Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2013-04-10
Katowice: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY
Numer ogłoszenia: 140636 - 2013; data zamieszczenia: 10.04.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy , ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu woj.śląskiego nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w wydarzeniach realizowanych w ramach Partnerstwa EURES-T Beskydy. Niniejsze postępowanie prowadzone jest w trzech częściach. CZĘŚĆ I Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Targach Pracy, Praktyk i Wolontariatu - Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Bielsku - Białej organizowanych przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP w dniu 10.05.2013 r., usługa dla 70 osób. Usługa świadczona będzie w budynku Wyższej Szkoły Administracji w Bielsku - Białej (Plac Lutra 7), w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (70 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 8 litrów z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 70 porcji po min. 80g, - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 70 porcji po min. 65g, e) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 350 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (70 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (70 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (70 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (70 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (70 szt. x min 40g); f) owoce - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg g) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe; h) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe); i) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). j) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia. CZĘŚĆ II Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Transgranicznych Targach Pracy, Przedsiębiorczości i Edukacji w Cieszynie w dniu 17.05.2013 r., usługa dla 120 osób. Usługa świadczona będzie w Zamku Cieszyn, w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa: wysokogatunkowa, rozpuszczalna do samodzielnego przygotowania (200 saszetek o wadze 2gr), - herbata: wysokogatunkowa, ekspresowa (min. 3 rodzaje: czarna, owocowa, zielona), wykładana w drewnianych pudełkach do samodzielnego przygotowania (łącznie 200 torebek herbaty z zawieszką o wadze 2gr., w tym 100 torebek herbaty czarnej), - dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka - bez ograniczeń, - wrzątek podawany w termosach lub warnikach (min. 2 sztuki) - bez ograniczeń. b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - woda mineralna gazowana (60 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (3 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy i z czarnej porzeczki, po 8 litrów z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 6 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 120 porcji po min. 80g - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 120 porcji po min. 65g - mini - eklerki - 120 porcji po min. 60g e) kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 360 sztuk): I rodzaj: z zieloną sałatą, szynką i pomidorem (60 szt. x min. 40g), II rodzaj: z pieczonym kurczakiem i papryką konserwową (60 szt. x min. 40g), III rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (60 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z ziołowym twarożkiem i szczypiorkiem (60 szt. x min. 40g), V rodzaj: z pastą jajeczno-szczypiorkową i świeżymi warzywami (60 szt. x min. 40g), VI rodzaj: z żółtym serem i oliwkami (60 szt. x min. 40g), f) sałatki - 2 rodzaje: - sałatka ryżowa z tuńczykiem i oliwkami (dziki ryż, tuńczyk, kukurydza, czarne oliwki) - 80 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem - 80 porcji x 100 g, g) przekąski koktajlowe - łącznie 360 sztuk: - koreczki mini caprese - mozarella i pomidorki (60 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (60 szt.) - koreczki z salami, mini kolbą kukurydzy i papryką (60 szt.) - babeczki z pieczonym kurczakiem (60 szt.) - jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) - mini - quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt) h) owoce: - mandarynki - 4 kg - winogrona - 4 kg i) ciepły posiłek (do podania w podgrzewaczach na godz. 12:00): - żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą (80 porcji x 400 ml) - barszcz czerwony (80 porcji x 250 ml), - krokiety z kapustą i grzybami (80 porcji x min. 130 g) - pieczywo mieszane (białe, ciemne - bez ograniczeń) j) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe k) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) l) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). ł) produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 100 kubeczków jednorazowych, - herbatniki typu petit beurre (50 opakowań po min. 100g). m) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia. CZĘŚĆ III Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Czechowicach - Dziedzicach organizowanych przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP w dniu 22.05.2013 r., usługa dla 70 osób. Usługa świadczona będzie w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego, którego adres zostanie wskazany wyłonionemu Wykonawcy w dniu podpisania umowy. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (70 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 8 litrów z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 70 porcji po min. 80g, - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 70 porcji po min. 65g, e) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 350 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (70 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (70 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (70 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (70 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (70 szt. x min 40g); f) owoce: - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg g) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe h) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) i) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). j) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WNIESIENIA WADIUM
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3.2)
- zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Pełnomocnictwo, w sytuacjach, w których uprawnienie do występowania w imieniu Wykonawcy nie wynika z przedłożonego dokumentu wyszczególnionego w punkcie III.4.2) pkt 2. W przypadku złożenia kserokopii pełnomocnictwo musi być potwierdzone za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę upoważnioną.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http:wup.katowice.ibip.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach,
ul. Kościuszki 30 , pok. 305, III piętro..
