eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZabrzeSukcesywna dostawa warzyw, owoców i kiszonek do Zakładu Karnego w Zabrzu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-05-26

Zabrze: Sukcesywna dostawa warzyw, owoców i kiszonek do Zakładu Karnego w Zabrzu
Numer ogłoszenia: 116981 - 2012; data zamieszczenia: 26.05.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Janika 12, 41-806 Zabrze, woj. śląskie, tel. 0-32 373 66 30, faks 0-32 373 66 66.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa warzyw, owoców i kiszonek do Zakładu Karnego w Zabrzu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia . Część I - warzywa: 1. Buraki ćwikłowe kod CPV 01121111-2 PN-72/R-75360 -ilość- 6 500 kg Buraki ćwikłowe-odmiana jadalna, jednorodna, średnica korzenia min.6 cm, dopuszczalne tolerancje: z wadami jakościowymi do 2% wagi, o innej wielkości do 10% wagi, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, zamarznięte, obcy smak i zapach, nadgnicie, zwiędnięcie, opakowanie: worki raszlowe 2. Marchew kod CPV 01121112-9 PN 84-R/-75358 -ilość - 13 500 kg Marchew-odmiana jadalna, jednorodna, średnica korzenia mierzona w przekroju od 2,5 do 6 cm, dopuszczalne tolerancje: z zazieleniem główki powyżej 1 cm do 3% wagi, korzenie popękane do 3% wagi, o średnicy niezgodnej z wymaganą do 2% wagi, cechy dyskwalifikujące: żółte zabarwienie, lekkie nadgnicie, zamarznięte, zaparzone, zapleśniałe, obcy smak i zapach, zwiędnięcie, opakowanie: worki raszlowe 3. Seler korzeń kod CPV 011211110-5 PN-R-75371- ilość 9 500kg Seler korzeń I klasa-odmiana jadalna, jednorodna, średnica od 7-13 cm, dopuszczalne tolerancje: 10% wagowo nie spełniających klasy I, cechy dyskwalifikujące: objawy zgnicia, nadmierne zabrudzenia i zanieczyszczenia, zamarznięty, wyrastający pęd kwiatostanu, uszkodzenia spowodowane przez choroby i szkodniki, obcy zapach i smak, stłuczenia i ordzewienia skórki, puste przestrzenie na przekroju podłużnym, opakowanie: worki raszlowe 4. Pietruszka korzeń kod CPV 011211110-5 PN-R-75370 - ilość 9 000 kg Pietruszka korzeń I klasa-odmiana jadalna, jednorodna, średnica korzenia mierzona w najszerszym przekroju: od 2,5 do 6 cm, dopuszczalne tolerancje: 10% wagowo nie spełniających klasy I, cechy dyskwalifikujące: objawy gnicia, zabrudzenia i zanieczyszczenia, zamarznięta, uszkodzenia spowodowane chorobą lub szkodnikami, obcy zapach i smak, pęknięcia i stłuczenia, opakowanie: worki raszlowe Cebula-odmiana jadalna, jednorodna, średnica nie mniej niż 4 cm, 5. Cebula kod CPV 01121113-6 PN-87-R-75357-ilość- 9 700 kg Cebula-odmiana jadalna, jednorodna, średnica nie mniej niż 4 cm, dopuszczalne tolerancje: o innym kształcie do 5% wagi, uszkodzenia mechaniczne do 1% wagi, z wyrośniętymi korzeniami i szczypiorem do 0,5% wagi, o innej wielkości nie mniej niż 3 cm do 5% wagi, cechy dyskwalifikujące: zgnicie, zamarznięcie, obcy zapach i smak, brak suchej łuski, uszkodzenia przez choroby i szkodniki, opakowanie: worki raszlowe 6. Kapusta biała kod CPV 01121410-8 PN-72/R-75362-ilość -5 500 kg Kapusta biała- odmiana jadalna, jednorodna, minimalna masa główki: 1200 