To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-07-17
Ogłoszenie nr 108678 - 2017 z dnia 2017-07-17 r.
Głubczyce: Sukcesywna dostawa warzyw, owoców i kiszonek do Zakładu Karnego w Głubczycach
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 531526-N-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, krajowy numer identyfikacyjny
32083900000, ul.
ul. Kochanowskiego
3,
48100
Głubczyce, państwo
Polska, woj.
opolskie, tel.
774 852 016, faks
774 859 771, e-mail
zk_glubczyce@sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Państwowa jednostka organizacyjna niemająca osobowości prawnej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa warzyw, owoców i kiszonek do Zakładu Karnego w Głubczycach
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):DKW-2232/01/Ż/17
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ziemniaki jadalne - Bulwy dojrzałe, kształtne, jednolite odmianowo w każdej dostawie, nie mogą być zzieleniałe, porośnięte, zaparzone, nadmarznięte, porażone zgnilizną, z wadami wewnętrznymi; średnica minimalna 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. 1. Buraki ćwikłowe - Korzenie twarde, czyste, bez liści, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica korzeni 6-10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. 2. Cebula - Ścisła, jędrna, czysta, dobrze wysuszona, bez objawów wyrośnięcia lub kiełkowania, jednolita odmianowo w każdej dostawie; średnica 5-8 cm. Opakowania: worki do 30 kg. 3. Kapusta biała - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. 4. Kapusta czerwona - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. 5. Marchew korzenie - twarde, niezdrewniałe, proste, kształtne (bez bocznych rozgałęzień i rozwidleń), bez naci, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 15 - 20 cm, średnica w najszerszym miejscu 2 - 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. 6. Ogórek świeży twarde - czyste, dobrze wykształcone i praktycznie proste, z miękkimi nasionami, barwa ciemnozielona, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 10 - 25 cm. Opakowania: worki lub skrzynki do 20 kg. 7 Pietruszka (korzeń) - Korzenie twarde, jędrne, czyste, kształtne (bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), bez pęknięć oraz ordzawień skórki, niezdrewniałe, bez oznak wrastania korzenia w pęd, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 3 - 6 cm, długość 10 - 15 cm. Opakowania: worki do 30 kg. 8. Pomidor świeży - twarde, dojrzałe, kształtne (bez wypukłości i wybrzuszeń), bez zazielenień i zwyrodnień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie. Waga 100 - 150g. Opakowania: kartony lub skrzynki do 20 kg. 9. Seler (korzeń) - Korzenie kształtne, twarde, jędrne, czyste, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużnym i oznak wyrastania pędu kwiatostanowego, bez ordzawień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 7 - 10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. 10.Kapusta pekińska - waga powinna oscylować w przedziale między 0,8 kg - 1,2 kg. Kapusta pekińska o kolorze zielonym lub seledynowym. Nie może być blada. Główka kapusty powinna być ładnie wykształcona ze zwartymi liśćmi, prawidłowo przycięta, czysta o świeżym wyglądzie. Każda główka dodatkowo owinięta powinna być w folię perforowaną lub półprzepuszczalną. Kapusta pekińska powinna być zapakowana w opakowania kartonowe o wadze 9 kg lub 10 kg. Jabłka konsumpcyjne - Czyste, świeże, dojrzałe, bez uszkodzeń skórki i szypułki, nieobtłuczone, soczyste; jednolite pod względem pochodzenia, odmiany, kształtu i wielkości, o wadze około 100-120 g. Opakowania: skrzynki do 20 kg. 1. Kapusta kiszona - produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. Opakowania: beczka do 120 kg bądź woreczki do 5kg. 2. Ogórki kiszone - produkt spożywczy otrzymany z ogórków, przypraw, aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermetacji mlekowej, z ewentualnym dodatkiem kwasu sorbowego, struktura- dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie. Opakowania: beczka do 30 kg bądź woreczki do 5 kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
03000000-1
Dodatkowe kody CPV:
,
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: ziemniaki |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29/06/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT7800 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 8190 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: warzywa |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29/06/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT16975 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 17867,85 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: jabłka |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29/06/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT2580 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 2709 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: kiszonki |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29/06/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT2475 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 2673 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z GŁUBCZYC
- Zakup i dostawa preparatów do mycia i dezynfekcji dla SP ZOZ w Głubczycach
- Kompleksowa modernizacja dachów na substancji mieszkaniowej Gminy Głubczyce.
więcej: przetargi w Głubczycach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.