eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZakopaneDostawę produktów żywnościowych, spożywczych dla potrzeb Tatrzańskiej Agencji Rozwoju Promocji i Kultury

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-30

Zakopane: Dostawę produktów żywnościowych, spożywczych dla potrzeb Tatrzańskiej Agencji Rozwoju Promocji i Kultury
Numer ogłoszenia: 115315 - 2008; data zamieszczenia: 30.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Tatrzańska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury, Tetmajera 24, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 20-613-20, fax 0-18 20-739-94.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.tatry.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa instytucja kultury.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawę produktów żywnościowych, spożywczych dla potrzeb Tatrzańskiej Agencji Rozwoju Promocji i Kultury.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem przetargu jest wybór Wykonawcy, który będzie dostarczał Zamawiającemu własnym transportem produkty żywnościowe określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) jako: główny przedmiot zamówienia: 15.00.00.00-8 ( produkty spożywcze i napoje) oraz przedmiot zamówienia uzupełniający: 15.11.00.00-2 ( Mięso), 15.11.11.00-0 ( Wołowina), 15.11.22.10.-1 ( Kawałki kurczaków), 15.11.90.00-5 ( Mięsa różne), 15.13.11.00-6 ( Produkty mięsno-wędliniarskie), 15.13.11.30-5 ( Wędliny), 15.13.13.10-1 ( Pasztety), 15.13.14.10-2 ( Szynka), 15.20.00.00-0 ( Ryby przetworzone i konserwowane), 12.22.10.00-3 ( Ryby mrożone), 15.30.00.00-1 ( owoce warzywa i podobne produkty), 15.33.11.00-8 ( Warzywa świeże i mrożone), 15.33.22.00-6 ( Dżemy, galaretki owocowe, przeciery z owoców), 15.50.00.00-3 ( Produkty mleczarskie), 15.51.00.00-6 ( Mleko i śmietana), 15.53.00.00-2 ( Masło), 15.54.00.00-5 ( Produkty serowarskie), 15.61.00.00-7 ( Produkty przemiału ziarna), 15.80.00.00-6 ( Różne produkty spożywcze), 15.81.11.00-7 ( Chleb), 15.81.14.00-8 ( Bułeczki), 15.83.12.00-4 ( Cukier biały), 15.86.00.00-4 ( Kawa, herbata i podobne produkty), 15.86.13.00-4 ( Kawa zawierająca kofeinę), 15.86.41.00-3 ( Herbata w torebkach), 15.87.10.00-4 ( Przyprawy i przyprawy korzenne), 15.89.00.00-3 ( Różne produkty spożywcze gdzie indziej niesklasyfikowane, nawet suszone), 15.90.00.00-7 ( Napoje)

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.11.00 - Wołowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta Oryginalny kod CPV: 15.11.90.00 - Mięsa różne Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.90.00 - Mięsa różne Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.13.10 - Pasztety Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.10 - Pasztety Oryginalny kod CPV: 15.13.14.10 - Szynka Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.14.10 - Szynka Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 12.22.10.00 - 12.22.10.00 Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Oryginalny kod CPV: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.51.00.00 - Mleko i śmietana Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.00.00 - Mleko i śmietana Oryginalny kod CPV: 15.53.00.00 - Masło Kod CPV wg słownika 2008: 15.53.00.00 - Masło Oryginalny kod CPV: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Oryginalny kod CPV: 15.61.00.00 - Produkty przemiału ziarna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.00.00 - Produkty przemiału ziarna Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.81.11.00 - Chleb Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.11.00 - Chleb .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 18.