Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-05-12
Kwidzyn: sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 120038 - 2016; data zamieszczenia: 12.05.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie , ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Konserwy i przetwory z mięsa 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g - w ilości do 1 000 kg 2. Konserwa mięsna - Przysmak śniadaniowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna - Turystyczna, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa Część II - Mrożone produkty rybne 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kody CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne Część III - Artykuły rybne i sojowe 1. Konserwa rybna - szprot w sosie pomidorowym, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna- szprot w oleju, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 330g - w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososiem, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami i łososiem,opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 160g - w ilości do 60 kg 8. Pasztet sojowy, bez dodatku mięsa, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 110 - 130g - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowe, 15131310-1 pasztety Część IV - Drób 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątroba drobiowa, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 10 kg zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 3 dni od dnia dostawy, mięśnie pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz zanieczyszczeń obcych - w ilości do 800 kg Kody CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe Część V - Tłuszcz do smarowania pieczywa 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50% - w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 miesiące. Kod CPV: 15412200-1 tłuszcze roślinne.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5, 15.22.90.00-9, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 15.41.22.00-1.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.05.2017.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254)
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254)
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254)
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254)
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254)
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny
ul. Lotnicza 1
82-500 Kwidzyn.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.05.2016 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: konserwy i przetwory z mięsa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g - w ilości do 1 000 kg 2. Konserwa mięsna - Przysmak śniadaniowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna - Turystyczna, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mrożone produkty rybne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kody CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.90.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: artykuły rybne i sojowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Konserwa rybna - szprot w sosie pomidorowym, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna- szprot w oleju, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 330g - w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososiem, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami i łososiem,opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 160g - w ilości do 60 kg 8. Pasztet sojowy, bez dodatku mięsa, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 110 - 130g - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowe, 15131310-1 pasztety.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.13.13.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drób.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątroba drobiowa, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 10 kg zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 3 dni od dnia dostawy, mięśnie pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz zanieczyszczeń obcych - w ilości do 800 kg Kody CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50% - w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 miesiące. Kod CPV: 15412200-1 tłuszcze roślinne.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KWIDZYNA
więcej: przetargi w Kwidzynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Placówek Oświatowych w Janowie Podlaskim w 2025 roku (II postępowanie)
- Dostawy mięsa i wędlin, w podziale na 4 części.
- Dostawa żywności
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2025 r. dla Zespołu Szkół Sportowych i Mistrzostwa Sportowego im. Janusza Kusocińskiego w Gdańsku -II
- Dostawa mięsa i wędlin (na 12 miesięcy)
- Dostawa ryb i przetworów rybnych, 2 części
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.