To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-04-08
Biała Podlaska: Świadczenie usługi hotelowej
Numer ogłoszenia: 135640 - 2013; data zamieszczenia: 08.04.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 106822 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Izba Celna w Białej Podlaskiej, ul. Celników Polskich 21, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 83 344 98 33, faks 83 342 76 73.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi hotelowej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie na rzecz Zamawiającego usługi hotelowej i restauracyjnej oraz najem sali szkoleniowej, na potrzeby szkoleniowe funkcjonariuszy celnych Izby Celnej w Białej Podlaskiej. 2.Liczbę uczestników określa szczegółowo harmonogram zamieszczony w pkt 5, Załącznika nr 1 do SIWZ. 3.Miejsce świadczenie przedmiotu zamówienia: ośrodek, pensjonat, zajazd, hotel, położony w Białej Podlaskiej lub w odległości od granic miasta nie większej niż 30 km. 4.Zamówienie obejmuje: 1)Usługę hotelową. a)zakwaterowanie uczestników w pokojach 1,2 i 3 osobowych z centralnym ogrzewaniem, łazienką w pokoju oraz ze stałym dostępem do ciepłej wody. Uczestnicy będą zakwaterowani w obiekcie (lub w kilku obiektach połączonych ze sobą ciągami komunikacyjnymi bez konieczności wychodzenia na zewnątrz), w którym odbędzie się szkolenie. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rozliczenia noclegów na podstawie faktycznego wykorzystania miejsc hotelowych, b)bezpłatny, strzeżony lub monitorowany parking dla minimum 30 samochodów osobowych. 2)Udostępnienie sali szkoleniowej. Sala szkoleniowa winna posiadać: a)oznakowane zaplecze sanitarne (oddzielnie dla kobiet i mężczyzn) rozmieszczone w tym samym budynku co sale szkoleniowe i na tym samym poziomie, b)regulowaną klimatyzację i ogrzewanie o wydajności dostosowanej do planowanej liczby uczestników szkolenia, c)posiadać oświetlenie strefowe, tj. umożliwiające włączanie i wyłączanie źródeł światła oddzielnie przed ekranem i nad powierzchnią zajmowaną przez uczestników szkolenia, d)posiadać możliwość zaciemnienia sali, e)posiadać odpowiednie nagłośnienie, f)projektor multimedialny, g)ekran przeznaczony do prezentacji materiałów multimedialnych wyświetlanych z projektora, h)laptop prezentacyjny, wskaźnik laserowy koloru zielonego lub czerwonego do prezentacji ze zdalnym sterowaniem za pomocą urządzenia wyposażonego w złącze USB, i)tablicę typu flipchart, j)papier i pisaki do tablicy typu flipchart, k)posiadać opiekę osoby w zakresie m.in. zasilania elektrycznego, obsługi projektora, w tym podłączania komputerów przenośnych uczestników do projektora, l)znajdować się blisko szatni, którą Wykonawca musi udostępnić dla uczestników szkolenia nie zakwaterowanych w hotelu. 3)Całodzienne wyżywienie. Wyżywienie (śniadanie, obiad i kolacja) wydawane jednocześnie (w jednej turze bez podziału na godziny spożywania). Zamawiający nie dopuszcza konsumpcji przy wykorzystaniu zastawy i sztućców jednorazowych. Opis posiłków: a)śniadania - w formie bufetu: minimum 2 dania gorące, wybór pieczywa, wędlin, serów, dżemów, warzyw, owoców, płatków śniadaniowych, jogurtów, sok owocowy - 2 rodzaje uzupełniane w razie potrzeby, gorąca kawa i herbata (co najmniej 4 rodzajów herbat w torebkach), mleko, cukier, cytryna; b)przerwa kawowa - każda przerwa musi obejmować minimum: gorącą kawę i herbatę (co najmniej 4 rodzajów herbat w torebkach), mleko, cukier, cytrynę, woda mineralna gazowana i niegazowana bez limitów (w buteleczkach max. 0,5 l.), zestaw wyrobów cukierniczych składający się z minimum 4 rodzajów ciasteczek; c)obiad - składający się przynajmniej z: zupy - min. 300 g/os., dania głównego i kompotu, d)kolacja - w formie bufetu, menu składające się z dania na ciepło, 3 przystawek na zimno, w tym co najmniej jedna mięsna, wybór serów i wędlin, sałatki i surówki, pieczywo (3 rodzaje), masło, napoje nielimitowane: herbata (4 rodzaje), soki (2 rodzaje bez limitów)..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00 - Hotelarskie usługi noclegowe 55.27.00.00 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.04.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Jolanta Dawidziuk Dworek Jolanta
jakie przetargi wygrała firma
Jolanta Dawidziuk Dworek Jolanta
- Jolanta Dawidziuk ZAJAZD JOLANTA, Czosnówka 97, 21-500 Biała Podlaska, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 136000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 115375,40
Oferta z najniższą ceną: 97090,00 / Oferta z najwyższą ceną: 140999,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEJ PODLASKIEJ
- Świadczenie usług analityczno-programistycznych w zakresie benchmarkingu i optymalizacji pracy Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego w Białej Podlaskiej.
- Dostawa środków antyseptycznych i dezynfekcyjnych, w podziale na 2 części.
- Dostawa tablic rejestracyjnych.
- Wykonanie instalacji ogrzewania gazowego wraz z kotłowniami w Zespole Szkół im. A. Naruszewicza w Janowie Podlaskim
- "Budowa chodników na terenie gminy Biała Podlaska"
- "Budowa 14 budynków mieszkalnych jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej w Chotyłowie"
więcej: przetargi w Białej Podlaskiej »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa zakwaterowania i wyżywienia policjantów
- Zorganizowanie pobytu z zakwaterowaniem i wyżywieniem pieczy zastępczej
- Zapewnienie usług konferencyjnych, gastronomicznych i hotelowych na potrzeby szkolenia dla pracowników okręgu Sądu Okręgowego w Nowym Sączu
- Zapew.m.nocl.,m.park.,sali konf.oraz realiz.usł.gastr.na potrz.przepr.sem.w dn.5.12.2024 r.w Krakowie w ram.proj."Wsp.podst.op.zdr.we wdr.stand.akred."w ram.progr.FERS 22021-27współfin.ze śr.EFSPlus.
- Świadczenie usług hotelarsko - restauracyjnych oraz transportu dla celów spotkania w dniach 19 - 20 listopada 2024 r. we Włocławku.
- Świadczenie kompleksowej usługi szkoleniowej pn.: "Praca z osobami uwikłanymi w przemoc domową"
więcej: Hotelarskie usługi noclegowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.