Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2007-08-02
Siedlce: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul Pi³sudskiego 47
Numer og³oszenia: 132897 - 2007; data zamieszczenia: 02.08.2007
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny, ul. Pi³sudskiego 47, 08-110 Siedlce, woj. mazowieckie, tel. 025 6445231 w. 232, 222, fax 025 6322944.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Organ kontroli pañstwowej lub ochrony prawa, s±d lub trybuna³.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul Pi³sudskiego 47.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa ziemniaków i warzyw gat. I, zgodnie z PN Ziemniaki jadalne - 200 000 kg Marchew - 25 000 kg Cebula - 17 000 kg Burak æwik³owy - 11 000 kg Por - 5 500 kg Seler - 5 500 kg Pietruszka - 5 500 kg Pomidor spod os³on krajowy - 4 500 kg Kapusta bia³a - 5 000 kg Pieczarki - 4 000 kg
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.11.21.00 - 01.11.21.00 01.12.11.00 - 01.12.11.00 01.12.12.00 - 01.12.12.00 01.12.13.00 - 01.12.13.00 .
II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 10.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesi±cach: 13.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIA£U
- Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O zamówienie mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy spe³niaj± nastêpuj±ce warunki: 1) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; 2) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia.
- Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Celem potwierdzenia spe³nienia warunków, stawianych wykonawcom przez zamawiaj±cego oraz dla uznania formalnej poprawno¶ci oferta musi zawieraæ nastêpuj±ce dokumenty: 1-wype³niony formularz ofertowy (wg za³±czonego wzoru) 2-o¶wiadczenie wykonawcy o spe³nianiu wymagañ okre¶lonych w art.22 ust. 1 ustawy prawo zamówieñ publicznych (Wg za³±czonego wzoru).
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul. Pi³sudskiego 47.
IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 10.08.2007 godzina 10:00, miejsce: Zak³ad Karny w Siedlcach 08-110 Siedlce ul. Pi³sudskiego 47 - sekretariat.
IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Ziemniaki jadalne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne - 200 000 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.11.21.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: marchew.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: marchew - 25 000 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Cebula.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Cebula - 17 000 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Burak æwik³owy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Burak æwik³owy - 11 000 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Por.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Por - 5 500 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Seler.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Seler - 5 500 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Pietruszka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pietruszka - 5 500 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.11.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: Pomidor spod os³on krajowy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pomidor spod os³on krajowy - 4 500 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.12.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 9 NAZWA: Kapusta bia³a.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Kapusta bia³a - 5 000 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.13.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 10 NAZWA: Pieczarki.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pieczarki - 4 000 kg.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.12.13.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 13.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
INNE PRZETARGI Z SIEDLEC
- Remont chodnika w ci±gu drogi powiatowej nr 3635W w m. Domanice Kolonia
- Od³awianie zwierz±t bezdomnych i wolno ¿yj±cych (dzikich) z terenu Miasta Siedlce, opieka weterynaryjna nad od³owionymi zwierzêtami i wolno ¿yj±cymi kotami w 2024 roku
- Modernizacja I Liceum Ogólnokszta³c±cego im. Boles³awa Prusa przy ul. Floriañskiej 10 w Siedlcach
- Budowa drogi dla pieszych na ul. Dylewicza
- "Modernizacja instalacji ogrzewania oraz budowa instalacji gazu dla budynku warsztatowo - socjalnego w miejscowo¶ci Nowe Iganie, ul. Siedlecka 49."
- Rozbudowa drogi powiatowej nr 3643W droga nr 2 - Maciejowice - granica województwa (Wierzejki)
wiêcej: przetargi w Siedlcach »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.