eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi DominówDostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-06-03

Dominów: Dostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety.
Numer ogłoszenia: 118564 - 2008; data zamieszczenia: 03.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Schronisko dla Nieletnich Dominów 81c, Dominów 80c, 20-388 Dominów, woj. lubelskie, tel. 0-81 7518741, 7102990, fax 0-81 7518621.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.domsdn.lublin2.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety: PAKIET NR 1 - mięso - wędliny; PAKIET NR II - drób i podroby drobiowe ; PAKIET NR III - ryby i produkty rybne; PAKIET NR IV - warzywa i owoce; PAKIET NR V - mrożonki; PAKIET NR VI - olej, PAKIET NR VII - produkty mleczarskie; PAKIET NR VIII - produkty przemiału zbóż; PAKIET IX - pozostałe artykuły spożywcze; PAKIET NR X - pieczywo; PAKIET NR XI - jaja. Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie w częściach sukcesywnie w ciągu 12 miesięcy. Miejsce realizacji zamówienia - magazyn Schroniska dla Nieletnich w Dominowie. Sposób realizacji -zamówienia częściowe, wielkość dostawy uzależniona będzie od potrzeb stołówki i ustalana na bieżąco z intendentką w trakcie realizacji umowy. Formularze cenowe określają ilość produktów, jakie winny być dostarczone w okresie 12 miesięcy. Ilości mogą ulec zmniejszeniu do 20% w stosunku do wielkości całego zamówienia ze względu na aktualne potrzeby . Przedmiot zamówienia obejmuje również transport asortymentu do miejsca przeznaczenia oraz załadunek i wyładunek.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 11.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1/ spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 P.z.p. oraz inne wymagania określone w ustawie i specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2/ nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Pzp. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na zasadzie spełnia- nie spełnia poprzez analizę treści złożonych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca składa następujące dokumenty: 1/ wypełniony formularz ofertowy wg. wzoru określonego w załączniku nr 1, 2/ wypełniony wykaz zamawianych towarów w poszczególnych pakietach od I do XI wg.wzoru określonego w załączniku nr 2, 2/ oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków , określonych w art. 22 ust. 1 Pzp oraz art. 24 ust. 1 i 2 Pzp wg. wzoru , stanowiącego załącznik nr 3, 3/ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie, o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszeniado ewidencji działalności gospodarczej , wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przedupływem terminu składania ofert,

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.domsdn.lublin2.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Schronisko dla Nieletnich Dominów 81 C..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.06.2008 godzina 09:00, miejsce: Schronisko dla Nieletnich Dominów 81 C..

