eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówŚwiadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-04-16

Kraków: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie.
Numer ogłoszenia: 119578 - 2012; data zamieszczenia: 16.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 49244 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Krakowie, ul. Piastowska 32, 30-070 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 422 06 36, faks 12 422 06 36 w. 44.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie. Usługi cateringowe obejmują trzy kategorie: 1) Kategoria A - konferencje/seminaria: maksymalnie 7 konferencji/seminariów, łącznie dla maksymalnie 930 osób (maksymalnie do 200 uczestników w poszczególnych wydarzeniach), w trakcie których należy zapewnić: a) 2 x w trakcie każdego wydarzenia serwis kawowy obejmujący: kawę, herbatę, cukier, cytrynę, mleko podane w dzbankach, soki 100 % (2 rodzaje), wodę mineralną podaną w dzbankach z cytryną, 3 rodzaje kruchych ciastek i owoce, b) zestaw obiadowy - każdorazowo przy składaniu zamówienia na poszczególną usługę cateringową, zostaną wskazane w zamówieniu trzy wybrane zestawy obiadowe (dwa zestawy mięsne i jeden zestaw jarski). Przykładowe zestawy obiadowe: DANIA MIĘSNE Zestaw 1: schab ze śliwką/morelą lub pieczeń (150-170 g), ziemniaki opiekane (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) Zestaw 2: Zrazy wieprzowe/wołowe w sosie myśliwskim (150-170 g), kasza jęczmienna/gryczana (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) Zestaw 3: filet drobiowy /de volaille, roladki z pieczarkami i serem itp./ (150-170 g), ryż (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) DANIA JARSKIE: Zestaw 4: łosoś / dorsz / sola pieczona (150-170 g), ziemniaki zapiekane z ziołami (200 g), 3 rodzaje surówek (100 g) Zestaw 5: 3 rodzaje pierogów: ruskie, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem - okraszone cebulką (po 6 szt. na osobę) 2) Kategoria B - spotkania/konferencje/seminaria maksymalnie 17 spotkań/konferencji/seminariów, łącznie dla maksymalnie 660 osób (maksymalnie do 100 uczestników w poszczególnych wydarzeniach), w trakcie których należy zapewnić: a) 2 x w trakcie każdego wydarzenia serwis kawowy obejmujący: kawę, herbatę, cukier, cytrynę, mleko podane w dzbankach, soki (2 rodzaje) i kruche ciastka, b) 1 x w trakcie każdego wydarzenia serwis kanapkowy obejmujący: kanapki bankietowe m.in. z wędliną, serami i warzywami - min. 4 szt./os., dwie sałatki - każda min. 100 gr. na osobę, świeże owoce, koreczki, ciasto pieczone - np. sernik, jabłecznik,. 3) Kategoria C - majówka (plener) majówka (plener) do 100 osób uczestniczących, w trakcie której należy zapewnić: |Prowiant|: dla każdej osoby min. 3 kanapki (1/3 bagietki z wędliną i serem żółtym), 2 batony oraz drożdżówka, owoce, kawa, herbata, cukier, cytryna, śmietanka, soki i woda. Miejsce realizacji usług cateringowych: województwo małopolskie. Konkretne miejsca zostaną podane przez Zamawiającego na 14 dni przed terminem realizacji danego elementu zamówienia. Poszczególne wydarzenia będą odbywać się pomiędzy godzinami 8.00 a 17.00. Realizując zamówienie, Wykonawca każdorazowo zobowiązany jest do: 1) zapewnienia, aby przygotowanie, dostarczenie oraz podanie cateringu odbywało się z poszanowaniem obowiązujących w tym zakresie przepisów prawa (w szczególności dotyczących wymogów sanitarnych stawianych osobom biorącym udział w realizacji usługi, miejscom przygotowania posiłków, oraz środkom transportu wykorzystywanym przy realizacji usługi), a także w sposób estetyczny (np. czysta, nieuszkodzona zastawa); 2) odpowiedniego przygotowania miejsca, w którym będzie świadczona usługa, w zakresie niezbędnym do jej prawidłowej realizacji, 3) wyposażenia niezbędnego do obsługi cateringowej (tzn. obrusów, zastawy obiadowej, serwisu do kawy i herbaty, itp.), 4) zapewnienia obsługi na właściwym poziomie, zgodnie z zasadami w tym zakresie obowiązującymi, oraz takiego rozplanowania wykonania usługi, aby każdorazowo została ona zrealizowana bez zakłóceń, zgodnie z przedstawionym programem oraz aby sposób realizacji usługi był odpowiedni do rangi konkretnego wydarzenia, 5) uprzątnięcia pomieszczenia, w którym będzie świadczona usługa i doprowadzenia go do stanu pierwotnego, usuwania i utylizacji odpadów powstałych w związku ze świadczeniem usług, zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie jest realizowane w ramach i na potrzeby Zamawiającego-w tym na potrzeby Projektów: -|Akademia Rozwoju Ekonomii Społecznej - Etap I| realizowanego w ramach POKL Priorytet VII, Działanie 7.2, Poddziałanie 7.2.2.;|Szkolenie i doskonalenie zawodowe kadr pomocy społecznej| realizowanego w ramach POKL Priorytet VII, Działanie 7.1, Poddziałanie 7.1.3.; -|Małopolskie Obserwatorium Polityki Społecznej - Etap I|realizowanego w ramach POKL, Priorytetu VII, Działania 7.2, Poddziałania 7.2.1..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.04.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Laboratorium Cogito Sp. z o.o., ul. Bałuckiego 6, 30-318 Kraków, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 70052,47 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 71310,00

  • Oferta z najniższą ceną: 39895,00 / Oferta z najwyższą ceną: 92800,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.