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O niniejsze zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki podmiotowe: Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego przez Wykonawców do oferty przetargowej aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej odpowiadającego wymogom określonym w punkcie 9.1.2 ) niniejszej SIWZ, na zasadzie spełnia nie spełnia, Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego do oferty przetargowej przez Wykonawcę oświadczenia odpowiadającego wymogom określonym w punkcie 9.1.1) niniejszej SIWZ, na zasadzie spełnia nie spełnia. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego do oferty przetargowej przez Wykonawcę oświadczenia odpowiadającego wymogom określonym w punkcie 9.1.1) niniejszej SIWZ, na zasadzie spełnia nie spełnia. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie: składanego do oferty przetargowej przez Wykonawcę oświadczenia odpowiadającego wymogom określonym w ponkcie 9.1.1) SIWZ na zasadzie spełnia nie spełnia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, Wykonawca zobowiązany jest do oferty przetargowej złożyć następujące dokumenty i oświadczenia: 1) oświadczenie Wykonawcy zgodne z art. 22 ust. 1, i art. 24 ust. 1 i 2 ustawy - sporządzone według wzoru stanowiącego Załącznik numer 3 do niniejszej SIWZ, 2) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.tatry.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: TATRZAŃSKA AGENCJIA ROZWOJU PROMOCJI I KULTURY ulica Tetmajera 24 34-500 Zakopane.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.06.2008 godzina 11:00, miejsce: TATRZAŃSKA AGENCJIA ROZWOJU PROMOCJI I KULTURY ulica Tetmajera 24 34-500 Zakopane.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Ananasy w zalewie - a od 565g szt. 70 2. Aromaty w mixsie - a 10 ml szt. 100 3. Bazylia Kotanyi lub podobne - a 1000 g szt. 2 4. Bambus pędy Bakalland lub podobne - a od 425 g szt. 40 5. Brzoskwinia - a 850g. szt. 65 6. Cukier kryształ - a 1 kg kg 1300 7. Cukier wanilinowy - a - 40 g szt. 120 8 Cukier puder - a 0,50 kg kg 200 9. Cynamon - a od 20 - 50 g szt. 50 10. Czekolada typu Wedel - a od 100 g mleczna szt. 5 11. Dżem porcjowany - a od 25 - 30 g szt. 7500 12. Dżem różne smaki - a 280gNetto szt. 44 13. Marmolada - od 500 g szt. 32 14. Fasolka w puszce czerwona - a od 400g Netto szt. 80 15. Fasolka w puszce biała - a od 425 - 500 g szt. 20 16. Groszek konserwowy - a od 375 g Netto szt. 100 17. Gorczyca - a od 30 - 45 g szt. 25 18. Goździki - a od 20 - 30 g szt. 25 19. Gałka muszkatołowa - a od 20 - 30 g szt. 25 20. Galaretka owocowa różne smaki typu Winiary - a 90 g szt. 240 21. Herbata ekspresowa typu Eternal - a 100 szt op. 290 22. Budyń - a od 38 - 40 g różne smaki szt. 135 23. Kasza manna - a 1 kg kg 20 24. Kukurydza w puszce - a 400g szt. 88 25. Kukurydza kolby - a od 300 - 500 g szt. 80 26. Szaszłyki warzywne - a od 300 - 500 g szt. 80 27. Kwasek cytrynowy - a od 30 - 50 g szt. 40 28. Kasza gryczana - a 1 kg kg 20 29. Ketchup - a 1000 g szt. 20 30. Karpatka krem - a od 450 - 750 g szt. 20 31. Kawa nescaffe rozpuszczalna - a - 500 g szt. 35 32. Kwa parzona Voseba lub podobna - a od 250 g kg 30 33. Kakao rozpuszczalne typu puchatek - a 450 g szt. 30 34. Kakao holenderskie - a od 200 - 350 g szt. 50 35. Mąka ziemniaczana - a 1 kg kg 86 36. Mąka poznańska typ 500 - a 1 kg kg 1400 37. Makarony rura Lubella lub podobne - a 500 g kg 120 38. Makaron typu łazanki Lubella lub podobny - a 500 g kg 40 39. Makaron typu gwiazdki drobne - a od 500 - 1000 g kg 60 40. Makaron muszla gruba duża do II dania - a od 500 - 1000 g kg 80 41. Morele suszone - a 1000g op. 5 42. Musztarda - a - 0.90L szt. 