IV.3.5) Termin związania ofertą: 12.07.2008.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, wędlina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Łopatka z/k Kg 375,50 2. Kiełbasa zwyczajna Kg 275,00 3. Żeberka wieprzowe Kg 75,50 4. Nogi wieprzowe Kg 30,00 5. Flaki Kg 110,00 6. Smalec Kg 394,00 7. Mielone Kg 403,50 8. Boczek wędzony Kg 140,50 9. Kiełbasa podwawelska Kg 29,00 10. Karczek b/k Kg 92,50 11. Słonina Kg 178,00 12. Schab Kg 131,50 13. Szynka wiejska Kg 5,00 14. Salceson włoski Kg 50,00 15. Kaszanka Kg 85,00 16. Pieczeń rzymska Kg 258,00 17. Mielonka wieprzowa Kg 184,50 18. Krakowska Kg 232,50 19. Szynkowa Kg 109,50 20. Puszki wieprzowe 300gr Szt. 1037,00 21. Parówki cienkie wieprzowe Kg 291,70 22. Pasztet pieczony Kg 62,50 23. Pasztet w puszce, słoiku 500gr Szt. 421,00 24. Pasztetowa Kg 112,00 25. Mortadela Kg 126,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: drób i podroby drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Wątróbka drobiowa Kg 64,50 2. Korpusy drobiowe Kg 760,00 3. Filety drobiowe Kg 168,50 4. Udka drobiowe Kg 251,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: ryby i produkty rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filety z morszczuka Kg 87,30 2. Śledzie Kg 34,00 3. Ryby wędzone Kg 26,50 4. Konserwy rybne Szt. 443,00 5 Paprykarz Szt. 300,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Marchew gat. I Kg 856,00 2. Seler gat. I Kg 4,50 3. Cebula gat. I Kg 755,00 4. Buraki czerwone gat. I Kg 542,70 5. Jabłka Kg 125,00 6. Pietruszka gat. I Kg 34,00 7. Por Kg 49,00 8. Ziemniaki Kg 8200,00 9. Kapusta biała Kg 383,50 10. Pieczarki Kg 101,00 11. Koper świeży Pęczek 405,00 12. Natka pietruszki Pęczek 140,00 13. Szczypiorek świeży Pęczek 70,00 14. Mandarynka Kg 10,00 15. Banan Kg 14,50 16. Botwinka Pęczek 30,00 17. Fasolka szparagowa świeża Kg 5,00 18. Rzodkiewka Pęczek 96,00 19. Ogórek zielony Kg 193,10 20. Pomidory Kg 147,30 21. Sałata Szt. 371,00 22. Truskawki świeże Kg 28,00 23. Kapusta pekińska Kg 123,00 24. Ogórki kiszone Kg 277 25. Kapusta kiszona Kg 605,00 26. Arbuzy Kg 47,80 27. Susz różny Kg 3,00 28. Jagody Kg 7,50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka kompotowa opak. 2,50 kg Szt. 24,00 Uszka z grzybami Kg 4,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: olej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej 1 l. Szt. 304,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ser twarogowy -biały półtłusty Kg 354,50 2. Śmietana 18 % L 879,00 3. Masło roślinne opak. 250 gr. Szt. 2486,00 4. Serek topiony 100 gr. Szt. 1016,00 5. Mleko 2 % opak.10 l L 2360,00 6. Ser żółty Kg 170,00 7. Margaryna opak. 250 gr. Kg 129,00 8. Ser żółty 100 gr. Szt. 162,00 9. Kefir 150 gr. Szt. 120,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: produkty przemiału zbóż.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mąka pszenna typ 500 opak.1 kg Kg 753,00 2 Ryż opak. 1 kg Kg 225,00 3. Mąka ziemniaczana opak.1 kg Kg 21,00 4. Kasza manna opak. 1 kg Kg 51,00 5. Kasza gryczana opak. 1 kg Kg 64,00 6. Kasza jęczmienna opak.1 kg Kg 145,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: pozostałe artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Sól warzona-jodowana opak.1 kg Kg 367,00 2. Cukier waniliowy opak.32 gr. Szt. 86,00 3. Pieprz prawdziwy mielony opak.20 gr. Szt. 377,00 4. Przyprawa do kurczaka opak.20 gr. Szt. 52,00 5. Przyprawa typu vegeta opak.200 gr. Szt. 385,00 6. Bułka tarta opak. 0,5 kg Kg 179,50 7. Makaron -świderki opak.0,5 kg Kg 200,00 8. Makaron -wstążka opak.0,5 kg Kg 298,80 9. Makaron -nitki opak.0,5 kg Kg 150,00 10. Makaron- łazanki opak.0,5 kg Kg 40,00 11. Makaron -spaghetti opak. 0,5 kg Kg 60,00 12. Koncentrat pomidorowy 30% opak.1 kg Szt. 218,00 13. Cukier kryształ KN kat I opak.1 kg Kg 1391,00 14. Ogórki konserwowe opak.0,87 l Szt. 96,00 15. Chrzan opak.1 l Szt. 38,00 16. Fasola ,,Jaś,, Kg 184,00 17. Groch łuskany Kg 56,00 18. Herbata granulowana 100 gr. Szt. 967,00 19. Groszek zielony konserwowy 400 gr. Szt. 146,00 20. Majeranek opak. 10 gr. Szt. 228,00 21. Syrop opak. 0,5 l Szt. 703,00 22. Majonez opak.1 l Szt. 84,00 23. Ziele angielskie opak.15 gr. Szt. 34,00 24. Liść laurowy opak.8 gr. Szt. 32,00 25. Papryka konserwowa opak. 0,87 l Szt. 110,00 26. Ocet spirytusowy 10 % opak 0,5 l Szt. 96,00 27. Budyń opak.40 gr. Szt. 80,00 28. Kisiel opak. 40 gr. Szt. 410,00 29. Proszek do pieczenia opak.20 gr. Szt. 16,00 30. Aromat do ciasta Szt. 18,00 31. Kakao opak. 200 gr. Szt. 13,00 32. Koncentrat barszcz czerwony opak.365 gr. Szt. 36,00 33. Zupa grzybowa w proszku opak.50 gr. Szt. 210,00 34. Zupa pieczarkowa w proszku opak.50 gr. Szt. 100,00 35. Przyprawa czosnkowa opak. Szt. 83,00 36. Przyprawa w płynie opak.230 gr. Szt. 238,00 37. Papryka słodka opak. 20 gr. Szt. 38,00 38. Kwasek cytrynowy opak.20 gr. Szt. 282,00 39. Sos Boloński opak, 50 gr. Szt. 174,00 40. Sos do spaghetti w słoiku opak. 360 gr. Szt. 80,00 41. Ketchup 1 l Szt. 172,00 42. Dżem niskosłodzony opak. 280 gr. Szt. 747,00 43. Miód pszczeli opak. 25 gr. Szt. 2007,00 44. Cukier puder Kg 1,20 45. Ciastka wafelki opak. 180 gr. Szt. 170,00 46. Płatki kukurydziane opak. 1 kg Szt. 175,00 47. Drożdże piekarnicze opak. 100 gr. Kg 6,50 48. Żelatyna spożywcza opak.50 gr. Szt. 7,00 49. Soda oczyszczana opak.80 gr. Szt. 16,00 50. Jabłka smażone opak.1 kg Szt. 65,00 51. Oranżada opak. 1,5 l Szt. 221,00 52. Grzyby suszone opak.100 gr. Szt. 21,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb pszenno żytni waga 600 gr. Szt. 22344,00 2. Mała zwykła bułeczka 0,08 kg Szt. 7200,00 3. Bułka parówka 0,35 kg Szt. 60,00 4. Pączek nadziewany dżemem 0,08 kg Szt. 210,00 5. Rogale 0,10 kg Szt. 2945,00 6. Cebularz 0,10 kg Szt. 2825,00 7. Drożdżówki 0,08 kg Szt. 475,00 8. Strucla z makiem 400 gr. Szt. 35,00 9. Babka piaskowa 300 gr. Szt. 50,00 10. Ciasto murzynek Kg 6,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja klasa AI - 10100szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.