Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-05-29
Wiązowna: Dostawa przypraw, makaronów, mąki, kasz, przetworów owocowych i warzywnych, używek i konserw mięsnych
Numer ogłoszenia: 113787 - 2008; data zamieszczenia: 29.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Szkolenia Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego, ul. Nadwiślańczyków, 05-462 Wiązowna, woj. mazowieckie, tel. 022 5858602, 5858601, fax 022 5858664.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa przypraw, makaronów, mąki, kasz, przetworów owocowych i warzywnych, używek i konserw mięsnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw, makaronów, mąki, kasz, przetworów owocowych i warzywnych, używek i konserw mięsnych
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.13.00 - 01.11.13.00 01.11.22.13 - 01.11.22.13 01.11.30.00 - 01.11.30.00 01.11.35.00 - 01.11.35.00 01.12.12.10 - 01.12.12.10 01.13.10.00 - 01.13.10.00 01.13.11.15 - 01.13.11.15 Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.31.20.00 - Produkty ziemniaczane Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.20.00 - Produkty ziemniaczane Oryginalny kod CPV: 15.32.16.00 - Sok jabłkowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.32.16.00 - Sok jabłkowy Oryginalny kod CPV: 15.33.11.10 - Przetworzone warzywa korzeniowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.10 - Przetworzone warzywa korzeniowe Oryginalny kod CPV: 15.33.11.31 - Fasola przetworzona Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.31 - Fasola przetworzona Oryginalny kod CPV: 15.33.11.34 - Pomidory przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.34 - Pomidory przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.11.36 - Papryki przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.36 - Papryki przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/ lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane Oryginalny kod CPV: 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy Oryginalny kod CPV: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Oryginalny kod CPV: 15.33.14.64 - Puszkowana cała fasola Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.64 - Puszkowana cała fasola Oryginalny kod CPV: 15.33.14.70 - Kukurydza słodka Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.70 - Kukurydza słodka Oryginalny kod CPV: 15.33.20.00 - Przetworzone owoce i orzechy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.20.00 - Przetworzone owoce i orzechy .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych w postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2. Spełnianie warunków oceniane będzie: spełnia - nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełniania wymagań, o których mowa w pkt 6 wykonawca musi przedłożyć wraz z ofertą następujące oświadczenia i dokumenty: a) oświadczenie o spełnianiu warunków wymienionych w art. 22 ust. 1 uPzp - zgodnie z załącznikiem nr 2 do s.i.w.z, b) oświadczenie o nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 uPzp - zgodnie z załącznikiem nr 2 do s.i.w.z., c) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.abw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Centralny Ośrodek Szkolenia Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego w Emowie, ul. Nadwiślańczyków, 05-462 Wiązowna.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Centralnym Ośrodku Szkolenia ABW, 05-462 Wiązowna, Emów, ul. Nadwiślańczyków w Biurze Przepustek.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI WIĄZOWNA
więcej: przetargi WIĄZOWNA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnych i innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Samorządowego we Wrzącej
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Żłobka Samorządowego we Wrzącej
- Dostawa soków i napojów bezalkoholowych dla 42 Bazy Lotnictwa Szkolnego w Radomiu oraz jednostek będących na jej zaopatrzeniu na rok 2025.
- Dostawy różnych produktów spożywczych wyszczególnionych w częściach dla Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
- Dostawa artykułów spożywczych
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.