85 43. Miód sztuczny - a 400 g szt. 70 44. Miody porcjowe - a 25 g szt. 2100 45. Migdały w całości - a 60g op. 20 46. Magii - a but 1 litr L 78 47. Majonez - a Op. 5L szt. 61 48. Makaron lasagne - a - 500 g kg 15 49. Makaron spagetti - a 500 g kg 30 50. Makaron tortelini - a od 250 g kg 15 51. Mandarynka w puszce - a od 250g szt. 60 52. Olej - a od 3 - 5 L L 510 53. Olej frytura utwardzony - a od 1000 - 25000 g kg 120 54. Oliwki w zalewie - a Op 1 L szt. 51 55. Ocet - a Op 0,5 L szt. 84 56. Pieczarki konserwowe - a Op 0,9 L szt. 96 57. Pomidory w puszce bez skóry - a 400 g szt. 96 58. Papryka w zalewie - a - 1000 g szt. 240 59. Przecier pomidorowy 100procent. - 800 g szt. 120 60. Płatki kukurydziane corn flakers - a od 500 - 1000 g kg 130 61. Płatki nesttle czekoladowe lub podobne - a od 325g - 500 g kg 80 62. Płatki muszli - a od 350 - 500 g kg 65 63. Pieprz - a od 500 - 1000 g kg 10 64. Proszek do pieczenia - a od 30 - 40 g szt. 300 65. Ryż - a 1 kg kg 150 66. Rodzynki - a od 100 g op. 55 67. Rosołki wołowe - a od 10 - 60 g szt. 41 68. Rosołki drobiowe - a od 10 - 60 g szt. 24 69. Sól - a 1 kg kg 225 70. Sok pomarańczowy typu Tymbark - a 1 L L 750 71. Sok jabłkowy typu Tymbark - a 1 L L 150 72. Sok porzeczkowy typu Tymbark - a 1 L L 503 73 Kasza jaglana lub pęcak kg 10 74.. Soda oczyszczona - a od 30 - 40 g szt. 40 75. Sezam - a od 250 - 400 g szt. 40 76. Ziele angielskie - a od 30 - 1000 g kg 2 77. Ziarno słonecznika - a od - 500 g szt. 4 78. Żelatyna - a 50g szt. 60 79. Przyprawa do mięsa - a od 500 - 1000 g kg 3 80 Vegeta - a od 250 - 1000 g kg 45 81. Wafelki typu princ-polo - a - 38 g szt. 1200 82. Wafle suche tortowe - a 1 Op tj 10 szt op. 50 83. Wiórka kokosowe - w paczkach 250g kg 7 84. Czekolada orzechowa do smarowania typu Nutella - od 350 g szt. 48 85. Żurawina - a od 300g szt. 75 86. Ryż cresto paraboliczny kg 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.81.11.00-7, 15.89.00.00-3, 15.61.00.00-7, 15.87.10.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1 Brokuły typ Orlemans różyczki mroż. lub podobne kg 45 2 Brusznica w słoiku 400g szt. 40 3 Cebulki silver w zalewie300g szt. 48 4 Frytki obsmażane karbowane kg 120 5 Fasolka żółta cała pakowana 2500g kg 40 6 Groszek mrożony pakowany 2500g kg 50 7 Kalafior mrożony róża pakowany 2500g kg 45 8 Szpinak mrożony kulki pakowany2500g kg 50 9 Imbir kg 1 10 Czosnek suszony kg 1 11 Malina mrożona pakowana 2500 kg 10 12 Kiełki sojowe w zalewie 400g szt. 24 13 Lody w kuwecie wielosmakowe kg 100 14 Marchew mrożona w całości (młoda) kg 50 15 Mięso baranie udziec kg 25 16 Mięso kaczka czarna tusza kg 70 17 Indyk tusza kg 35 18 Oliwa z oliwek 1L L 10 19 Owoce w puszce mieszanka coctailowa 38 szt. 96 20 Przyprawa do piernika szt. 40 21 Sałatka szwedzka 0.9L szt. 96 22 Sos sojowy 1L szt. 15 23 Sos ogrodowy 700g szt. 10 24 Sos spagetti napoli 1,20kg typu knor szt. 5 25 Sos spagetti bolonezze typu knor szt. 4 26 Sos truskawkowy szt. 6 27 Figi op. 10 28 Truskawki mrożone kg 20 29 Woda mineralna 05l -1l L 5000 30 Zupa szparagowa 1000g op. 2 31 Fasolka szparagowa zielona kg 30 32 Kasza perłowa kg 50 33 Sos do dań chińskich 1000g op. 2 34 Oregano szt. 25 35 Liście laurowe kg 0,50 36 Zioła prowansalskie 1000g op. 1 37 Rozmaryn 1000g op. 1 38 Herbata ekspresowa czarna Lipton lub podobna a100 op. 15 39 Kawa Maxwell rozpuszczalna lub podobna 200g op. 30 40 Migdały w płatkach 200g op. 30 41 Księżyce ziemniaczane mrożone kg 150 42 Śliwka kalifornijska 200g kg 5 43 Mięso tusza z królika kg 6.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.90.00-5, 15.33.11.00-8, 15.80.00.00-6, 15.86.41.00-3, 15.87.10.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet III.