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.04.2013 godzina 10:00, miejsce: Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach, ul. Kościuszki 30 , pok. 210- Kancelaria Urzędu, II piętro..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Grant Eures T_Beskydy 2012/2013.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Targach Pracy, Praktyk i Wolontariatu - Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Bielsku - Białej organizowanych przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP w dniu 10.05.2013 r., usługa dla 70 osób. Usługa świadczona będzie w budynku Wyższej Szkoły Administracji w Bielsku - Białej (Plac Lutra 7), w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (70 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 8 litrów z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 70 porcji po min. 80g, - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 70 porcji po min. 65g, e) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 350 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (70 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (70 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (70 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (70 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (70 szt. x min 40g); f) owoce - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg g) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe; h) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe); i) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). j) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 10.05.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ II Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Transgranicznych Targach Pracy, Przedsiębiorczości i Edukacji w Cieszynie w dniu 17.05.2013 r., usługa dla 120 osób. Usługa świadczona będzie w Zamku Cieszyn, w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa: wysokogatunkowa, rozpuszczalna do samodzielnego przygotowania (200 saszetek o wadze 2gr), - herbata: wysokogatunkowa, ekspresowa (min. 3 rodzaje: czarna, owocowa, zielona), wykładana w drewnianych pudełkach do samodzielnego przygotowania (łącznie 200 torebek herbaty z zawieszką o wadze 2gr., w tym 100 torebek herbaty czarnej), - dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka - bez ograniczeń, - wrzątek podawany w termosach lub warnikach (min. 2 sztuki) - bez ograniczeń. b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - woda mineralna gazowana (60 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (3 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy i z czarnej porzeczki, po 8 litrów z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 6 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 120 porcji po min. 80g - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 120 porcji po min. 65g - mini - eklerki - 120 porcji po min. 60g e) kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 360 sztuk): I rodzaj: z zieloną sałatą, szynką i pomidorem (60 szt. x min. 40g), II rodzaj: z pieczonym kurczakiem i papryką konserwową (60 szt. x min. 40g), III rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (60 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z ziołowym twarożkiem i szczypiorkiem (60 szt. x min. 40g), V rodzaj: z pastą jajeczno-szczypiorkową i świeżymi warzywami (60 szt. x min. 40g), VI rodzaj: z żółtym serem i oliwkami (60 szt. x min. 40g), f) sałatki - 2 rodzaje: - sałatka ryżowa z tuńczykiem i oliwkami (dziki ryż, tuńczyk, kukurydza, czarne oliwki) - 80 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem - 80 porcji x 100 g, g) przekąski koktajlowe - łącznie 360 sztuk: - koreczki mini caprese - mozarella i pomidorki (60 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (60 szt.) - koreczki z salami, mini kolbą kukurydzy i papryką (60 szt.) - babeczki z pieczonym kurczakiem (60 szt.) - jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) - mini - quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt) h) owoce: - mandarynki - 4 kg - winogrona - 4 kg i) ciepły posiłek (do podania w podgrzewaczach na godz. 12:00): - żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą (80 porcji x 400 ml) - barszcz czerwony (80 porcji x 250 ml), - krokiety z kapustą i grzybami (80 porcji x min. 130 g) - pieczywo mieszane (białe, ciemne - bez ograniczeń) j) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe k) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) l) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). ł) produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 100 kubeczków jednorazowych, - herbatniki typu petit beurre (50 opakowań po min. 100g). m) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 17.05.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ III Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Czechowicach - Dziedzicach organizowanych przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP w dniu 22.05.2013 r., usługa dla 70 osób. Usługa świadczona będzie w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego, którego adres zostanie wskazany wyłonionemu Wykonawcy w dniu podpisania umowy. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (70 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 8 litrów z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 70 porcji po min. 80g, - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 70 porcji po min. 65g, e) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 350 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (70 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (70 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (70 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (70 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (70 szt. x min 40g); f) owoce: - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg g) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe h) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) i) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). j) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 22.05.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Wykonanie dokumentacji na "Przebudowa węzła cieplnego c.o, c.w.u, wewn. inst. c.o, c.w.u, gazu i instalacji elektr., klatki schodowej wraz z rob. tow. w budynku przy ul. Skłodowskiej 42 w Katowicach"
- Wykonanie przeglądów okresowych i prac konserwacyjnych: urządzeń wentylacyjno - klimatyzacyjnych w budynkach Głównego Instytutu Górnictwa Państwowego Instytutu Badawczego
- Obsługa serwisowa aparatury neurochirurgicznej - L
- MODERNIZCJA ELEMENTÓW TUNELU - PRZYWRÓCENIE PEŁNEJ SPRAWNOŚCI 3 WENTYLATORÓW STRUMIENIOWYCH FLAKTWOODS JTS063-3-9 ZAMONTOWANYCH W TUNELU KATOWICKIM
- Dostawa kompletnych stanowisk do nauczania w zawodzie technik robotyk w ramach projektu pn.: "W pogoni za technologią - nowoczesne kształcenie zawodowe odpowiedzią na przyszłe potrzeby"
- "Usługi sportowo-rekreacyjne dla pracowników Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Katowicach i osób im towarzyszącym".
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowe sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Częstochowskiej
- Świadczenie usługi cateringowej podczas uroczystości wręczenia dyplomów na Wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej
- Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie (od pon. do piątku) śniadań, obiadów dwudaniowych, podwieczorków dla oddziałów przedszkolnych oraz obiadów szkolnych w Szkole podstawowej nr 8 w Gliwicach.(2)
- Usługi cateringowe dla gości wernisażu wystawy z okazji 70-lecia działalności Biblioteki Głównej Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie.
- kompleksowa usługa cateringowa
- wynajem telebimu z obsługą wraz z kompleksową usługą cateringową
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.