To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-04-14
Mielec: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Moja firma - moje miejsce pracy.
Numer ogłoszenia: 126160 - 2014; data zamieszczenia: 14.04.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 75352 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Agencja Rozwoju Regionalnego "MARR" S.A., ul. Chopina 18, 39-300 Mielec, woj. podkarpackie, tel. 17 773 82 56, faks 17 788 32 62.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: spółka akcyjna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Moja firma - moje miejsce pracy..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia cateringu dla każdego uczestnika szkoleń, we wszystkie dni zajęć, w tym: a) Jeden gorący posiłek (drugie danie) w połowie dnia szkoleniowego dla każdego uczestnika szkolenia. Zestaw obiadowy musi obejmować: mięso-rybę min 150g, ziemniaki 150g (Zamawiający dopuszcza jedynie makaron, ryż, kaszę lub ziemniaki całe lub pokrojone na części, nie dopuszcza się podania puree ziemniaczanego), surówkę lub sałatkę 100g lub posiłek jarski (min. 400gporcja) przy czym liczba posiłków jarskich nie może stanowić więcej niż 25% łącznej liczby obiadów dla każdej grupy szkoleniowej. Sposób podania gorącego posiłku (drugiego dania): W sytuacji dowozu posiłków do sali szkoleniowej: obiad dla każdego uczestnika powinien być serwowany na gorąco. Zamawiający dopuszcza możliwość stosowania naczyń i sztućców jednorazowego użytku. W przypadku posiłków podawanych w restauracji, stołówce itp. powinny być zapewnione miejsca siedzące dla wszystkich uczestników szkolenia, posiłki powinny być serwowane na gorąco, podane na zastawie obiadowej ze sztućcami i serwetkami. Obiady powinny być zróżnicowane. Dany obiad (drugie danie) nie powinien powtarzać się częściej niż raz na 4 dni szkoleniowe. Zamówienie na obsługę cateringową to wydanie 280 posiłków, polegające na przygotowaniu, dostawie i dystrybucji posiłków - obiadu (drugie danie) oraz ciepłego napoju (np. herbaty), zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171, poz. 1225 z późn. zm), w sposób specjalistyczny. b) Przerwa kawowa (pierwsza przed rozpoczęciem szkolenia, druga w trakcie trwania szkolenia). Na każdą przerwę kawową: ciastka (mieszanka deserowa - delicje, wafelki, ciastka kruche): 5 sztuk różnych ciastek 1 os.,- 1 filiżanka kawy rozpuszczalnej 250 ml 1 os.,- 1 filiżanka herbaty 250 ml os.,- Cukier - 4 łyżeczki lub 4 saszetki x 2 gr 1 os.,- mleko - płynne 3,2% - 50 ml 1 os.,- cytryna - 1 plasterek 1 os., napoje: woda mineralna gazowana oraz niegazowana - 0,5 l na 1 osobę, sok owocowy o zawartości min 50% zawartości soku owocowego (np.: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy, ananasowy, multiwitamina, winogronowy) -0,25 l na 1 osobę. Sposób podania: W formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklanek, łyżeczek i serwetek w czasie trwania szkolenia. Soki powinny być zróżnicowane. Dany sok nie powinien powtarzać się częściej niż raz na 4 dni szkoleniowe Zamówienie na obsługę cateringową to wydanie 560 poczęstunków składających się z zestawu ciastek, herbaty, kawy oraz napoju zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171, poz. 1225 z późn. zm), w sposób specjalistyczny..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt pn. Moja firma - moje miejsce pracy realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013. Numer i nazwa : Priorytet VI Rynek pracy otwarty dla wszystkich. Numer i nazwa Działania: Działanie 6.2 Wsparcie oraz promocja przedsiębiorczości i samozatrudnienia..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.04.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek
jakie przetargi wygrała firma
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek
- Firma cateringowa Apropos Zdzisław Godek, ul. M. Reja 48B, 39-300 Mielec, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5691,06 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 6160,00
Oferta z najniższą ceną: 6160,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13440,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z MIELCA
- Dostawa sprzętu i urządzeń multimedialnych dla potrzeb Państwowej Szkoły Muzycznej I i II stopnia im. Mieczysława Karłowicza w Mielcu
- Zagospodarowanie poscaleniowe w zakresie dróg, renowacji rowów melioracyjnych, rekultywacji gruntów dla operacji pn. Scalenia gruntów wsi Piechoty, gm. Padew Narodowa o powierzchni łącznej 310,1773 ha
- PRZEWÓZ OSÓB DO ŚRODOWISKOWEGO DOMU SAMOPOMOCY W ROKU 2025
- 98.24 Sprzedaż i dostawę systemu zamkniętego do pobierania krwi dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego im. Edmunda Biernackiego w Mielcu
- Kompleksowe sprzątanie budynków administracyjnych Gminy Miejskiej Mielec oraz świadczenie usługi portierskiej
więcej: przetargi w Mielcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Usługi przygotowania i wydania gorących posiłków podopiecznym Centrum Usług Społecznych w Starachowicach"
- usługi żywienia
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych wraz z obsługą kelnerską na potrzeby Uniwersytetu Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
- Obsługa cateringowa podczas Seminarium Zakładu Kartografii PW
- Usługa w zakresie całodziennego żywienia pacjentów Lubuskiego Centrum Ortopedii im. dr. Lecha Wierusza w Świebodzinie Spółka z o.o.
- Świadczenie usług cateringowych dla Naczelnego Sądu Administracyjnego
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.