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Chleb mieszany 600g szt. 2500 2. Chleb graham słonecznikowy foremka 500g szt. 1500 3. Bułki śniadaniowe 60g szt. 5300 4. Weki ,bagietki 400g szt. 300 5. Bułka tarta 1kg Kg 15 6. Bułka grahamka 50g szt. 6000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet IV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Babka jogurtowa w proszku kg 50 2. Babka black soft kg 25 3. Czekolada -polewa kg 10 4. Krem Tiramisu kg 2,50 5. Stabilizator do bitej śmietany kg 10 6. Wafelki do lodów, rurki szt 1000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.54.00.00-5, 15.61.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet V.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Parówki cocktailowe (lepszy gatunek) kg 120 2. Parówki typu Berlinki Op. 5 szt. szt 800 3. Kiełbasa wiejska ( naturalna osłonka) kg 53 4. Kiełbasa typu toruńska lux kg 105 5. Kiełbasa typu krakowska podsuszana kg 29 6. Kiełbasa biała kg 28 7. Kiełbasa salami w przyprawach kg 19 8. Kiełbasa typu krakowska parzona kg 27 9. Kiełbasa drobiowa kg 15 10. Kiełbasa mortadela kg 23 11. Kiełbasa mielonka kg 22 12. Salceson kg 18 13. Kiełbasa golonkowa kg 25 14. Boczek wiejski ( rolada) kg 45 15. Boczek gotowany kg 140 16. Szynka wiejska kg 33 17. Polędwica sopocka kg 26 18. Baleron kg 35 19. Szynka domowa kg 56 20. Szynka konserwowa typu sokołów 2500g kg 60 21. Szynka cielęca pieczona kg 45 22. Cielęcina gal. z pieczarkami kg 29 23. Szynka gotowana kg 60 24. Szynka wędzona kg 30 25. Szynka tostowa kg 37 26. Szynka wiedeńska kg 25 27. Szynka z piersi indyka kg 10 28. Kabanos wieprzowy kg 25 29. Pasztetowa drobiowa kg 30 30. Kiełbasa litewska kg 45 31. Kiełbasa jałowcowa kg 25 32. Kiełbasa królewska kg 20 33. Kindziuk kg 15 34. Kiełbasa staropolska kg 25 35. Rolada domowa kg 25 36. Polędwica cygańska kg 25 37. Salceson prezesa kg 20 38. Szynka biesiadna w płatkach czosnku kg 25 39. Szynka z wędzarni kg 25 40. Szynka biała kg 20 41. Pasztet pieczony w foremce kg 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.13.11.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1, 15.13.14.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet VI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Indyk gulasz kg 35 2. Indyk filet kg 120 3. Kurczak filet kg 220 4. Kurczak dramstyk kg 110 5. Kurczak nóżki kg 120 6. Kaszanka domowa kg 37 7. Kabanos drobiowy kg 20 8. Golonko wieprzowe kg 36 9. Gicze cielęce kg 37 10. Kości wędzone kg 70 11. Mięso wieprzowe schab b/kości kg 440 12. Mięso wołowe gulasz kg 150 13. Mięso wieprzowe polędwiczki kg 68 14. Mięso wołowe antrykot kg 30 15. Mięso wołowe exstra b/kości kg 190 16. Mięso II wołowa kg 100 17. Mięso II wieprzowa kg 140 18. Mięso wieprzowe karczek b/kz kg 160 19. Mięso wieprzowe łopatka b/k kg 212 20. Mięso udziec cielęcy kg 40 21. Żeberka kg 50 22. Wątróbka drobiowa kg 30 23. Porcje rosołowe drobiowe kg 350 24. Smalec kg 20 25. Słonina kg 25 26. Kurczaki tusze kg 200 27. Mięso wieprzowe z szynki kg 65 30. Flaczki kg 50 31. Rostbeff wołowy kg 80 32. Golonko peklowane kg 30 33. Gulasz cielęy kg 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.11.11.00-0, 15.11.22.10-1, 15.13.11.30-5, 15.13.14.