprzowe gulaszowe (stosunek mięsa do tłuszczu 50/50) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, 4.200 kg, mięso wieprzowe schab bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 900 kg, boczek wędzony bez kości płaty - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 1.400 kg, wędzonka bigosowa bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 2.000 kg, słonina płaty - świeża, 1.200 kg, mięso wołowe bez kości ekstra - mięso wołowe, elementy świeże, 950 kg, mięso wołowe antrykot - mięso wołowe, elementy świeże, 500 kg, mięso wołowe z kością - żebra - mięso wołowe, elementy świeże, 900 kg, żołądki wieprzowe - podroby świeże, 2.400 kg, ozory wieprzowe - podroby świeże, 1.850 kg, serca wieprzowe - podroby świeże, 2.300 kg, wątroba wieprzowa - podroby świeże, 3.000 kg, kiełbasa zwyczajna - wędlina średnio rozdrobniona, 4.000 kg, kiełbasa parówkowa - wędlina parzona, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 2.800 kg, kiełbasa biała parzona - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 2.900 kg, kiełbasa mortadela - wędlina homogenizowana, drobno rozdrobniona, 2.100 kg, kiełbasa golonkowa parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 500 kg, kiełbasa mielonka - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 2.500 kg, kiełbasa słoikowa - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 1.400 kg, kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - wędlina drobno rozdrobniona, 1.500 kg, serdelki śląskie - wędlina drobno rozdrobniona, 1.000 kg, pieczeń wielkopolska - wyrób blokowy średnio rozdrobniony, 2.400 kg, wątrobianka - wędlina podrobowa, 3.000 kg, metka cebulowa - wędlina drobno rozdrobniona, 2.200 kg, salceson czarny - wędlina podrobowa, 1.200 kg, kaszanka - wędlina podrobowa, parzona, 4.000 kg, Zadanie nr 4: Sukcesywne dostawy konserw mięsnych konserwa pasztet z indyka - puszka samootwieralna do 300 g, 650 kg, konserwa pasztet drobiowy - puszka samootwieralna do 300 g, 450 kg, konserwa pasztet z gęsi - puszka samootwieralna do 300 g, 1.400 kg, konserwa wołowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.000 kg, konserwa wieprzowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.100 kg,.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.21.20 - Indyki 15.11.20.00 - Drób 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.10 - Pasztety .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin z indyka.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Dorota Giżewska, Słupia Kapitulna 86, 63-900 Rawicz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 477784,52 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 226050,00

  • Oferta z najniższą ceną: 226050,00 / Oferta z najwyższą ceną: 233235,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Sukcesywne dostawy mięsa i podrobów z kurczaka.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spółka Cywilna DROMICO-BIS, ul. Wyspiańskiego 2, 63-400 Ostrów Wielkopolski, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 477787,52 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 56670,00

  • Oferta z najniższą ceną: 56670,00 / Oferta z najwyższą ceną: 62965,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych oraz wieprzowych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spółka Jawna Zakład Masarski KARWEX, ul. Lwówecka 15, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 477784,52 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 292500,00

  • Oferta z najniższą ceną: 292500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 460335,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Sukcesywne dostawy konserw mięsnych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Handlu i Usług KAMA, Łaszczyn 25 A, 63-900 Rawicz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 477784,52 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24563,00

  • Oferta z najniższą ceną: 24563,00 / Oferta z najwyższą ceną: 36080,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.