eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Siedlce › Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul Pi³sudskiego 47

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2007-08-02

Siedlce: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul Pi³sudskiego 47
Numer og³oszenia: 132897 - 2007; data zamieszczenia: 02.08.2007
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny, ul. Pi³sudskiego 47, 08-110 Siedlce, woj. mazowieckie, tel. 025 6445231 w. 232, 222, fax 025 6322944.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Organ kontroli pañstwowej lub ochrony prawa, s±d lub trybuna³.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul Pi³sudskiego 47.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa ziemniaków i warzyw gat. I, zgodnie z PN Ziemniaki jadalne - 200 000 kg Marchew - 25 000 kg Cebula - 17 000 kg Burak æwik³owy - 11 000 kg Por - 5 500 kg Seler - 5 500 kg Pietruszka - 5 500 kg Pomidor spod os³on krajowy - 4 500 kg Kapusta bia³a - 5 000 kg Pieczarki - 4 000 kg

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.11.21.00 - 01.11.21.00 01.12.11.00 - 01.12.11.00 01.12.12.00 - 01.12.12.00 01.12.13.00 - 01.12.13.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesi±cach: 13.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O zamówienie mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy spe³niaj± nastêpuj±ce warunki: 1) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; 2) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Celem potwierdzenia spe³nienia warunków, stawianych wykonawcom przez zamawiaj±cego oraz dla uznania formalnej poprawno¶ci oferta musi zawieraæ nastêpuj±ce dokumenty: 1-wype³niony formularz ofertowy (wg za³±czonego wzoru) 2-o¶wiadczenie wykonawcy o spe³nianiu wymagañ okre¶lonych w art.22 ust. 1 ustawy prawo zamówieñ publicznych (Wg za³±czonego wzoru).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia

Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul. Pi³sudskiego 47.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 10.08.2007 godzina 10:00, miejsce: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul. Pi³sudskiego 47 - sekretariat.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Ziemniaki jadalne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne - 200 000 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.11.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: marchew.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: marchew - 25 000 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Cebula.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Cebula - 17 000 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Burak æwik³owy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Burak æwik³owy - 11 000 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Por.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Por - 5 500 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Seler.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Seler - 5 500 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Pietruszka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pietruszka - 5 500 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: Pomidor spod os³on krajowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pomidor spod os³on krajowy - 4 500 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.12.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 9 NAZWA: Kapusta bia³a.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Kapusta bia³a - 5 000 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.13.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 10 NAZWA: Pieczarki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pieczarki - 4 000 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.13.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.