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet VII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Banany kg 250 2. Arbuzy kg 75 3. Bakalie w mixsie - a od 500 g - 1 kg kg 5 4. Brokuły świeże szt 50 5. Kalafior świeży szt 130 6. Fasola szparagowa świeża, mamut kg 40 7. Brzoskwinia świeża, paletki - a od 20 - 40 szt szt 800 8. Cukinia kg 10 9. Bakłażan kg 10 10. Chrzan - a od 150 - 840 g szt 80 11. Chrzan w laskach kg 8 12. Cebula kg 425 13. Cebula zielona pęczek szt 220 14. Czereśnie kg 30 15. Wiśnie kg 60 16. Cytryny kg 290 17. Cynamon - a 30 - 500 g szt 30 18. Czosnek kg 25 19. Fasola Jaś duży kg 30 20. Gruszki kg 30 21. Groch łuskany kg 15 22. Grepfruit kg 6 23. Grzyby suszone borowiki wym.atest kg 3 24. Grzyby suszone podgrzybek wym.atest kg 4 25. Jabłka deserowe kg 400 26. Jabłka typu szara reneta do produkcji kg 60 27. Buraki kg 300 28. Koncentrat buraczany - a od 350 - 550 g szt 36 29. Kapusta włoska szt 58 30. Kapusta kiszona kg 200 31. Kapusta czerwona kg 60 32. Kapusta biała kg 160 33. Kapusta biała młoda szt 100 34. Kalarepa szt 100 35. Koperek świeży Pęcz. 360 36. Koperek w słoiku solony - a od 150 - 450 g szt 24 37. Mak niebieski - a od 450 - 1000 g kg 40 38. Marchew korzeń kg 570 39. Mandarynki kg 160 40. Mieszanka kompotowa - a od 500 - 2500 g kg 60 41. Melon miodowy szt 40 42. Mieszanka warzywna sucha - 250 g szt 25 43. Ogórek szklarniowy, gruntowy kg 420 44. Ogórki kiszone - a od 500 - 10000 g kg 130 45. Ogórki konserwowe - a 0,9 L szt 100 46. Orzechy luzem kg 11 50. Nektarynka paletka - a od 20 - 40 szt szt 600 51. Pora szt 220 52. Pieczarki kg 69 53. Pomidory kg 500 54. Pomarańcze kg 125 55. Papryka kolorowa swieża kg 220 56. Pietruszka korzen kg 166 57. Pietruszka zielona pęczki 360 58. Pietruszka ozdobna dekoracyjna pęczki 35 59. Granaty szt 10 60. Rabarbar kg 29 61. Rzodkiewka pęczki 300 62. Rzepa biała kg 40 63. Szczaw w słoikach - a od 375 - 870 g szt 48 64. Szczypiorek pęczki 160 65. Seler kg 250 66. Seler naciowy szt 15 67. Sałata lodowa szt 243 68. Sałata zielona szt 430 69. Sałata pekińska szt 100 70. Śliwki węgierki kg 150 71. Truskawki kg 180 72. Winogrona kg 35 73. Ziemniaki jadalne żółte ten sam gatunek kg 4000 74. Jajka wymagany atest sanitarny szt 20000 75. Buraki botwinka pęczków 20 76. Ziemniaki młode kg 1000 77. Kwi szt 100 78. Jagody kg 60 79. Maliny świeże op 30 80. Kawa typu Jakobs gold 200g szt 5 81. Cebula czerwona kg 40 82. Sałata strzępiasta szt 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.00-8, 15.86.00.00-4, 15.86.13.00-4, 15.33.22.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet VIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Jogurt naturalny 200ml szt 200 2. Jogurt owocowy wielosmakowy 200ml szt 600 3. Kefir 380g szt 100 4. Margaryna mleczna 200g kg 240 5. Margaryna mixs kubek 400g szt 35 6. Masło w kostkach 200g szt 1100 7. Masło porcjowe 20g szt 500 8. Mleko luzem 2,5% L 2000 9. Mleko w kartonie UHT 3,2 1L L 180 10. Mleko w proszku 0.50kg kg 7 11. Mleko w puszce 250ml szt 18 12. Sery żółte kg 70 13. Ser toska op 15 14. Ser mozarella kg 8 15. Śmietana kwaśna 18% 380ml kubki szt. 600 16. Ser biały półtłusty 200g w kostce kg 420 17. Ser kiri op 6 szt szt 240 18. Ser wędzony kg 50 19. Ser Zółty salami gat I kg 95 20. Ser feta zielona szt 15 21. Ser tartar 20g catering szt 1140 22. Ser topiony krążek 140g op.8szt szt 154 op 23. Ser sekret mnicha camembert 120g szt 300 24. Maślanka 380g szt 80 25. Śmietana kremówka 1L szt 74 26. Ser typu Lazur kg 10 27. Serek homogenizowany szt 80.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet IX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Ryba dorsz kg 20 2. Konserwa rybna tuńczyk w oleju 170g szt 60 3. Konserwa rybna szprot w oleju szt 55 4. Łosoś norweski wędzony plastry op100g szt 70 5. Łosoś norweski wędzony w całości kg 15 6. Ryba szczupak ,sum kg 10 7. Ryba panga kg 150 8. Ryba mrożona morszczuk kg 20 9. Ryba miruna kg 10 10. Pstrąg Świeży kg 30 11. Ryba makrela wędzona kg 35 12. Śledzie matias kg 35 13. Karp kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 12.