Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-06-28
Zakopane: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 48. Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich
Numer ogłoszenia: 108607 - 2016; data zamieszczenia: 28.06.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakopiańskie Centrum Kultury , Ul. Kościeliska 7, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 18 206 69 50, faks 18 206 66 56.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zakopane.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa Instytucja Kultury.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 48. Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 48. Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich (MFFZG) w Zakopanem. Zakwaterowanie i wyżywienie dotyczy zespołów zagranicznych, zespołów polskich, pilotów, tłumaczy, jurorów. Wyżywienie (catering) dotyczy obsługi technicznej, zespołów nie zakwaterowanych, poczęstunków w ramach konferencji. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Części 1-18- Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (zespołów, tłumaczy, pilotów) Część 19 -zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (jurorów, tłumaczy) Część 20 - Wyżywienie (catering) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w zał nr 6 do SIWZ. UWAGA! Zamawiający wymaga, aby wykonawca składając ofertę na daną część wykazał podstawę prawną dysponowania obiektem, w którym mają być zakwaterowani i żywieni uczestnicy MFFZG. W przypadku składania oferty na daną część zamawiający dopuszcza możliwość zakwaterowania i wyżywienia w dwóch lub więcej budynkach z zastrzeżeniem, że mają one znajdować się na jednej posesji tak, aby nie nastąpiło rozdzielenie danej grupy uczestników. Obiekty w których mają być zakwaterowani uczestnicy MFFZG muszą być wpisane do ewidencji obiektów i spełniać wymogi zawarte w art. 38 ust. 1 i ust. 3 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o usługach turystycznych (Dz.U. 2016 poz. 187).
II.1.5)
V
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
- Zamawiający przewiduje w niniejszym postępowaniu przetargowym udzielić zamówień uzupełniających, stanowiących nie więcej niż 20% wartości zamówienia podstawowego (art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy PZP). Zamówienie uzupełniające polegać będzie na powtórzeniu zadania głównego tj. zakwaterowanie i wyżywienie uczestników festiwalu. Zamówienie uzupełniające będzie wymagało odrębnej umowy
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4, 55.30.00.00-3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 20.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.08.2016.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do ofert
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca wykaże że dysponuje odpowiednia ilością miejsc noclegowych wymaganych dla danej części, na którą składa ofertę. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Na potwierdzenie spełniania wymaganego warunku dotyczącego dysponowania potencjałem technicznym wykonawca ma do oferty załączyć wykaz obiektów, w których zakwaterowani będą uczestnicy MFFZG (wypełniony załącznik nr 9 do niniejszej siwz) wraz z podaniem liczby miejsc noclegowych uwzględniając wymogi siwz. Zamawiający wymaga aby dokument, z którego będzie wynikać zobowiązanie podmiotu trzeciego (dokument ma być złożony w oryginale i podpisany przez podmiot udostępniający swoje zasoby) wyrażał w sposób wyraźny i jednoznaczny wolę udzielenia wykonawcy ubiegającemu się o zamówienie odpowiedniego zasobu oraz wskazywać: a) jaki jest zakres dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu, -podać ilość miejsc noclegowych wraz z ich lokalizacją b) jakiego charakteru stosunki będą łączyły wykonawcę z innym podmiotem np. umowa lub porozumienie (wzór zobowiązania podmiotu trzeciego stanowi załącznik nr 8 do siwz)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 94
- 2 - Termin płatności faktury - 6
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy, w przypadku gdy nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy, a także w zakresie wystąpienia zdarzeń określanych jako (siła wyższa), których nie można było przewidzieć w chwili podpisania niniejszej umowy i które nie wynikają z winy żadnej ze stron
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakopiańskie Centrum Kultury, ul. Kościeliska 7, 34-500 Zakopane.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.07.2016 godzina 10:30, miejsce: Zakopiańskie Centrum Kultury, ul. Kościeliska 7, 34-500 Zakopane.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 258 noclegów (21.08-27.08.2016 po 43 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 21.08.2016 - 43 śniadania, 43 obiady, 43 kolacje, 22.08.2016 - 43 śniadania, 43 obiady, 43 kolacje, 23.08.2016 - 43 śniadania, 43 obiady, 43 kolacje, 24.08.2016 - 43 śniadania, 43 obiady, 43 kolacje, 25.08.2016 - 43 śniadania, 43 obiady, 43 kolacje, 26.08.2016 - 43 śniadania, 43 obiady, 43 kolacje, 27.08.2016 - 43 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (19.08-27.08.2016 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 42 obiady, 42 kolacje, 20.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 21.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 22.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 23.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 24.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 25.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 26.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 27.08.2016 - 42 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (19.08-27.08.2016 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 42 obiady, 42 kolacje, 20.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 21.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 22.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 23.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 24.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 25.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 26.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 27.08.2016 - 42 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (19.08-27.08.2016 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 42 kolacje, 20.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 21.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 22.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 23.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 24.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 25.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 26.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 27.08.2016 - 42 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (19.08-27.08.2016 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 42 kolacje, 20.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 21.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 22.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 23.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 24.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 25.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 26.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 27.08.2016 - 42 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (19.08-27.08.2016 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 42 obiady, 42 kolacje, 20.