eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olszanica › Dostawa mięsa i artykułów wedliniarskich

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-27

Olszanica: Dostawa mięsa i artykułów wedliniarskich
Numer ogłoszenia: 111516 - 2008; data zamieszczenia: 27.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy, 38-722 Olszanica, woj. podkarpackie, tel. 0-13 4617450, fax 0-13 4617300.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i artykułów wedliniarskich.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: łopatka wp. b/k szacunkowa ilość 835 kg karkówka wp. b/k szacunkowa ilość 517 kg polędwiczki wp. szacunkowa ilość 256 kg schab b/k szacunkowa ilość 825 kg żeberka wp. paski szacunkowa ilość 34 kg kiełbasa szynkowa szacunkowa ilość 81 kg kiełbasa zwyczajna szacunkowa ilość 302 kg kiełbasa żywiecka szacunkowa ilość 200 kg baleron szacunkowa ilość 230 kg szynka z drobiu szacunkowa ilość 149 kg boczek gotowany b/k. szacunkowa ilość 341 kg kabanos szacunkowa ilość 246 kg kiełbasa krakowska szacunkowa ilość 203 kg parówki śniadaniowe cienkie szacunkowa ilość 333 kg szynka gotowana szacunkowa ilość 164 kg polędwica sopocka szacunkowa ilość 187 kg flak wołowy krojony parzony szacunkowa ilość 230 kg kaszanka szacunkowa ilość 55 kg pieczeń mielona wp. szacunkowa ilość 86 kg kiełbasa parówkowa szacunkowa ilość 86 kg kiełbasa grilowa szacunkowa ilość 347 kg kiełbasa biała szacunkowa ilość 356 kg szynka wiejska szacunkowa ilość 8 kg

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Spełnienie warunków zawartych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp 2.Nie podleganie wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1,2 ustawy Pzp
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Oświadczenie o nie podleganiu wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1,2, oraz spełnieniu warunków określonych na podstawi art. 22 ust. 1 ustawy Pzp 2.Zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływm terminu składania ofert

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej 38-722 Olszanica, woj. podkarpackie..

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy 38-722 Olszanica, woj. podkarpackie (recepcja ośrodka).

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.