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet X.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Ciasteczka konferencyjne kg 10 2. Paluszki 120g szt 40 3. Orzeszki 150g op 40 4. Delicje szampańskie op 30 5. Ciasteczka drobne kg 8.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.00.00.00-6, 15.89.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet XI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW WANTA ul. Grunwaldzka 21, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m ilość 1. Sery górskie szt 45 2. Bryndza owcza kg 40 3. Bundz owczy kg 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet XII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.7. Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Bułka tarta kg 200 2. Bułki wodne szt. 4000 3. Chleb ciemny (różne gatunki) szt. 400 4. Chleb mieszany 600 g szt. 1900 5. Chleb okrągły 2 kg szt. 50 6. Ciasta różne kg 30 7. Drożdżówki szt. 250 8. Kajzerki szt. 4000 9. Pączki szt. 250 10. Weki szt. 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.80.00.00-6, 15.81.00.71-.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pakiet XIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Ananasy w syropie 100 g szt. 120 2. Aromaty do ciast szt. 40 3. Brzoskwinie w syropie 850 g szt. 40 4. Budyń 41 g szt. 400 5. Ciastka różne 1kg kg 30 6. Cukier kryształ 1 kg kg 900 7. Cukier puder 0,50 kg 200 8. Cukier waniliowy 32 g szt. 900 9. Curry 45 g szt. 20 10. Cynamon 20 g szt. 100 11. Drożdże 10 g kg 40 12. Galaretki owocowe 79 g szt. 70 13. Goździki 10 g szt. 20 14. Herbata expr. typu saga op. 300 szt. opak. 200 15. Herbata typu eternal 100 szt. opak. 100 16. Imbir 15 g szt. 20 17. Kakao naturalne 1 kg szt. 4 18. Kasza gryczana kg 50 19. Kasza jęczmienna 1 kg kg 80 20. Kasza manna 1 kg kg 40 21. Kawa typu prima 500 g szt. 100 22. Kawa cappuccino 200 g szt. 50 23. Kawa rozp. typu jacobs gold 200 g szt. 5 24. Kawa rozpuszczalna typu nescafe 200g szt. 150 25. Kawa typu Jacobs cronung 500 g szt. 5 26. Ketchup 1000g szt. 70 27. Kisiel 38 g szt. 180 28. Kminek 1 kg szt. 2 29. Kulki czekoladowe typu Nestle 250 g szt. 40 30. Kwasek cytrynowy 20g szt. 90 31. Liście laurowe 1 kg szt. 2 32. Maggi 5 l szt. 10 33. Majeranek 1 kg kg 2 34. Majonez typu kielecki 600 g szt. 50 35. Majonez typu kielecki wiadro 5 kg szt. 40 36. Makaron/nitki, rurki, wstążki, łazanki/ kg 250 37. Mąka pszenna typ 500 kg 1,500 38. Mąka ziemniaczana kg 60 39. Miód naturalny, porcjowany 25 g szt. 3000 40. Miód sztuczny 380 g szt. 50 41. Musli 200 g kg 40 42. Musztarda 500 g szt. 50 43. Ocet 0,50 l szt. 15 44. Olej uniwersalny 5 l szt. 105 45. Orzechy włoskie 100g szt. 80 46. Paluszki słone 250 g szt. 50 47. Papryka ostra 1 kg kg 1 48. Papryka słodka 1 kg kg 1 49. Pieprz naturalny 1 kg kg 3 50. Pieprz ziołowy 20 g szt. 50 51. Płatki kukurydziane typu Frutina 200 g kg 45 52. Płatki kukurydziane typu Nestle 1 kg kg 50 53. Płatki owsiane 0,50 kg 60 54. Proszek do pieczenia 30 g szt. 300 55. Przyprawa chińska 5 smaków 50 g szt. 20 56. Przyprawa do grilla 1 kg szt. 6 57. Przyprawa do kurczaka 1 kg kg 5 58. Przyprawa do mięsa wieprzowego 1 kg szt. 7 59. Przyprawa do piernika 25 g szt. 60 60. Przyprawa do sałatek 1 kg szt. 5 61. Przyprawa kucharek 1 kg szt. 150 62. Rodzynki 200 g szt. 70 63. Rosołki wołowe 1 kg szt. 50 64. Ryż 1 kg kg 200 65. Soda 50 g szt. 150 66. Sos ogrodowy 1 kg szt. 7 67. Sos włoski 1 kg szt. 3 68. Sól 1 kg kg 120 69. Wafle suche szt. 100 70. Wafle typu princessa 40 g szt. 300 71. Wiórka kokosowe 200 g szt. 150 72. Ziele angielskie 1 kg kg 2 73. Żelatyna 50 g szt. 100 74. Żelatyna 50 g szt. 