To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-06-30
Warszawa: Dostawa sukcesywna artykułów ogólnospożywczych dla jednostek Centrum Usług Logistycznych: Hotelu Łazienkowskiego w Warszawie i Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Jawor w Polańczyku z podziałem na części według lokalizacji: Cz. I Dostawa sukcesywna artykułów ogólnospożywczych dla Hotelu Łazienkowskiego, Hotelu Karat, Bufetu Puławska w Warszawie Cz. II Dostawa sukcesywna artykułów ogólnospożywczych dla Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Jawor w Polańczyku
Numer ogłoszenia: 140155 - 2014; data zamieszczenia: 30.06.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 157378 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Usług Logistycznych, ul. Słoneczna 37, 00-789 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 601 33 29, faks 22 601 50 11.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa sukcesywna artykułów ogólnospożywczych dla jednostek Centrum Usług Logistycznych: Hotelu Łazienkowskiego w Warszawie i Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Jawor w Polańczyku z podziałem na części według lokalizacji: Cz. I Dostawa sukcesywna artykułów ogólnospożywczych dla Hotelu Łazienkowskiego, Hotelu Karat, Bufetu Puławska w Warszawie Cz. II Dostawa sukcesywna artykułów ogólnospożywczych dla Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Jawor w Polańczyku.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sukcesywna artykułów ogólnospożywczych podzielona na dwie części wg następującej lokalizacji: Cz. I Hotel Łazienkowski ul.29 Listopada 3B; 00-465 Warszawa; tel. 22 6065058, 22 6065041 oraz Hotel Karat ul. Słoneczna 37; 00-789 Warszawa i Bufet Puławska ul. Puławska 148/150; 02-624 Warszawa Cz. II Ośrodek Szkoleniowo - Wypoczynkowy Jawor ul. Zdrojowa 21; 38-610 Polańczyk; tel. 469 2031/32 1.2. Wykonawca gwarantuje zachowanie parametrów przedmiotu zamówienia zgodnie z wymaganiami Zamawiającego zawartymi w Formularzu specyfikacji technicznej odpowiednio do każdej części zamówienia. 1.3. Zastosowane w opisie przedmiotu zamówienia znaki towarowe lub pochodzenie artykułów spożywczych służą do określenia standardów, właściwości, jakości, walorów smakowych, jakimi powinny charakteryzować się produkty wchodzące w skład przedmiotu zamówienia. 1.4. Wykonawca składając ofertę może oferować artykuły równoważne do wskazanych za pomocą znaków towarowych i/lub pochodzenia. Artykuły równoważne muszą cechować się nie gorszymi właściwościami i parametrami niż artykuły spożywcze opisane przez Zamawiającego. Udowodnienie równoważności oferowanych artykułów spoczywa na Wykonawcy. 1.5. Zamawiający ustala następujące cechy wyrobów równoważnych: 1.5.1. gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż wskazane w formularzu specyfikacji technicznej 1.5.2. zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja); 1.5.3. wyroby równoważne muszą zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji co wyroby wskazane w wykazie. 1.6. Zamawiający zastrzega, że podane ilości artykułów są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego. 1.7. Zamawiający zastrzega sobie prawo wyboru poszczególnych artykułów według bieżących potrzeb i celowości ich zakupu 1.8. Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. Zamówienia składane będą za pośrednictwem telefonu lub faksu pod nr podanym na formularzu ofertowym. 1.9. Zamawiający wymaga, aby oferent sprzedał i dostarczył własnym transportem artykuły spożywcze i napoje. Przewidywana szacunkowa ilość produktów została szczegółowo przedstawiona w załączonym opisie przedmiotu zmówienia stanowiącym załączniki nr 2a i 2b do niniejszej SIWZ. Produkty te powinny być dostarczane do siedziby Zamawiającego we wszystkie dni powszednie (od poniedziałku do piątku) w godz. 7:00 - 13:00. Dostawy winny być realizowane w terminie 24 godzin od zgłoszenia zapotrzebowania telefonicznie przez Zamawiającego. Wielkość zamówienia została oszacowana na podstawie średniej wielkości zużycia poszczególnych artykułów z okresu ostatniego roku. 1.10. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Opis poszczególnych części zamówienia zawarty jest w załączniku nr 2a, 2b do SIWZ.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Hotel Łazienkowski w Warszawie
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.06.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- STARLES Sp. z o. o., Ul. Cybernetyki 15, 02-677 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 110160,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 81445,07
Oferta z najniższą ceną: 81445,07 / Oferta z najwyższą ceną: 127614,97
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Usługa zaprojektowania, przygotowania i przeprowadzenia kompleksowego procesu szkoleniowo-rozwojowego pod nazwą Akademia Kompetencji w zakresie Zamówień Publicznych dla pracowników uczelni
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostki Centrum Usług Logistycznych w Juracie
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych stanowiących własność m.st. Warszawy, administrowanych przez ZGN Wola m.st. Warszawy na terenie TZOM Koło (5 lokali).
- Dostawa mebli na wymiar do domu studenckiego AWS w Kampusie Mundurowym w Kaliszu (część II)
- Remont nawierzchni wieży do skoków zlokalizowanej na basenie Pałacu Młodzieży w budynku Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie
- Dostawa materiałów laboratoryjnych
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa poczęstunku dla uczestników projektu: "ROZWIJAMY POTENCJAŁY - Powiatowy Program Transformacji Pokoleniowej.", numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-06BE/23.
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa żywności do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie do 31.12.2025 r od daty udzielenia zamówienia.
- Dostawa pieczywa, drobiu i artykułów spożywczych
- Dostawa warzyw, owoców, mrożonek, jajek, artykułów spożywczych, mleka, mięsa i pieczywa
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.