eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jastrzębie-Zdrój › dostawa produktów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-08-07

Jastrzębie-Zdrój: dostawa produktów mięsnych
Numer ogłoszenia: 129595 - 2009; data zamieszczenia: 07.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. C. K. Norwida 23, 44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie, tel. 032 4710997, faks 032 4710997.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: zakład karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa produktów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część I (podroby i wędliny niższe) 1. słonina wędzona - 220 kg 2. smalec - 290 kg 3. kaszanka w cienkim flaku - 2500 kg 4. wątroba wieprzowa - 2000 kg 5. flak wołowy - 1000 kg 6. salceson biały - 2500 kg 7. parówka drobiowa - 2000 kg 8. parówka cienka - 2000 kg 9. kiełbasa mortadela - 2400 kg 10. pasztet wieprzowy pieczony, w foremkach - 1700 kg część II (wędliny) 1. boczek faszerowany - 1500 kg 2. boczek wędzony - 2400 kg 3. kiełbasa zwyczajna - 4700 kg 4. kiełbasa drobiowa - 2500 kg 5. pieczeń dworska w foremkach - 2000 kg 6. kiełbasa mielonka - 2300 kg 7. kiełbasa boczkowa - 2300 kg 8.. kiełbasa śląska - 2400 kg 9.. kiełbasa ogniskowa - 3200 kg 10. kiełbasa podwawelska - 2400 kg 11. kiełbasa kminkowa - 1500 kg 12. kiełbasa żywiecka - 1000 kg 13. polędwica drobiowa - 1000 kg 14. szynka mielona - 1500 kg Uwaga: aby oferta dotycząca danej części była ważna musi być kompletna tzn. zawierać ceny wszystkich art. wchodzących w skład danej części. Do oceny oferty brana jest pod uwagę tylko cena całej części..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.40.00 - Podroby 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadium dla całości zamówienia wynosi 3000 zł (słownie: trzy tysiące zł). Wadium dla poszczególnych części wynosi: część I (podroby i wędliny niższe) - 1000 zł (słownie: jeden tysiąc zł) część II (wędliny) - 2000 zł (słownie: dwa tysiące zł)

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy : spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy Pzp.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Należy przedłożyć oświadczenie o spełnianiu warunków, będące załącznikiem SIWZ. Warunek , o którym mowa - oceniany będzie na zasadzie: spełnia / nie spełnia na podstawie podpisanego oświadczenia będącego załącznikiem SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zaklad Karny, ul.C.K.Norwida 23, 44-268 Jastrzębie Zdrój - w pok.105 lub 106 budynku administracji..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.08.2009 godzina 12:00, miejsce: Zaklad Karny, ul.C.K.Norwida 23, 44-268 Jastrzębie Zdrój - w sekretariacie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zmiana postanowień zawartej Umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonany zostanie wybór Wykonawcy jest dopuszczalna jedynie w przypadku, gdy zmiany te są korzystne dla Zamawiającego..

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: podroby i wędliny niższe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. słonina wędzona - 220 kg 2. smalec - 290 kg 3. kaszanka w cienkim flaku - 2500 kg 4. wątroba wieprzowa - 2000 kg 5. flak wołowy - 1000 kg 6. salceson biały - 2500 kg 7. parówka drobiowa - 2000 kg 8. parówka cienka - 2000 kg 9. kiełbasa mortadela - 2400 kg 10. pasztet wieprzowy pieczony, w foremkach - 1700 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1, 15.13.14.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. boczek faszerowany - 1500 kg 2. boczek wędzony - 2400 kg 3. kiełbasa zwyczajna - 4700 kg 4. kiełbasa drobiowa - 2500 kg 5. pieczeń dworska w foremkach - 2000 kg 6. kiełbasa mielonka - 2300 kg 7. kiełbasa boczkowa - 2300 kg 8.. kiełbasa śląska - 2400 kg 9.. kiełbasa ogniskowa - 3200 kg 10. kiełbasa podwawelska - 2400 kg 11. kiełbasa kminkowa - 1500 kg 12. kiełbasa żywiecka - 1000 kg 13. polędwica drobiowa - 1000 kg 14. szynka mielona - 1500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-0, 15.13.12.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.