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 21.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 22.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 23.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 24.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 25.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 26.08.2016 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje, 27.08.2016 - 42 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 320 noclegów (19.08-27.08.2016 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 20.08.2016 - 40 śniadania, 40 obiady, 21.08.2016 - 40 śniadania, 40 obiady, 40 kolacje, 22.08.2016 - 40 śniadania, 40 obiady, 40 kolacje, 23.08.2016 - 40 śniadania, 40 obiady, 40 kolacje, 24.08.2016 - 40 śniadania, 40 obiady, 40 kolacje, 25.08.2016 - 40 śniadania, 40 obiady, 40 kolacje, 26.08.2016 - 40 śniadania, 40 obiady, 40 kolacje,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 312 noclegów (19.08-27.08.2016 po 39 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 39 kolacji, 20.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 21.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 22.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 23.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 24.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 25.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 26.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 27.08.2016 - 39 śniadań.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 1) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 312 noclegów (19.08-27.08.2016 po 39 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 39 kolacji, 20.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 21.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 22.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 23.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 24.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 25.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 26.08.2016 - 39 śniadań, 39 obiadów, 39 kolacji, 27.08.2016 - 39 śniadań.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt. 2) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 256 noclegów (19.08-27.08.2016 po 32 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 32 kolacje, 20.08.2016 - 32 śniadania, 32 obiady, 21.08.2016 - 32 śniadania, 32 obiady, 32 kolacje, 22.08.2016 - 32 śniadania, 32 obiady, 32 kolacje, 23.08.2016 - 32 śniadania, 32 obiady, 32 kolacje, 24.08.2016 - 32 śniadania, 32 obiady, 32 kolacje, 25.08.2016 - 32 śniadania, 32 obiady, 32 kolacje, 26.08.2016 - 32 śniadania, 32 obiady, 32 kolacje, 27.08.2016 - 32 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 2) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 232 noclegi (19.08-27.08.2016 po 29 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 29 kolacji, 20.08.2016 - 29 śniadań, 29 obiadów, 21.08.2016 - 29 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji, 22.08.2016 - 29 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji, 23.08.2016 - 29 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji, 24.08.2016 - 29 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji, 25.08.2016 - 29 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji, 26.08.2016 - 29 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji, 27.08.2016 - 29 śniadań.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 2) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 216 noclegów (19.08-27.08.2016 po 27 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 20.08.2016 - 27 śniadań, 27 obiadów, 21.08.2016 - 27 śniadań, 27 obiadów, 27 kolacji, 22.08.2016 - 27 śniadań, 27 obiadów, 27 kolacji, 23.08.2016 - 27 śniadań, 27 obiadów, 27 kolacji, 24.08.2016 - 27 śniadań, 27 obiadów, 27 kolacji, 25.08.2016 - 27 śniadań, 27 obiadów, 27 kolacji, 26.08.2016 - 27 śniadań, 27 obiadów, 27 kolacji, 27.08.2016 - 27 śniadań.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 3) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 192 noclegi (19.08-27.08.2016 po 24 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 19.08.2016 - 24 obiady, 24 kolacje 20.08.2016 - 24 śniadania, 24 obiady, 21.08.2016 - 24 śniadania, 24 obiady, 24 kolacje 22.08.2016 - 24 śniadania, 24 obiady, 24 kolacje 23.08.2016 - 24 śniadania, 24 obiady, 24 kolacje 24.08.2016 - 24 śniadania, 24 obiady, 24 kolacje 25.08.2016 - 24 śniadania, 24 obiady, 24 kolacje 26.08.2016 - 24 śniadania, 24 obiady, 24 kolacje 27.08.2016 - 24 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 3) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 264 noclegi (15.08-27.08.2016 po 22 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 15.08.2016 - 22 obiady, 22 kolacje, 16.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 17.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 18.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 19.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 20.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 21.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 22.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 23.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 24.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 25.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 26.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 27.08.2016 - 22 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 3) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 220 noclegów (18.08-28.08.2016 po 22 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 18.08.2016 - 22 kolacje 19.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 20.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 21.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 22.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 23.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 24.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 25.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 26.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 27.08.2016 - 22 śniadania, 22 obiady, 22 kolacje 28.08.2016 - 22 śniadania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 4) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 200 noclegów (21.08-27.08.2016 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 22.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji 23.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji 26.08.2016 - 40 obiadów, 40 kolacji 27.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 4) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 240 noclegów (21.08-27.08.2016 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 22.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji 23.08.2015 - 40 śniadań, 25.08.2016 - 40 obiadów, 40 kolacji 26.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 4) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 240 noclegów (21.08-27.08.2016 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 22.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 23.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 24.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 25.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 26.08.2016 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 27.08.2016 - 40 śniadań,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (jurorzy).
