Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-06-03
Dzierżążno: GCR-ZP/16/2008
Numer ogłoszenia: 117407 - 2008; data zamieszczenia: 03.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gdańskie Centrum Rehabilitacji, ul. Szpitalna 36, 83-332 Dzierżążno, woj. pomorskie, tel. 058 6812416, fax 058 6812733.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalgcr.com.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: GCR-ZP/16/2008.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych dla SP ZOZ Gdańskiego Centrum Rehabilitacji w Dzierżążnie
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.61.31.00 - Kasze Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa 01.11.13.00 - 01.11.13.00 Oryginalny kod CPV: 15.61.22.00 - Mąki zbożowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.22.00 - Mąki zbożowe .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Tak.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w dniach: 40.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania zgodnie z zapisami art. 24 ustawy Prawo Zamówień publicznych. Zamawiający będzie dokonywał oceny spełnienia ww. warunków na podstawie złożonego na piśmie przez Wykonawcę oświadczenia Nr 2 do niniejszej Specyfikacji.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca zobowiązany będzie złożyć pisemne oświadczenie zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo zamówień publicznych.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.gcr.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego - sekretariat.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.06.2008 godzina 12:00, miejsce: SP ZOZ Gdańskie Centrum Rehabilitacji Dzierżążno ul. Szpitalna 36 - sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Kasza, ryż, mąka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa kaszy jęczmiennej, manny, ryżu, płatków owsianych, mąki, mąki ziemniaczanej.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.13.00-1, 15.61.31.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 40.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: cukier.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa cukru dla SP ZOZ GCR na okres 40 dni.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 40.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Fasola sucha, groch suchy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa grochu suchego i fasoli suchej dla SP ZOZ GCR na 40 dni.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.30-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 40.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Przyprawy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa przypraw dla SP ZOZ Gdańskiego Centrum Rehabilitacji w Dzierżąznie.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.30-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 40.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: musztarda, chrzan, ocet, koncentrat pomidorowy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa musztardy, chrzanu, octu, koncentratu pomidorowego dla potrzeb SP ZOZ Gdańskiego Centrum Rehabilitacji w Dzierżąznie.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.25.01-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 40.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: majonez, olej uniwersalny.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa majonezu, oleju uniwersalnego dla potrzeb SP ZOZ GCR w Dzierżążnie.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 40.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: sól.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa soli dla SP ZOZ GCR w Dzierżążnie na okres 40 dni.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 40.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.