eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi LublinDostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-04-02

Lublin: Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu
Numer ogłoszenia: 111946 - 2014; data zamieszczenia: 02.04.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda , ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 5245108/09 w.13, faks 081 5245108/09.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: OCHOTNICZE HUFCE PRACY.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 3.1.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu, mieszczącego się przy ul. Kilińskiego 86a, 22 400 Zamość. Oferowane artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1 do SIWZ. Dostawy będą wykonywane do wyczerpania środków Zamawiającego na ten przedmiot zamówienia. Zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych Zamawiający w niniejszym postępowaniu dopuszcza składanie ofert równoważnych a wszelkie składniki przedmiotu zamówienia określone za pomocą nazw producenta, określają minimalne parametry jakościowe i cechy użytkowe, jakim muszą odpowiadać dostarczane artykuły, aby spełniać opisane poniżej wymagania zamówienia. 3.1.2. MIEJSCE DOSTAWY Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Zamościu, ul. Kilińskiego 86a, 22 400 Zamość. 3.1.3. SPOSÓB DOSTAWY dostawy będą następować cyklicznie stosownie do potrzeb Zamawiającego od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2014 roku, po uprzednim telefonicznym ustaleniu, z wyprzedzeniem jednodniowym przez Zamawiającego wielkości i terminu dostawy. Wykonawca realizuje zamówienie zgodnie z wymogami Zamawiającego, dzień dostawy zawsze wyznaczany jest przez osobę odpowiedzialną za zamówienia artykułów żywnościowych w jednostce organizacyjne LWK OHP. Wykonawca bezwzględnie musi stosować się do potrzeb i wymogów Zamawiającego. Osoba odpowiedzialna za dostawy: Katarzyna Garbata, tel. 084 63914 07. 3.1.4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części: Część 1 ryby przetworzone i konserwowane, Część 2 owoce, warzywa i podobne produkty, Część 3 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, Część 4 produkty mleczarskie, Część 5 produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, Część 6 różne produkty spożywcze - pozostałe, Część 7 napoje bezalkoholowe, Część 8 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Część 9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, Część 10 świeży drób, Część 11 produkty mrożone..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.98.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.11.21.00-7, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dla części: 1, 4, 8 i 10 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda, dla części: 2, 3, 5, 6, 7 i 9: 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania (a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda, dla części 11 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda,

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dla części: 1, 4, 8 i 10 5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo zabudową izotermiczną lub chłodnią, dla części 11 5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo mroźnią.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;
  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.2)

  • zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Zakazuje się istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy, z zastrzeżeniem ust. 2 2. Strony przewidują możliwość wprowadzenia następujących zmian w umowie: 1 zmiana stawki i kwoty podatku Vat. 2 zmiana terminu realizacji przedmiotu zamówienia, w przypadku a działania siły wyższej, uniemożliwiającej wykonanie umowy w określonym pierwotnie terminie.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubelska.ohp.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, pok. 216.