To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-04-16
Czerwony Bór: Dostawa WĘDLIN I MIĘSA DROBIOWEGO do kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kantyn, kuchni i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego.
Numer ogłoszenia: 118574 - 2012; data zamieszczenia: 16.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 158099 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK", Czerwony Bór 23, 18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie, tel. 86 216 36 04, faks 86 216 31 49.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa WĘDLIN I MIĘSA DROBIOWEGO do kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kantyn, kuchni i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: CZĘŚĆ I WĘDLINY DROBIOWE L.p. Asortyment Jm. Ilość 1 baleron drobiowy kg 150 2 kiełbasa kanapkowa drobiowa kg 1200 3 kiełbasa parówkowa drobiowa kg 1200 indyk faszerowany kg 100 4 kabanosy drobiowe kg 100 5 mielonka drobiowa kg 1500 6 mortadela drobiowa kg 1500 7 mortadela z warzywami kg 1200 8 parówki drobiowe kg 2000 9 pasztet drobiowy kg 1300 10 pasztetowa drobiowa kg 1200 11 pieczeń drobiowa kg 1300 12 polędwica drobiowa kg 600 13 przysmak drobiowy kg 70 14 salceson drobiowy kg 1200 15 rolada drobiowa kg 80 16 kiełbasa cienka drobiowa kg 150 17 szynka drobiowa kg 1400 18 pierś indycza wędzona kg 700 19 podudzie wędzone z kurczaka kg 900 20 kotlety drobiowe kg 2000 CZĘŚĆ II MIĘSO DROBIOWE L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. filet z piersi kurczaka kg 1000 2. ćwiartka z kurczaka świeża kg 900 3. kurczak tuszka kg 1600 4. porcje rosołowe ze skrzydłem kg 400 5. udziec z indyka kg 300 6. żołądki drobiowe kg 1800 7. serca drobiowe kg 1800 8. skrzydło z kurczaka kg 500.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa wędlin drobiowych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tadeusz Rafałowski
jakie przetargi wygrała firma
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tadeusz Rafałowski
- Generalny Dystrybutor Wędlin, Mięsa i Drobiu Świeżego DANTEX Tadeusz Rafałowski,, ul. Browarna 2A,, 18-400 Łomża, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 170000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 168488,50
Oferta z najniższą ceną: 168488,50 / Oferta z najwyższą ceną: 164488,50
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tadeusz Rafałowski
jakie przetargi wygrała firma
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Tadeusz Rafałowski
- Generalny Dystrybutor Wędlin, Mięsa i Drobiu Świeżego DANTEX Tadeusz Rafałowski,, ul. Browarna 2A,, 18-400 Łomża, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 51469,00
Oferta z najniższą ceną: 51469,00 / Oferta z najwyższą ceną: 51469,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
- "Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 41/25)
- Dostawy drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2026 r.
- Dostawy mięsa i wędlin na potrzeby działu żywienia Domu Pomocy Społecznej "Pod Sosnami" w Pułtusku
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.