g,dopuszczalne tolerancje: z wadami jakości do 10% wagi, z wadami wielkości do 10% wagi, łączna suma wad do 15%, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, obcy smak i zapach, zgnicie, obecność szkodników i ich pozostałości, zamarznięcie, opakowanie: worki raszlowe 7. Kapusta czerwona kod CPV 01121410-8 PN-72/R-75362- ilość 4 500kg Kapusta czerwona-odmiana jadalna, jednorodna, minimalna masa główki: 800 g dopuszczalne tolerancje: z wadami jakości do 10% wagi, z wadami wielkości do 10% wagi, łączna suma wad do 15%, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, obcy smak i zapach, obecność szkodników i ich pozostałości, zgnicie, zamarznięcie, opakowanie: worki raszlowe Część II owoce: 1. Pomarańcza - 350 kg 2. Grejpfrut - 350 kg 3. Jabłka - 2 100 kg Część III kwaszonki: 1. Kapusta kiszona kod CPV 15331142-4 PN-72/A-77700- ilość 5 900 kg Kapusta kiszona-produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej, opakowanie- beczki 2. Ogórki kiszone kod CPV 153311130-7 PN-72/A-77701- ilość 4 500 kg Ogórki kiszone-produkt spożywczy otrzymany z ogórków, przypraw, aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermetacji mlekowej, z ewentualnym dodatkiem kwasu sorbowego, struktura- dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, opakowanie- beczki Kapusta kiszona - 8000 kg Część IV pieczarki, ogórki i pomidory świeże: 1. Pieczarka świeża - 300 kg 2. Ogórek świeży - 900 kg 3. Pomidor świeży - 800 kg Część V Ziemniaki: 1. Ziemniaki kod CPV 01112100-6 PN-72/A- 77700-ilość 95 000 kg Ziemniaki-jadalne przeznaczone do bezpośredniego spożycia, wyprodukowane w tym sezonie, minimalna średnica kłębów w cm: poprzeczna- 4,0, podłużna-4,5, dopuszczone tolerancje: zanieczyszczenia mineralne i organiczne do 1% wagi, nadgniłe, zazieleniałe z plamistością miąższu i pustymi miejscami wewnątrz do 2% wagi, porażone parchem zwykłym do 3% wagi, uszkodzone mechanicznie lub przez szkodniki do 3% wagi, niekształtne do 3% wagi, niedojrzałe do 2% wagi, innych odmian do 2% wagi, łączna suma wad do 8% wagi, cechy dyskwalifikujące: zanieczyszczenia środkami ochrony roślin, zaparzenie i zapleśnienie, porośnięte kiełkami powyżej 1 cm, obce zapachy, opakowania: worki raszlowe lub siatkowe. Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2010r Nr 136, poz.914 j.t) którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do czwartku w ilościach wskazanych przez zamawiającego, raz w tygodniu w godz. 7.30 - 12.30. Zamawiający będzie składał zamówienia telefonicznie, sukcesywnie, według potrzeb. Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego produktu. Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres trwania umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia telefonicznego, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa, w tym ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U.z 2010r. Nr 136 poz.914 j.t.) oraz aktów wykonawczych wydanych na podstawie w/w ustawy. Odbioru towaru - ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, złożą oświadczenie o spełnieniu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawą Pzp

