Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-05-26
Toruń: Dostawy mięsa i jego przetworów
Numer ogłoszenia: 110042 - 2008; data zamieszczenia: 26.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Piekary 53, 87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 056 657-79-00, fax 056 621-00-37.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i jego przetworów.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamówienie będzie realizowane w następujących częściach: Część I: Mięso wieprzowe i wołowe i ich przetwory Lp./ Nazwa artykułu/ilość/j.m./kodCPV_/_PN 1. Flaki wieprzowe, 500 kg, 151110009_/_ PN-86/A-82004 2. boczek świeży b/k, 1,100 kg, 15113000-3_/_ PN-86/A-82002 3. kiełbasa mielona, 900 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007 4. kiełbasa piwna, 600 kg, 15131133-6_/_ PN-A 82008 5. kiełbasa boczkowa, 400 kg, 15131133-6_/_ PN-A-82007/A1:1998 6. kiełbasa toruńska, 1000 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007:1996 7. kiełbasa krakowska parzona, 400 kg, 15131133-6 _/_ PN-V-74028 8. kiełbasa szynkowa, 100 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007:1996 9. metka łososiowa, 500 kg, 15131133-6_/_ PN-A 82007 10. kiełbasa parówkowa, 700 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007 11. kaszanka, 750 kg, 15131134-3_/_PN-A-82007/A1 12. smalec, 500 kg, 15131130-5_/_ PN-86/A-82004 13. podgardle wędzone, 550 kg, 15131200-7_/_PN-A-82007/A1 14. salceson włoski, 450 kg, 15131134-3_/_PN-A-82007/A1 15. pasztetowa, 450 kg, 15131131-2_/_PN-A-82007/A1 16. udziec wołowy, 150 kg, 151110009_/_ PN-88/A-82004 17. wątroba wieprzowa, 400kg, 15114000-0_/_PN65/A-2000 18. słonina, 400 kg, 15131100-6_/_ PN-86-A-82002 Część II: Mięso drobiowe i jego przetwory Lp./ Nazwa artykułu/ilość/j.m./kodCPV_/_PN 1. Piersi kurczaka b/k, 300 kg, 15112210-1_/_ PN-A-86524 2. Skrzydełka kurczaka, 500 kg, 15112210-1_/_PN-A-86526 3. Serca drobiowe, 350 kg, 15131135-0_/_ PN-A-86524 4. Szynka z piersi indyka, 600 kg, 15131135-0_/_ PN-A-86526 5. Pierś królewiecka, 200 kg, 15131135-0_/_ A-86526 6. Kiełbasa biala z indyka, 600 kg, 15131135-0_/_ PN-A-86526 Część III: Konserwy mięsne Lp./ Nazwa artykułu/ilość/j.m./kodCPV_/_PN 1. Konserwa mięsna wieprzowa 300g, 500 kg, 15131000-5_/_PN-98/A-82022 2. Pasztet drobiowy 300g konserwa, 500 kg, 15131300-8_/_PN-96/A-86525
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: W przedmiotowym postępowaniu wadium nie jest wymagane.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Przy wyborze i ocenie ofert Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami: cena częściowa netto za dostawy, waga 100%, sposób oceny minimalizacja
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy spełniający warunki określone w SIWZ oraz w art.22 ust.1, a także nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 ustawy - Prawo Zamówień Publicznych.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: http://www.sw.gov.pl.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy
IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.06.2008 godzina 11:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Piekary 53 87-100 Toruń.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe i ich przetwory.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Flaki wieprzowe, 500 kg, 151110009_/_ PN-86/A-82004 2. boczek świeży b/k, 1,100 kg, 15113000-3_/_ PN-86/A-82002 3. kiełbasa mielona, 900 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007 4. kiełbasa piwna, 600 kg, 15131133-6_/_ PN-A 82008 5. kiełbasa boczkowa, 400 kg, 15131133-6_/_ PN-A-82007/A1:1998 6. kiełbasa toruńska, 1000 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007:1996 7. kiełbasa krakowska parzona, 400 kg, 15131133-6 _/_ PN-V-74028 8. kiełbasa szynkowa, 100 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007:1996 9. metka łososiowa, 500 kg, 15131133-6_/_ PN-A 82007 10. kiełbasa parówkowa, 700 kg, 15131133-6 _/_ PN-A-82007 11. kaszanka, 750 kg, 15131134-3_/_PN-A-82007/A1 12. smalec, 500 kg, 15131130-5_/_ PN-86/A-82004 13. podgardle wędzone, 550 kg, 15131200-7_/_PN-A-82007/A1 14. salceson włoski, 450 kg, 15131134-3_/_PN-A-82007/A1 15. pasztetowa, 450 kg, 15131131-2_/_PN-A-82007/A1 16. udziec wołowy, 150 kg, 151110009_/_ PN-88/A-82004 17. wątroba wieprzowa, 400kg, 15114000-0_/_PN65/A-2000 18. słonina, 400 kg, 15131100-6_/_ PN-86-A-82002.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.11.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso drobiowe i jego przetwory.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Piersi kurczaka b/k, 300 kg, 15112210-1_/_ PN-A-86524 2. Skrzydełka kurczaka, 500 kg, 15112210-1_/_PN-A-86526 3. Serca drobiowe, 350 kg, 15131135-0_/_ PN-A-86524 4. Szynka z piersi indyka, 600 kg, 15131135-0_/_ PN-A-86526 5. Pierś królewiecka, 200 kg, 15131135-0_/_ A-86526 6. Kiełbasa biala z indyka, 600 kg, 15131135-0_/_ PN-A-86526.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Konserwy mięsne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Konserwa mięsna wieprzowa 300g, 500 kg, 15131000-5_/_PN-98/A-82022 2. Pasztet drobiowy 300g konserwa, 500 kg, 15131300-8_/_PN-96/A-86525.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z TORUNIA
- Dostawa asortymentu do toalety jamy ustnej
- WYKONANIE REMONTU DACHU WRAZ ZE WZMOCNIENIEM KONSTRUKCJI POD INSTALACJĘ FOTOWOLTAICZNĄ W ISTNIEJĄCYCH BUDYNKACH WIELORODZINNYCH TORUŃSKIEGO TBS SP. Z O.O. W LUBICZU DOLNYM
- Dostawa tlenu medycznego
- Dostawa podtlenku azotu medycznego
- Wykonanie Systemu Sygnalizacji Pożaru (SSP) w budynku Oddziału ZUS w Toruniu ul. Mickiewicza 33-39
- Budowa ciągu pieszo - rowerowego wzdłuż ul. Poznańskiej w Toruniu
więcej: przetargi w Toruniu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Człuchowie
- Dostawy mięsa i wędlin na potrzeby działu żywienia Domu Pomocy Społecznej "Pod Sosnami" w Pułtusku
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 3 części:
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.