To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-01-28
Jasło: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych
i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Numer ogłoszenia: 12123 - 2015; data zamieszczenia: 28.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 909 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Jaśle, Warzyce 467, 38-200 Jasło, woj. podkarpackie, tel. 13 44 35 860, faks 13 44 35 861.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok).
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 5. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych. Zadanie I: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15113000-3 Boczek surowy kg 650 2. 15131130-5 Boczek wędzony kg 20 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 150 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 200 5. 15131134-3 Kaszanka kg 1200 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 150 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 600 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 800 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 550 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 100 11. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 2300 12. 15131136-6 Kiełbasa kanapkowa kg 800 13. 15131136-6 Mielonka śniadaniowa kg 700 14. 15131136-6 Mielonka tyrolska kg 700 15. 15131136-6 Mielonka wieprzowa kg 600 16. 15131130-5 Lunch kg 1100 17. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 1400 18. 15131130-5 Parówki cienkie kg 250 19. 15131310-1 Pasztetowa kg 250 20. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 600 21. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 500 22. 15110000-2 Podgardle surowe kg 500 23. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 150 24. 15131130-5 Salceson kg 1050 25. 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 150 26. 15131134-3 Krupniok (gramatura 150 g/szt.) kg 200 27. 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 350 28. 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 500 29. 15114000-0 Wątroba wołowa kg 400 30. 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 700 31. 15131220-3 Żeberka wieprzowe świeże kg 400 32. 15131133-6 Pachwina wędzona kg 200 Zadanie II: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych. L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 200 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 1200 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 1600 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 1300 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 1000 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 1100 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 900 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 1200 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 550 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 400 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 650 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 300 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 250 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 550 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 50 16. 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. kg 800 17. 15114000-0 Serca drobiowe świeże kg 300 18. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 200 Zadanie III: Dostawa konserw mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 500 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 500 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 500 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 1100 Zamawiający zastrzega sobie , iż do 20% dostawy każdego asortymentu z zadania III (dostawa konserw mięsnych) będzie dostarczana w opakowaniach z otwieraczem o gramaturze od 100 g do 140 g. Zadanie IV: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15200000-0 Paprykarz kg 1000 2. 15241200-1 Śledź w pomidorach kg 150 3. 15200000-0 Sałatka z makreli kg 800 4. 15240000-2 Sardynki w oleju kg 100 5. 15240000-2 Sardynki w pomidorach kg 100 6. 15240000-2 Szprot w oleju kg 200 7. 15240000-2 Szprot w pomidorach kg 200 8. 15221000-3 Tusza rybna mrożona kg 400 9. 15221000-3 Kostka rybna mrożona -waga 1 szt. 90-130g kg 200 10. 15241200-1 Śledź marynowany kg 200.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych(zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20 a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 120952,63 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 117930,75
Oferta z najniższą ceną: 117930,75 / Oferta z najwyższą ceną: 169800,75
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 77879,74 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 74476,50
Oferta z najniższą ceną: 74476,50 / Oferta z najwyższą ceną: 94657,50
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę konserw mięsnych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12768,92 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 11844,00
Oferta z najniższą ceną: 11844,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20792,10
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- DELFIN Sp. j. Kędzior, ul. Hutnicza 7, 38-200 Jasło, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22921,76 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 23740,50
Oferta z najniższą ceną: 23740,50 / Oferta z najwyższą ceną: 29247,23
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z JASŁA
- "Doposażenie/wyposażenie pracowni/warsztatów w Zespole Szkół Budowlanych im. Króla Kazimierza Wielkiego w Jaśle."
- Remonty cząstkowe i likwidacja przełomów na drogach powiatowych
- Dostawa implantów ortopedycznych
- USŁUGA UBEZPIECZENIA AUTOBUSÓW ELEKTRYCZNYCH MIASTA JASŁA
- DOSTAWA PIECZYWA
- Dostawa odczynników do laboratorium.
więcej: przetargi w Jaśle »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy wędlin do Aresztu Śledczego w Sosnowcu
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach
- Sukcesywne dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, podrobów oraz wędlin do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 90 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Bursy Szkolnej w Kędzierzynie-Koźlu w I półroczu 2025 roku
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.