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.04.2014 godzina 10:00, miejsce: ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, pok. 216.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ryby przetworzone i konserwowane,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Płaty śledziowe z mintaja solone Konserwa rybna w oleju 170 g warzywa na patelnię mrożone450 g hamburgery rybna panierowane 2000g delfinki, rybki rybne panierowane 2000g Konserwa rybna w pomidorach 170 g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: owoce, warzywa i podobne produkty,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta kwaszona biała Ogórek kiszony Ogórek małosolny Banany Burak czerwony Cebula Cytryna Fasola szparagowa Jabłka szampion Kalafior Kapusta biała Kapusta biała młoda Kapusta czerwona Kapusta pekińska Kiwi Koperek zielony pęczek Mandarynka Marchew Natka pietruszki pęczek Brzoskwinia Ogórek świeży Papryka świeża Pieczarki Pietruszka korzeń Pomarańcze Pomidor kl. I Por Rzodkiewka pęczek Sałata masłowa Seler Soczewica Szczypior pęczek Truskawka Ziemniaki średnio późne i późne bryza Brokuł Czosnek Śliwka Winogrona Jajka M Sałata lodowa dynia cukinia borowik suszony maliny Czarne jagody borówka jabłka szara reneta jabłka mekintosz Ziemniaki wczesne i bardzo wczesne aster jabłka gloster.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej roślinny 1 l Smalec 200 g masło extra 200 g Margaryna 250 g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: produkty mleczarskie,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt 150g truskawka, jagoda, banan, wanilia Krasnystaw lub równoważny Kefir 330 g śmietana 22 % 500g Krasnystaw lub równoważny Śmietana 22% 250g Piątnica lub równoważny Mleko 2 % Śmietana 18 % 400 ml Śmietana 12 % 1000 ml Ser żółty gołda blok Twaróg półtłusty Serek twarogowy 370 g Ser topiony krążek 8 szt. w opakowaniu typu lactima Serek homogenizowany 150 g wanilia, czekolada, truskawka, brzoskwinia typu Krasnystaw lub równoważny ser typu feta 180g ser typu mozarella 200 g serek do chleba typu Bieluch lub równoważny serek wiejski 200g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza manna Kasza gryczana Mąka pszenna 450 Mąka ziemniaczana Ryż długoziarnisty Ryż saszetki 400 g typu basmati Kasza jęczmienna Kasza kuskus fasola Jaś 500g groch połówki 500g Kasza jęczmienna typu pęczak.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: różne produkty spożywcze pozostałe,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka tarta 0,5 kg Baton czekoladowy typu Pawełek lub równoważny Budyń w proszku 40g Cukier kryształ Cukier wanilinowy 25 g Czekolada 10x 25 g do picia w saszetkach Lafesta lub równoważna Deserki typu MONTE 55 g lub równoważny Galaretka w proszku smak agrest, wiśnia, truskawka, cytryna, 90g oliwki konserwowe 1l Herbata 90 g granulowana Saga lub równoważna Herbata EKOLAND 300 g lub równoważna Herbata ekspresowa 100 szt. Lipton lub równoważna orzechy włoskie 100 g Orzechy laskowe 100 g Wiórki kokos 100 g Kakao 200 g Dkomorreno extra ciemne lub równoważne Kawa zbożowa 150 g typu Inka Ketchup 500 g Pudliszki łagodny lub równoważny Ketchup 500 g Pudliszki pikantny lub równoważny Liść laurowy 100g krem czekoladowy 200g Nutella lub równoważny Krem o smaku czekoladowo orzechowym Gumiś 200g lub równoważny Kisiel 40 g, pomarańcz, wiśnia, truskawka, malins sałatki warzywne w słoiku 900 ml konserwa gulasz 300g Konserwa Luncheon meat 300 g Majonez 700 g typu Winiary lub równoważny Majonez wiaderko Winiary 3 kg lub równoważny Makaron 500 g typu Lubella nitki cinte lub równoważny Makaron 500 g typu Lubella świderki lub równoważny Makaron 500 g typu Lubella spagetti lub równoważny Makaron 500 g typu Lubella muszelki lub równoważny Makaron 500 g typu Lubella lasagne lub równoważny Makaron ryżowy Divella 500 g lub równoważny Marmolada 0,9 l wieloowocowa Miód pszczeli 220 g Musztarda sarepska 180 g Majeranek 20 g Napój koncentrat 0,5 l Ocet 0,5 l, 10% Pasztet podlaski 195 g Pasztet mazowiecki 460 g Pieprz