eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi DęblinDostawy artykułów delikatesowych, zapraw kompotowych, wyrobów garmażeryjnych, warzyw mrożonych, mleka i przetworów mlecznych oraz warzyw kwaszonych i warzyw świeżych - Zp/N/32/2007

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-07-30

Dęblin: Dostawy artykułów delikatesowych, zapraw kompotowych, wyrobów garmażeryjnych, warzyw mrożonych, mleka i przetworów mlecznych oraz warzyw kwaszonych i warzyw świeżych - Zp/N/32/2007
Numer ogłoszenia: 129538 - 2007; data zamieszczenia: 30.07.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa Nr 3823 w Dęblinie, ul. Brygady Pościgowej 5, 08-521 Dęblin, woj. lubelskie, tel. 081 8837818, fax 081 8839536.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wsosp.deblin.pl/kzp

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów delikatesowych, zapraw kompotowych, wyrobów garmażeryjnych, warzyw mrożonych, mleka i przetworów mlecznych oraz warzyw kwaszonych i warzyw świeżych - Zp/N/32/2007.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I 1 Majonez opakowanie do 1 kg - 400 kg 2 Musztarda opakowanie ok. 1 kg - 200 kg 3 Ocet butelka ok. 0,5 l. - 150 l 4 Pieprz - 50 kg 5 Majeranek - 10 kg 6 Chrupki flipsy opakowanie ok.. 60 g - 50 kg 7 Mąka pszenna typ 500 opakowanie ok. 1kg - 3000 kg 8 Musli opakowanie do 1 kg - 100 kg 9 Płatki owsiane opakowanie do 1 kg - 200 kg 10 Napój 0,2 l. Jabłkowy - 4000 szt. 11 Napój 1 l. jabłkowy - 1000 szt. 12 Woda źródlana 1,5 l. Gazowana - 50000 szt. 13 Sok 1 l. Pomarańczowy - 3000 szt. 14 Sok 0,2 l. Pomarańczowy - 6000 szt. 15 Olej uniwersalny 1 l. - 500 l 16 Wafle princessa w czekoladzie szt. ok. 36 g - 200 kg 17 Baton zbożowo-owocowy o smaku żurawinowym w opłatku waga ok. 40 g - 210 kg 18 Baton zbożowo-owocowy o smaku morelowym waga ok. 40 g - 210 kg 19 Baton zbożowo-owocowy o smaku morelowym w jogurcie ok. 35 g - 210 kg 20 Baton proteinowy zbożowo-owocowy w polewie czekoladowej ok. 35 g - 50 kg 21 Baton proteinowy zbożowo-owocowy w jogurcie ok. 35 g - 50 kg 22 Baton owocowy w jogurcie ok. 35 g. - 210 kg Grupa II 1 Zaprawa kompotowa czarna porzeczka puszka 3 l. (4 kg) - 2000kg Grupa III 1 Kopytka ziemniaczane -1000 kg 2 Pierogi serowo-owocowe -1000 kg 3 Pierogi ruskie -1000 kg 4 Naleśniki z serem -1000 kg 5 Pierogi z serem -1000 kg 6 Knedle owocowe - 1000 kg 7 Racuchy - 1000 kg 8 Pierogi z kapustą i mięsem - 600 kg 9 Pierogi z mięsem - 600 kg 10 Krokiety z mięsem - 400 kg 11 Paszteciki z mięsem - 400 kg GRUPA IV 1 Brokuł mrożony -1400 kg 2 Fasolka mrożona - 900 kg 3 Kalafior mrożony -2000 kg Grupa V 1 Jogurt owocowy kubek ok. 150 g - 3000 kg 2 Mleko 3,2% - worek folia - 10000 l 3 Masło kostka 0,2 - 0,25 l. - 1450 kg 4 Ser topiony z dodatkami kostka ok. 100 g -1500 kg 5 Ser twardy - 1000 kg 6 Śmietana 18% kubek ok. 200 g - 1800 kg 7 Twaróg półtłusty kostka ok. 200 g - 2000 kg Grupa VI 1 Ogórek kwaszony - 2000 kg 2 Kapusta kwaszona - 3000 kg Grupa VII 1 Burak czerwony - 1000 kg 2 kapusta biała - 4000 kg 3 Marchew - 2000 kg 4 Pieczarka - 500 kg 5 Ogórek - 800 kg 6 Pomidor - 600 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 01.10.00.00 - 01.10.00.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2007.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 oraz spełniają wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r. Nr 164, poz. 1163, z późn. zm.) - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień (aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert), - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. - posiadają decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia - nie dotyczy grupy VII. - posiadają dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP - nie dotyczy grupy VII. Ocena spełniania przez Wykonawców w/w warunków dokonana będzie zgodnie z formułą (spełnia - nie spełnia) na podstawie dokumentów i oświadczeń określonych w części VI SIWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu załączniki do oferty muszą zawierać następujące oświadczenia i dokumenty: a) wypełnione formularze ofertowe - Załącznik Nr 1a, Nr 1b ; b) oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust. 1 ustawy Załącznik Nr 2; c) oświadczenie wykonawcy w trybie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - Załącznik Nr 3; d) aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; Rolnicy indywidualni przedstawiają odpowiednio aktualny nakaz płatniczy lub zaświadczenie o prowadzeniu bądź dzierżawie gospodarstwa rolnego, wydanego przez Urząd Gminy e) decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia - nie dotyczy grupy VII. f) dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP. Dokumentem tym będzie certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju lub zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produktów pochodzenia nie zwierzęcego, a w zakresie produktów pochodzenia zwierzęcego wydane przez Powiatowego Lekarza Weterynarii, właściwego ze względu na miejsce prowadzenia działalności - nie dotyczy grupy VII.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wsosp.deblin.pl/kzp