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.33.11.00-8, 15.33.22.00-6, 15.83.12.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pakiet XIV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.6. Dostawa produktów żywnościowych do DW JASNY PAŁAC ul Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, które muszą odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Nazwa asortymentu J.m. ilość 1. Jogurt naturalny 0,33 szt. 20 2. Jogurty owocowe szt. 1000 3. Kefir 0,33 szt. 50 4. Margaryna typu Palma 250g kg 300 5. Masło 200 g kg 1300 6. Mleko ( worki 15 l) szt. 100 7. Mleko 13 l, 2% l 100 8. Mleko w proszku 0,5 kg 80 9. Ser biały półtłusty 0,20 kg 550 10. Ser topiony krążki 8 szt. krążki 250 11. Ser typu feta szt. 30 12. Ser żółty typu fromage 100 g szt. 50 13. Ser typu kiri op.6 szt op. 150 14. Ser żółty typu Gouda kg 100 15. Ser żółty typu Edamski kg 100 16. Ser żółty typu salami kg 100 17. Ser żółty wędzony kg 100 18. Serki owocowe 150 g szt. 150 19. Śmietana 18% szt. 600 20. Śmietana 30% op.0,5 l szt. 50 21. Śmietana 30% op.1 l szt. 300 22. Śmietanka do kawy 2 g szt. 300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Pakiet XV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1 Jajka szt. 22.000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.89.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Pakiet XVI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.7. Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Dorsz surowy (filet) kg 100 2. Filet rybny(mintaj) kg 60 3. Karp patroszony kg 60 4. Łosoś sałatkowy 250g kg 3 5. Panga (filet) kg 100 6. Pstrąg (patroszony) kg 50 7. Ryba wędzona (makrela) kg 50 8. Ryba wędzona (trewal) kg 40 9. Rybki konserw. (szprot w pomidorach i oleju) 180g szt. 80 10. Rybki konserw. (szprot Winter) 180 g szt. 100 11. Sardynki w oleju 180g szt. 100 12. Tuńczyk w oleju 185 g szt. 120 13. Śledzie solone (matiesy) opak. 5kg kg 70.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 12.22.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Pakiet XVII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym: Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Arbuz kg 60 2. Banany kg 40 3. Borowiki suszone 20 g szt. 20 4. Brokuły mrożone 2,5 kg kg 20 5. Brokuły świeże szt. 60 6. Brukselka mrożona 2,5 kg kg 50 7. Buraki ćwikłowe kg 300 8. Cebula czerwona kg 40 9. Cebula zielona szt. 40 10. Cebula kg 350 11. Chrzan tarty 0,9 l szt. 40 12. Cytryny kg 150 13. Czosnek granulowany 1 kg kg 5 14. Czosnek świeży kg 5 15. Dżem 0,9 l szt. 30 16. Dżem porcjowany 20 g szt. 6000 17. Fasola Jaś kg 10 19. Fasolka konserw. Czerw. 400 g szt. 50 20. Fasolka szparagowa mrożona 0,5 kg kg 50 21. Fasolka szparagowa żółta kg 60 22. Figi 200 g szt. 40 23. Groch suchy kg 30 24. Groszek konserwowy 400 g szt. 150 25. Gruszki kg 50 26. Jabłka deserowe kg 500 27. Jagody świeże kg 40 28. Kalafior mrożony 0,5 kg kg 50 29. Kalafiory świeże szt. 130 30. Kapusta biała kg 300 31. Kapusta czerwona kg 130 32. Kapusta kiszona (wiadro) 10 kg szt. 20 33. Kapusta pekińska szt. 220 34. Kapusta włoska szt. 70 35. Kiwi kg 7 36. Koncentrat pom. w puszkach 85 szt. 80 37. Koper solony 180 g szt. 100 38. Koper suszony szt. 40 39. Koper szt. 200 40. Krem czek. jednoraz. 25 g szt. 800 41. Kukurydza konserwowa 400g szt. 200 42. Mak niebieski 0,4 g kg 70 43. Maliny mrożone 0,5 kg kg 5 44. Mandarynki kg 100 45. Marchew kg 550 46. Marmolada (słoiki) 0,9 l szt. 80 47. Mieszanka kompotowa kg 120 48. Mieszanka warzywna 6- skł 2,5 kg kg 150 49. Morela suszona 150 g szt. 70 50. Ogórki kiszone (wiadro) 7 kg szt. 25 51. Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 60 52. Ogórki zielone- sezon kg 180 53. Ogórki zielone- zima kg 150 54. Oliwki 0,9 l szt. 15 55. Orzeszki słone kg 8 56. Papryka konserw. 