To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-06-04
Rzeszów: Zapewnienie wyżywienia/cateringu: Część 1: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nowoczesne Technologie Wytwarzania współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Część 2: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nauka idzie w praktykę współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Numer ogłoszenia: 120853 - 2014; data zamieszczenia: 04.06.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 20149 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A., ul. Szopena 51, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8520600, 8520610, faks 017 8520611.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: spółka prawa handlowego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie wyżywienia/cateringu: Część 1: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nowoczesne Technologie Wytwarzania współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Część 2: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nauka idzie w praktykę współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Nazwa: Zapewnienie wyżywienia/cateringu: Część 1: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nowoczesne Technologie Wytwarzani współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Część 2: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nauka idzie w praktykę współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 2. Źródło finansowania: Część 1: Projekt Nowoczesne technologie wytwarzania jest realizowany w okresie od 1 sierpnia 2013 r. do 30 czerwca 2015 r. (4 edycje) w ramach Programu operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet VIII Regionalne kadry gospodarki, Działanie 8.2 Transfer wiedzy, Poddziałanie 8.2.1 Wsparcie dla współpracy sfery nauki i przedsiębiorstw. Część 2: Projekt Nauka idzie w praktykę jest realizowany w okresie od 01.11.2013 do 30.06.2015 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Priorytet VIII Regionalne kadry gospodarki; Działanie 8.2 Transfer wiedzy; Poddziałanie 8.2.1 Wsparcie dla współpracy sfery nauki i przedsiębiorstw. 3. Opis przedmiotu zamówienia Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa: Dla części 1: Załącznik nr 1 do siwz - opis przedmiotu zamówienia; Załącznik nr 2 do siwz - wzór umowy dla części 1. Dla części 2: Załącznik nr 3 do siwz - opis przedmiotu zamówienia; Załącznik nr 4 do siwz - wzór umowy dla części 2. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. Zamawiający nie zamierza ustanawiać dynamicznego systemu zakupów. Zamawiający nie przewiduje wyboru oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Oferty można składać na dowolną ilość części. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Część 1: Projekt Nowoczesne technologie wytwarzania. Część 2: Projekt Nauka idzie w praktykę.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Część 1: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nowoczesne Technologie Wytwarzania współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.04.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 14.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "SZTUKA SMAKU"
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "SZTUKA SMAKU"
- Spółdzielnia Socjalna Sztuka Smaku, Zgłobień 73, 36-046 Zgłobień, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 68292,68 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 60345,00
Oferta z najniższą ceną: 60345,60 / Oferta z najwyższą ceną: 120960,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Część 2: Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Nauka idzie w praktykę współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.06.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 12.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agnieszka Bodziony prowadząca działalność gospodarczą pod firmą: CAMPO Agnieszka Bodziony, ul. Okulickiego 15, 35-222 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 27000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15228,00
Oferta z najniższą ceną: 15228,00 / Oferta z najwyższą ceną: 80460,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Dostawa części lotniczych
- Tablice interaktywne dla rzeszowskich przedszkoli w ramach projektu "Zdrowo - cyfrowo w przedszkolu"
- Wykonanie instalacji klimatyzacji w budynku Inspektoratu ZUS w Leżajsku przy ul. Mickiewicza 24.
- Dostawa urządzeń i pomocy rehabilitacyjnych dla zwierząt
- Dostawa specjalistycznego samochodu do transportu krwi i jej składników
- Sprzedaż wraz z dostarczeniem 8 szt. krzeseł biurowych obrotowych
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 4 w Ostrowcu Świętokrzyskim
- Organizacja konferencji pn. "Solankowa Dolina i odkrycie prozdrowotnych wód Pomorza i Kujaw 2025"
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 9 w Ostrowcu Świętokrzyskim
- Zatrudnienie specjalistów do prowadzenia zajęć aktywizujących ruchowo dla seniorów warsztatów plastycznych, florystycznych i kulinarnych oraz usługa organizacji turnusów rehabilitacyjnych.
- wynajęcie sali wykładowej oraz świadczenie usługi cateringowej realizowanej w takcie warsztatów w dwóch terminach, współfinansowanej ze środków Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.