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa 3823, ul. Brygady Pościgowej 5, 08-521 Dęblin, za pośredn. poczty po wpłacie 12,00 zł. na konto 62101013390001851391500000. Pisemną prośbę należy przesłać łącznię z dowodem wpłaty..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.08.2007 godzina 12:00, miejsce: Oferty należy złożyć w Kancelarii Jawnej Jednostki Wojskowej 3823, ul. Brygady Pościgowej 5, 08 - 521 Dęblin.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy artykułów delikatesowych - Zp/N/32/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Majonez opakowanie do 1 kg kg 400 Musztarda opakowanie ok. 1 kg kg 200 Ocet butelka ok. 0,5 l. l. 150 Pieprz kg 50 Majeranek kg 10 Chrupki flipsy opakowanie ok.. 60 g kg 50 Mąka pszenna typ 500 opakowanie ok. 1kg kg 3000 Musli opakowanie do 1 kg kg 100 Płatki owsiane opakowanie do 1 kg kg 200 Napój 0,2 l. Jabłkowy szt. 4000 Napój 1 l. jabłkowy szt. 1000 Woda źródlana 1,5 l. Gazowana szt. 50000 Sok 1 l. Pomarańczowy szt. 3000 Sok 0,2 l. Pomarańczowy szt. 6000 Olej uniwersalny 1 l. l. 500 Wafle princessa w czekoladzie szt. ok. 36 g kg 200 Baton zbożowo-owocowy o smaku żurawinowym w opłatku waga ok. 40 g kg 210 Baton zbożowo-owocowy o smaku morelowym waga ok. 40 g kg 210 Baton zbożowo-owocowy o smaku morelowym w jogurcie ok. 35 g kg 210 Baton proteinowy zbożowo-owocowy w polewie czekoladowej ok. 35 g kg 50 Baton proteinowy zbożowo-owocowy w jogurcie ok. 35 g kg 50 Baton owocowy w jogurcie ok. 35 g. kg 210.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy zapraw kompotowych - Zp/N/32/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa II Zaprawa kompotowa czarna porzeczka puszka 3 l. (4 kg) kg 2000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy wyrobów garmażeryjnych - Zp/N/32/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa III 1 Kopytka ziemniaczane kg 1000 2 Pierogi serowo-owocowe kg 1000 3 Pierogi ruskie kg 1000 4 Naleśniki z serem kg 1000 5 Pierogi z serem kg 1000 6 Knedle owocowe kg 1000 7 Racuchy kg 1000 8 Pierogi z kapustą i mięsem kg 600 9 Pierogi z mięsem kg 600 10 Krokiety z mięsem kg 400 11 Paszteciki z mięsem kg 400.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawy warzyw mrożonych - Zp/N/32/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: GRUPA IV 1 Brokuł mrożony kg 1400 2 Fasolka mrożona kg 900 3 Kalafior mrożony kg 2000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawy mleka i przetworów mlecznych - Zp/N/32/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa V 1 Jogurt owocowy kubek ok. 150 g kg 3000 2 Mleko 3,2% - worek folia l 10000 3 Masło kostka 0,2 - 0,25 l. kg 1450 4 Ser topiony z dodatkami kostka ok. 100 g kg 1500 5 Ser twardy kg 1000 6 Śmietana 18% kubek ok. 200 g kg 1800 7 Twaróg półtłusty kostka ok. 200 g kg 2000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawy warzyw kwaszonych - Zp/N/32/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa VI 1 Ogórek kwaszony kg 2000 2 Kapusta kwaszona kg 3000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawy warzyw świeżych - Zp/N/32/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa VII 1 Burak czerwony 1000 kg 2 kapusta biała 4000 kg 3 Marchew 2000 kg 4 Pieczarka 500 kg 5 Ogórek 800 kg 6 Pomidor 600 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.10.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.