Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-06-19
Kraków: Artykuły ogólnospożywcze, słodycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane
Numer ogłoszenia: 134856 - 2008; data zamieszczenia: 19.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II, ul. Prądnicka 80, 31-202 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6142551, fax 012 6142551.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitaljp2.krakow.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Artykuły ogólnospożywcze, słodycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły ogólnospożywcze, słodycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane. Całkowita wielkość zamówienia wynosi od 760000 do 790000 netto pln
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Oryginalny kod CPV: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Oryginalny kod CPV: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Oryginalny kod CPV: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 15.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają wymagania określone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, nie podlegają wykluczeniu z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego, zgodnie z art. 24 ustawy Pzp.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie warunków udziału w postępowaniu Wykonawcy przedłożą następujące dokumenty:1). Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu 2). Aktualną informację z KRS lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitaljp2.krakow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W siedzibie zamawiającego ul. Prądnicka 80 , w budynku Apteki w Dziale Zamówień Publicznych (pok. nr 7).
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Ofertę opatrzoną pieczęcią Wykonawcy należy składać w siedzibie Zamawiającego przy ulicy Prądnickiej 80 w Krakowie, w budynku administracyjnym I (kancelaria dziennika podawczego - pokój nr 23)..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - pieczywo dla potrzeb Działu Żywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo, m.in. chleb, weka, drożdżówki, bułki. Pakiet zawiera 11 pozycji. Wielkość zamówienia: 22 210 kg, 101 300 szt..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - artykuły ogólnospożywcze dla potrzeb Działu Żywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły ogólnospożywcze m.in. Herbata, kawa, cukier, makaron, herbatniki. Pakiet zawiera 41 pozycji. Wielość zamówienia: 16 550 szt., 9 120 kg, 230 opak..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.85.11.00-9, 15.86.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - produkty dla niemowląt dla potrzeb Działu Żywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty dla niemowląt m.in. mleko Bebiko (370 szt), kaszka (75 szt.), kleik (600 szt).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.88.40.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - przyprawy dla potrzeb Działu Żywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawy m.in. sól, zioła, ketchup, ocet, majonez, musztarda. Pakiet zawiera 24 pozycje. Wielkość zamówienia: 600 litrów, 750 szt, 90 opak, 2 846 kg,.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.24.00-5, 15.87.12.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - mleko i przetwory mleczne dla potrzeb Działu Żywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko i przetwory mleczne m.in. mleko (80000 litrów, 1500 szt), śmietana (2200 litrów, 50 szt.), masło (900 kg, 120000 szt), twaróg (7500 kg). Pakiet zawiera 9 pozycji..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - jogurty, kefiry i pozostałe przetwory mleczne dla potrzeb Działu Żywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurty (30 500 szt), kefiry (8 500 szt) mleko w proszku (100 kg), mleczko zagęszczone (600 szt.) Pakiet zawiera 6 pozycji..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.10.00-5, 15.51.17.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - sery twarde i serki dla potrzeb Działu Żywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ser: zółty ( 400 kg), homogenizowany (15000 szt), śniadaniowy (20000 szt), topiony (500 kg). Pakiet zawiera 7 pozycji..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - słodycze dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: słodycze m.in. batony, bombonierki, ciastka, cukierki, czekolady, draże, wafle, gumy do życia. Pakiet zawiera 268 pozycji. Wielkość zamówienia: 16 055 szt..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.20.00-2, 15.83.30.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - pieczywo dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo m.in. bułki, chleb, weka. Pakiet zawiera 23 pozycje. Wielkość zamówienia: 45 400 szt..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr 10 - drożdżówki oraz wyroby cukiernicze dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drożdżówki oraz wyroby cukiernicze, m.in. pączki, drożdżówki, ciasta, babki, torty. Pakiet zawiera 93 pozycje. Wielkość zamówienia 225 kg, 37 000 szt..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr 11 - produkty mleczarskie dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty mleczarskie, m.in. mleko, sery, serki do chleba, topione, jogurty. Pakiet zawiera 97 pozycji. Wielkość zamówienia 25 670 szt..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12 - gorące kubki, pieczywo chrupkie, zupki dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Gorące kubki, pieczywo chrupkie, zupki, cukier. Pakiet zawiera 51 pozycji. Wielkość zamówienia 9 720 szt..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.82.11.30-9, 15.83.10.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pakiet nr 13 - kawa, herbata dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kawa (9 415 szt), herbata (1770 szt). Pakiet zawiera 82 pozycji..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pakiet nr 14 - napoje gazowane i niegazowane dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Napoje gazowane i niegazowane o róznych smakach dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego 17850 szt. Pakiet zawiera 57 pozycji..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Pakiet nr 15 - dżemy, miód, ogórki konserwowe dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dżemy (1 200 szt), miód (200 szt), ogórki konserwowe (100 szt).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Wykonanie remontu chodnika ul. Lipińskiego 22, remontu nawierzchni drogi wewn., miejsc postojowych, wymiany krawężników ul. Grota Roweckiego 31 - Mienie
- Dostawa samochodu dla Straży Miejskiej Miasta Krakowa
- Dostawa sprzętu i urządzeń medycznych dla SP ZOZ MSWiA w Krakowie
- Dostawa akcesoriów i wyposażenia do aparatury medycznej
- Usługa organizacji imprezy turystycznej w ramach Programu Szkoleniowego - Szkolenie Santander/Wizyta studyjna w Brukseli w dniach 11-13.06.2025 roku.
- MODERNIZACJA SCHODÓW ZEWNĘTRZNYCH WRAZ Z WYKONANIEM OŚWIETLENIA W ZAKŁADZIE OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W MAKOWIE PODHALAŃSKIM
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Artykuły żywnościowe cz. I.
- SUKCESYWNE DOSTAWY PIECZYWA DO ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU ORAZ ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W BRANIEWIE ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU
- "Dostawa artykułów spożywczych oraz jaj kurzych na potrzeby Kuchni COZL" ( COZL/DZP/AS/3412/TP- 42/25)
- "Dostawa mleka i przetworów mlecznych na potrzeby COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AW/3412/TP-40/25)
- Dostawy produktów mleczarskich, oraz jaj kurzych do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych
- "Dostawa pieczywa na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AW/3412/TP-39/25)
więcej: Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.