Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-05-28
Końskie: Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych.
Numer ogłoszenia: 112155 - 2008; data zamieszczenia: 28.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Konecki, ul. Staszica 2, 26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 372 41 34, fax 0-41 372 83 20.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat.konskie.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych do magazynu DPS Końskie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi kosztorys cenowym załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Ilości poszczególnych asortymentów w kosztorysie cenowym są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulegać zmianie(zmniejszeniu bądź zwiększeniu) w ramach wartości umowy. Ilości poszczególnych asortymentów: Karczek bez kości 180 kg, Kości wieprzowe 400 kg, Boczek surowy 18 kg, Łopatka bez kości 400 kg, Nogi wieprzowe 150 kg, Schab bez kośći 180 kg, Serca wieprzowe 60 kg, Udziec wołowy bez kości 220 kg, Wątroba wieprzowa 60 kg, Żeberka 100 kg, Ozory wieprzowe 70 kg, Antrykot wołowy 10 kg, Flaki wołowe 40 kg, Ćwiartka tylna z kurczaka 1000 kg, Filet z kurczaka 200 kg, Kurczaki 150 kg, Podudzie z kurczaka 80 kg, Porcje rosołowe ze skrzydełkami 200 kg, Mięso gulaszowe z kurczaka 60 kg, Serca drobiowe 70 kg, Udziec z kurczaka z kością 50 kg, Watróbka z indyka 50 kg, Żołądki drobiowe 70 kg, Baleron odtłuszczony 100 kg, Baleron z indyka 50 kg, Blok szynkowy 100 kg, Boczek 100 kg, Kura w galarecie 50 kg, Kaszanka 180 kg, Kiełbasa krakowska z indyka 100 kg, Kiełbasa dębicka 200 kg, Kiełbasa biała parzona 150 kg, Kiełbasa parówkowa 200 kg, Kiełbasa szynkowa wp. 130 kg, Kiełbasa szynkowa z indyka 50 kg, Kiełbasa wiejska 300 kg, Kiełbasa mielonka 150 kg, Kiełbasa mortadela 150 kg, Paluszki drobiowe 100 kg, Paluszki firmowe 130 kg, Pasztet drobiowy pieczony 90 kg, Pasztet drobiowy 131g 1300 szt., Pasztetowa 80 kg, Pieczeń rzymska 80 kg, Polędwica drobiowa 100 kg, Polędwica sopocka 50 kg, Rolada schabowa 50 kg, Salceson delikatesowy 80 kg, Salceson drobiowy 70 kg, Salceson golonkowy 80 kg, Szynka wieprzowa 100 kg, Szynka drobiowa 120 kg, Szynka konserwowa 100 kg, Wędzonka krotoszyńska 100 kg, Słonina bez skóry 120 kg, Smalec 120 kg,
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełnią następujące warunki: 1). Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2). Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3). Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4). Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24. Ustawy Prawo Zamówień Publicznych, 5). Spełniają wszystkie warunki zawarte w SIWZ. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne. Ocena spełnienia warunków odbędzie się wg formuły spełnia lub nie spełnia na podstawie złożonych dokumentów i oświadczeń.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz że nie podlega wykluczeniu Wykonawca składa następujące dokumenty: 1). Oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust.1 i art. 24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 3. 2). Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, Oferta wspólna - dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: Oferta powinna zawierać dokument opisany w punkcie 2 dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę/osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spkonskie.bip.ornak.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek 26-200 Końskie ul. Warszawska 25.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek ul. Warszawska 25 26-200 Końskie Dział Administracji.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z KOŃSKICH
więcej: przetargi w Końskich »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- TP.D.LN NŻ.75.24_Zakup wraz z dostawą drobiowych wyrobów wędliniarskich
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 1 im. III Tysiąclecia w Sycowie z podziałem na 6 części
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych
- Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 8 im. Jana Matejki w Sopocie
- Sukcesywna dostawa artykułówa żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Integracji Europejskiej w Nowym Mieście
- "Zakup żywności na 2025 rok"
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.