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, złożą oświadczenie o spełnieniu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawą Pzp

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, złożą oświadczenie o spełnieniu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawą Pzp

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, złożą oświadczenie o spełnieniu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawą Pzp

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, złożą oświadczenie o spełnieniu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawą Pzp

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Pełnomocnictwo osoby lub osób podpisujących ofertę, jeżeli nie wynika to bezpośrednio z załączonych dokumentów. Załączone do oferty pełnomocnictwo winno być w formie oryginału lub kopii poświadczonej notarialnie,

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zmiana niniejszej umowy jest dopuszczalna na warunkach określonych w art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych. 2. Zmiany w niniejszej umowie mogą zostać wprowadzone w zakresie: a) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony. b) zmiany cen artykułów spożywczych wymienionych w § 2 pkt 1 umowy. Zmiana ta nie może przekroczyć kwartalnego wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych obwieszczanego przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego, ogłaszanego w Monitorze Polskim - Dziennik Urzędowy RP. c) w przypadku zmiany ustawowej stawki podatku VAT, ceny jednostkowe brutto dla każdego z produktów ulegną zmianie przy czym ceny netto pozostaną bez zmian. W związku ze zmianą cen jednostkowych brutto, cena stanowiąca wartość całości zamówienia również ulegnie zmianie proporcjonalnie do zmiany stawki opodatkowania oraz zamawianej ilości poszczególnych produktów. d) strony dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów, których dotyczy umowa po cenie niższej niż określonej w umowie (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia w postaci aneksu do umowy. e) każdej zmiany która jest korzystna dla zamawiającego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Janika 12 41-800 Zabrze.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.06.2012 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny ul. Janika 12 41-800 Zabrze (sala konferencyjna).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Buraki ćwikłowe kod CPV 01121111-2 PN-72/R-75360 -ilość- 6 500 kg Buraki ćwikłowe-odmiana jadalna, jednorodna, średnica korzenia min.6 cm, dopuszczalne tolerancje: z wadami jakościowymi do 2% wagi, o innej wielkości do 10% wagi, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, zamarznięte, obcy smak i zapach, nadgnicie, zwiędnięcie, opakowanie: worki raszlowe 2. Marchew kod CPV 01121112-9 PN 84-R/-75358 -ilość - 13 500 kg Marchew-odmiana jadalna, jednorodna, średnica korzenia mierzona w przekroju od 2,5 do 6 cm, dopuszczalne tolerancje: z zazieleniem główki powyżej 1 cm do 3% wagi, korzenie popękane do 3% wagi, o średnicy niezgodnej z wymaganą do 2% wagi, cechy dyskwalifikujące: żółte zabarwienie, lekkie nadgnicie, zamarznięte, zaparzone, zapleśniałe, obcy smak i zapach, zwiędnięcie, opakowanie: worki raszlowe 3. Seler korzeń kod CPV 011211110-5 PN-R-75371- ilość 9 500kg Seler korzeń I klasa-odmiana jadalna, jednorodna, średnica od 7-13 cm, dopuszczalne tolerancje: 10% wagowo nie spełniających klasy I, cechy dyskwalifikujące: objawy zgnicia, nadmierne zabrudzenia i zanieczyszczenia, zamarznięty, wyrastający pęd kwiatostanu, uszkodzenia spowodowane przez choroby i szkodniki, obcy zapach i smak, stłuczenia i ordzewienia skórki, puste przestrzenie na przekroju podłużnym, opakowanie: worki raszlowe 4. Pietruszka korzeń kod CPV 011211110-5 PN-R-75370 - ilość 9 000 kg Pietruszka korzeń I klasa-odmiana jadalna, jednorodna, średnica korzenia mierzona w najszerszym przekroju: od 2,5 do 6 cm, dopuszczalne tolerancje: 10% wagowo nie spełniających klasy I, cechy dyskwalifikujące: objawy gnicia, zabrudzenia i zanieczyszczenia, zamarznięta, uszkodzenia spowodowane chorobą lub szkodnikami, obcy zapach i smak, pęknięcia i stłuczenia, opakowanie: worki raszlowe Cebula-odmiana jadalna, jednorodna, średnica nie mniej niż 4 cm, 5. Cebula kod CPV 01121113-6 PN-87-R-75357-ilość- 9 700 kg Cebula-odmiana jadalna, jednorodna, średnica nie mniej niż 4 cm, dopuszczalne tolerancje: o innym kształcie do 5% wagi, uszkodzenia mechaniczne do 1% wagi, z wyrośniętymi korzeniami i szczypiorem do 0,5% wagi, o innej wielkości nie mniej niż 3 cm do 5% wagi, cechy dyskwalifikujące: zgnicie, zamarznięcie, obcy zapach i smak, brak suchej łuski, uszkodzenia przez choroby i szkodniki, opakowanie: worki raszlowe 6. Kapusta biała kod CPV 01121410-8 PN-72/R-75362-ilość -5 500 kg Kapusta biała- odmiana jadalna, jednorodna, minimalna masa główki: 1200 g,dopuszczalne tolerancje: z wadami jakości do 10% wagi, z wadami wielkości do 10% wagi, łączna suma wad do 15%, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, obcy smak i zapach, zgnicie, obecność szkodników i ich pozostałości, zamarznięcie, opakowanie: worki raszlowe 7. Kapusta czerwona kod CPV 01121410-8 PN-72/R-75362- ilość 4 500kg Kapusta czerwona-odmiana jadalna, jednorodna, minimalna masa główki: 800 g dopuszczalne tolerancje: z wadami jakości do 10% wagi, z wadami wielkości do 10% wagi, łączna suma wad do 15%, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, obcy smak i zapach, obecność szkodników i ich pozostałości, zgnicie, zamarznięcie, opakowanie: worki raszlowe.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pomarańcza - 350 kg 2. Grejpfrut - 350 kg 3. Jabłka - 2 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.29.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Kiszonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta kiszona kod CPV 15331142-4 PN-72/A-77700- ilość 5 900 kg Kapusta kiszona-produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej, opakowanie- beczki 2. Ogórki kiszone kod CPV 153311130-7 PN-72/A-77701- ilość 4 500 kg Ogórki kiszone-produkt spożywczy otrzymany z ogórków, przypraw, aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermetacji mlekowej, z ewentualnym dodatkiem kwasu sorbowego, struktura- dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, opakowanie- beczki Kapusta kiszona - 8000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pieczarka świeża - 300 kg 2. Ogórek świeży - 900 kg 3. Pomidor świeży - 800 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki kod CPV 01112100-6 PN-72/A- 77700-ilość 95 000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.