To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-01-25
Pabianice: Przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach
Numer ogłoszenia: 12226 - 2011; data zamieszczenia: 25.01.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 386556 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejskie Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach, ul. Cicha 43, 95-200 Pabianice, woj. łódzkie, tel. 042 2158894, faks 042 2158894.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach, w przedziale od 45 do 50 osób dziennie I Zakres przedmiotowy zamówienia: 1. Przygotowywanie i wydawanie ciepłych posiłków dla podopiecznych Miejskiego Centrum Pomocy Społecznej w Pabianicach, w przedziale od 45 do 50 osób dziennie, w okresie od 1 stycznia 2011r. do 31 grudnia 2011r. przez 6 dni w tygodniu z wyłączeniem niedziel i innych dni ustawowo wolnych od pracy. 2. Zamawiający wymaga by posiłek składał się z I i II dania wraz z napojem. 3. Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z wytycznymi Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie i zapewniać nie mniej niż 1070 kcal. 4. Wartość odżywcza posiłku: 40 g białka, 30 g tłuszczu, 160 g węglowodanów. 5. Zupy należy przygotowywać na wywarach jarzynowych lub mięsnych. Drugie danie: mięso, dodatek skrobiowy, jarzyna lub danie półmięsne, raz, maksymalnie dwa razy w tygodniu danie jarskie. 6. Zamawiający wymaga aby przy przygotowywaniu potraw bezwzględnie wykorzystywano świeże produkty oraz dostępne na rynku owoce i warzywa. 7. Jadłospis musi być urozmaicony. 8. Posiłki mają być przygotowywane z zachowaniem wszelkich norm sanitarno -epidemiologicznych. Pomieszczenia kuchni muszą spełniać wymogi Powiatowej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej. II Warunki dodatkowe: 1. Punkt, w którym będą wydawane posiłki musi znajdować się na terenie miasta Pabianice i musi mieć powierzchnię gwarantującą obsługę do 50 osób dziennie w godzinach od 12.00 do 15.00. 2. Wydawanie posiłków powinno odbywać się w higienicznych, spełniających warunki sanitarno-epidemiologiczne pomieszczeniach. 3. Konieczne jest zapewnienie miejsc siedzących do spożywania posiłków. 4. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia odpowiedniej ilości naczyń i sztućców. 5. Personel świadczący usługi musi spełniać warunki stawiane przy prowadzeniu zbiorowego żywienia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ISS FACILITY SERVICES SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ISS FACILITY SERVICES SP. Z O.O.
- ISS FACILITY SERVICES Sp z o.o., ul. Flisa 2, 02-247 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 98344,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 95152,00
Oferta z najniższą ceną: 95152,00 / Oferta z najwyższą ceną: 95152,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z PABIANIC
- Wykonywanie usług elektrycznych na nieruchomościach zarządzanych przez ZGM - Pabianice
- Usługa przygotowania, dostarczenia i zapewnienia obsługi wydawania posiłków (usługa cateringowa) dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej w Bychlewie, w tym oddziału przedszkolnego
- Kompleksowa dostawa gazu ziemnego wysokometanowego (grupa E) do obiektów MOSiR w Pabianicach
- Remont bieżący nawierzchni bitumicznej dróg powiatowych
- Dostawa oleju opałowego do szkół i świetlicy na terenie Gminy Pabianice w 2025 roku
- Budowa chodnika w drodze powiatowej nr 3302E - ul. Niesięcin w Konstantynowie Łódzkim, gmina Konstantynów Łódzki
więcej: przetargi w Pabianicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Kornela Makuszyńskiego w Korytowie A w 2025 roku.
- "Przygotowanie i dostawa obiadów dla dzieci w oddziale przedszkolnym przy ul. Warszawskiej 27 w Mszczonowie w 2025 roku"
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Władysława Rdzanowskiego w Radziejowicach ul. Główna 2
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od stycznia do czerwca 2025 r.
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 9 im. Jana Kasprowicza w Zakopanem
- Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Jastrzębiu-Zdroju
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.