mielony 20 g Przyprawa do zup w płynie typu maggi 960 ml lub równoważny Przyprawa typu kucharek 1000g lug równoważna Przyprawa do bigosu 20 g prymat lub równoważna Przyprawa do mięs 20 g prymat lub równoważna Przyprawa do ryb 20 g prymat lub równoważna Cynamon 20 g prymat lub równoważna kwasek cytrynowy 20 g prymat lub równoważna czosnek granulowany 20 g prymat lub równoważna krem do tortów 350 g czekolada, ajerkoniak, wanilia Delekta lub równoważny Rosół w kostce 12 kostek typu kucharek lub równoważny Sos chrzanowy, czosnkowy, inne 250 ml Sosy w proszku różne 64 g Prymat lub równoważny Sól kuchenna Syrop owocowy 5 l, malina, wiśnia, pomarańcza ciasta błyskawiczne 500g typu dr. Oetker lub równoważne koper suszony i natka suszona 10g Prymat lub równoważny Zupa chińska błyskawiczna 64g Barszcz biały w proszku 40g Zupa ogonowa w proszku 50g Zupa pieczarkowa w proszku 40g Barszcz czerwony w proszku 40g Zupa gulaszowa w proszku 50g fasola konserwowa czerwona, biała w puszce 400g Cukier puder 400 g Kawa mielona tchibo 250 g lub równoważna Kawa rozpuszczalna Nescafe 200g lub równoważna Drożdże piekarskie 100g sos ogrodowy 1000g Knorr lub równoważny ciastka kruche 2000g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: napoje bezalkoholowe,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna niegazowana 0,5l Woda mineralna gazowana 0,5 l Woda mineralna niegazowana 1 l Woda mineralna gazowana 1 l napój coca cola 2,5l lub równoważny napój sprite 2,5 l lub równoważny oranżada 1,5 l.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bok surowy łuskany Bok surowy wieprzowy Karkówka bez kości golonka wp Nogi wieprzowe Płuca wieprzowe Schab bez kości Słonina Szynka wieprzowa bez kości Udziec wołowy bez kości Wątroba wieprzowa Wieprzowina kl. II Wołowina kl. II Żeberka paski ogony wieprzowe wątróbka wieprzowa WĘDLINA Baleron wędzony gotowany Bok grilowy Bok pieczony Bok wędzony Golonka prasowana Karkówka grilowa Karkówka pieczona Kaszanka Kebabki Kiełbasa biała Kiełbasa jałowcowa Kiełbasa krakowska Kiełbasa parówkowa Kiełbasa piwna Kiełbasa zwyczajna Kiełbasa golonkowa Kiełbasa podwawelska Kiełbasa swojska Kiełbasa szynkowa Kiełbasa żywiecka Kiełbasa grillowa Kiełbaski firmowe Łopatka myśliwska Mortadela Mielonka tyrolska Ogonówka Pasztet mięsny Pasztet drobiowy Parówki hot dog Pasztetowa Pieczeń węgierska Luncheon meat kiełbasa myśliwska Pierś wędzona z indyka Polędwica drobiowa Polędwica sopocka Rolada schabowa Szynka konserwowa Salceson włoski Schab pieczony Szynka wędzona parówki hot dog z serem pieczeń rzymska pierś miodowa pierś wędzona kiełbasa podwawelska polędwica łososiowa salami domowe schab w majeranku schab cygański schab benedykta schab z beczki szynka biała szynka gotowana szynka swojska kiełbasa toruńska wędzonka krotoszyńska żywiecka sucha.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka 50 g Chleb 0,5 kg Bagietka.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: świeży drób,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kurczak świeży Noga z kurczaka świeża podudzie z kurczaka Porcja rosołowa świeża Filet z kurczaka świeży Korpus drobiowy świeży Skrzydło drobiowe świeże Filet z indyka świeży golonka z indyka wątróbka dr kura rosołowa kaczka.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: produkty mrożone..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona - filet z mintaja Ryba mrożona - filet z pangi Ryba mrożona - filet z dorsza bez glazury Fasolka szparagowa mrożona 2500g marchew z groszkiem mrożona 2000g mieszanka kompotowa 2500 g rabarbar truskawka warzywa na patelnię mrożone 450 g mieszanka chińska mrożona 2500 g brokuł mrożony 2000 g kalafior mrożo0ny 2000 g frytki karbowane mrożone 2000g kulki ziemniaczane , szyszki itp. 2000g typu Mc Cain mrożone lub równoważne mieszanka warzywna 5 składnikowa 2500g mrożona truskawka mrożona 2000g szpinak mrożony 450g dynia mrożona 450g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.