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (wg zał. nr 6 pkt 5) do SIWZ) Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 28 noclegów (18.08-27.08.2016 po 4 noclegi), 21 noclegi (20.08-27.08.2016 po 3 noclegi), 128 noclegów (19.08-27.08.2015 po 16 noclegów), 12 noclegów (21.08-27.08.2016 po 2 noclegi), 9 noclegów (20.08-23.08.2016 po 3 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 18.08.2016 - 4 kolacje; 19.08.2016 - 4 śniadania, 15 obiadów, 20 kolacji 20.08.2016 - 20 śniadań, 20 obiady, 24 kolacje 21.08.2016 - 26 śniadań, 32 obiady, 22.08.2016 - 28 śniadań, 32 obiady, 32 kolacje 23.08.2016 - 28 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji 24.08.2016 - 25 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji 25.08.2016 - 25 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji 26.08.2016 - 25 śniadań, 29 obiadów, 29 kolacji 27.08.2016 - 25 śniadań.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.24.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 27.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Wyżywienie uczestników MFFZG (catering).
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wyżywienie uczestników MFFZG (catering) (wg zał. nr 6 pkt 6) do SIWZ) Wyżywienie: Ma składać się z posiłków: a) obiady dla ogólnej liczby ok. 620 osób (m.in.: obsługa techniczna, zespół gospodarzy, zespoły nie zakwaterowane) w terminie 19-26.08.2016 r. b) kolacje dla ogólnej liczby ok. 420 osób (m.in.: obsługa techniczna, zespół gospodarzy, zespoły nie zakwaterowane) w terminie 18.08., 19.08, 22-26.08.2016 r. c) kolacja dla ok. 500 osób w dniu 21.08.2016 r. d) catering dla ok. 30 osób w dniu 12.08.2016 r. - Czerwony Dwór e) catering dla ok. 50 osób w dniu 19.08.2016 r. - namiot plenerowy na Dolnej Równi Krupowej lub sala Urzędu Miasta f) catering dla ok 40 osób w dniu 20.06.2016 r. - sala Urzędu Miasta (2 razy) g) catering dla ok. 40 osób w dniu 21.08.2016 r. - Koncert na Gubałówce okolice Pergoli h) catering dla ok. 40 osób w dniu 21.08.2016 r. - Biała Izba i) catering dla ok. 50 osób w dniu 25.08.2016 r. - sala Urzędu Miasta j) catering dla ok.50 osób w dniu 26.08.2016 r. - sala Urzędu Miasta.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 26.08.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 94
- 2. Termin płatności faktury - 6
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Sukcesywne świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Chorób Płuc "Odrodzenie" w Zakopanem.
- Dostawa fabrycznie nowych gadżetów do dalszej odsprzedaży - ETAP II
- Zimowe utrzymanie obiektów sportowych w Centralnym Ośrodku Sportu-Ośrodku Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
- dostawa pojazdów czterokołowych oraz skuterów śnieżnych na potrzeby GOPR
- Sprzątanie i utrzymanie czystości budynków Starostwa Powiatowego w Zakopanem wraz z terenem przyległym
- Dostawa lasera ze skanerem dla Wojewódzkiego Szpitala Rehabilitacyjnego im. dr S. Jasińskiego w Zakopanem
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja i przeprowadzenie stacjonarnych szkoleń z zakresu prawa w podziale na 4 części
- DZP.261.62.2024 - kompleksową organizację i obsługę XII Ogólnopolskiego Dnia Informacyjnego Erasmus+ i Europejskiego Korpusu Solidarności, odbywającego się w dniu 14.01.2025 roku w Warszawie.
- Usługa organizacji staży uczniowskich
- USŁUGA CATERINGOWA NA WYDARZENIA MUZEALNE - CZĘŚĆ V - II POSTĘPOWANIE
- Przygotowanie kompleksowej usługi cateringowej wraz z obsługą kelnerską w związku z organizacją spotkania wigilijnego dla pracowników Akademii Mazowieckiej w Płocku.
- DZP.261.58.2024 Organizacja wydarzeń realizowanych przez Centrum Współpracy SALTO w krajach Europy Wschodniej i Kaukazu, w podziale na części.
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.