0,9 l szt. 50 57. Papryka świeża, czerwona kg 150 58. Pieczarki konserw. 0,9 l szt. 25 59. Pieczarki świeże kg 180 60. Pietruszka korzeń kg 130 61. Pietruszka zielona suszona szt. 40 62. Pietruszka zielona szt. 300 63. Pomarańcze kg 50 64. Pomidory- sezon kg 250 65. Pomidory- zima kg 210 66. Pory szt. 100 67. Porzeczki czarne kg 5 68. Porzeczki czerwone kg 5 69. Powidła śliwkowe 0,9 l szt. 40 70. Rabarbar kg 60 71. Rzodkiewka- sezon szt. 60 72. Rzodkiewka- zima szt. 60 73. Sałata lodowa szt. 30 74. Sałata strzępiasta szt. 30 75. Sałata zielona- sezon szt. 200 76. Sałata zielona- zima szt. 200 77. Seler konserw. 0,9 l szt. 40 78. Seler naciowy szt. 30 79. Seler kg 120 80. Sok typu caprio 2 l różne smak szt. 200 81. Soki owocowe 0,2 l szt. 120 82. Susz owocowy 200 g szt. 10 83. Syropy owocowe 0,5 l szt. 30 84. Syrop malinowy 5 l szt. 30 85. Szczaw konserw. 180 g szt. 50 86. Szczypior szt. 150 87. Śliwy mrożone kg 50 88. Śliwy suszone 150 g szt. 50 89. Śliwy węgierki kg 70 90. Truskawki mrożone 0,5 kg kg 100 91. Truskawki świeże kg 80 92. Winogrona białe kg 20 93. Winogrona czerwone kg 25 94. Wiśnie mrożone 0,5 kg kg 50 95. Woda mineralna typu Piwniczanka 0,5 l szt. 1200 96. Woda mineralna typu Piwniczanka 1,5 l szt. 600 97. Ziemniaki kg 4500 98. Ziemniaki młode kg 1000 99. Żurawina 200g szt. 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.00-8, 15.33.22.00-6, 15.90.00.00-7, 15.86.41.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Pakiet XVIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 3.7. Dostawa asortymentu do DW JASNY PAŁAC ul. Tetmajera 24, 34-500 Zakopane obejmuje produkty wymienione poniżej, a będące przedmiotem niniejszego postępowania, który musi odpowiadać w minimalnym zakresie ( może być wyższy lepszy) następującym wymogom, parametrom technicznym i jakościowym Lp. Rodzaj asortymentu J.m. ilość 1. Antrykot kg 50 2. Baleron kg 90 3. Boczek gotowany kg 100 4. Boczek surowy kg 100 5. Ćwiartka z kurczaka kg 370 6. Dramsztyki kg 150 7. Filet z indyka kg 140 8. Filet z kurczaka kg 460 9. Flaki gotowane kg 20 10. Galaretka cielęca z pieczarkami kg 40 11. Galaretka wieprzowa kg 70 12. Golonko wieprzowe surowe kg 40 13. Kabanos kg 80 14. Kark bez kości kg 280 15. Kaszanka kg 60 16. Kiełbasa biała kg 180 17. Kiełbasa typu głogowska kg 40 18. Kiełbasa golonkowa kg 30 19. Kiełbasa typu krakowska sucha kg 25 20. Kiełbasa typu Lisiecka kg 30 21. Kiełbasa typu podwawelska kg 250 22. Kiełbasa typu swojska kg 95 23. Kiełbasa typu szynkowa kg 30 24. Kiełbasa typu śląska kg 150 25. Kiełbasa typu wiejska kg 50 26. Kiełbasa zwyczajna kg 120 27. Kiełbasa typu żywiecka kg 35 28. Kiełbaski koktajlowe kg 240 29. Kości wędzone kg 20 30. Kurczak kg 50 31. Łopatka bez kości kg 230 32. Mięso szynka bez kości kg 180 33. Mięso wołowe bez kości kg 170 34. Nogi wieprzowe kg 50 35. Ozory wieprzowe kg 15 36. Parówki typu firmowe kg 350 37. Pasztet pieczony wiejski kg 120 38. Podgardle wędzone kg 20 39. Polędwica sopocka kg 250 40. Rolada boczkowa kg 100 41. Salceson wiejski kg 100 42. Schab z kością kg 230 43. Słonina surowa kg 20 44. Szynka mielona kg 100 45. Szynka tradycyjna kg 30 46. Szynka wędzona z kością ( peklowana) kg 50 47. Szynka wiejska kg 240 48. Szynka wieprzowa konserw. kg 200 49. Szynka z indyka kg 30 50. Wątroba drobiowa kg 30 51. Wątroba wieprzowa kg 10 52. Żeberka wędzone kg 50 53. Żeberka wieprzowe kg 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.11.11.00-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.00-6, 15.13.14.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.