Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-09-25
Kraków: Dostawa przypraw przetworzonych, sosów, zup, przetworów zbożowych, strączkowych, ziemniaczanych i grzybów suszonych
Numer ogłoszenia: 140863 - 2015; data zamieszczenia: 25.09.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 4228 , ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 261 137 554, faks 261 137 553.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zamowienia.3rblog.wp.mil.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa przypraw przetworzonych, sosów, zup, przetworów zbożowych, strączkowych, ziemniaczanych i grzybów suszonych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje: Grupa I - Przyprawy przetworzone, sosy i zupy (zadania od 1 - 6) Grupa II - Przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane (zadania od 7-12) Grupa III - Grzyby suszone (zadania od 13 - 18). Dla każdej grupy obowiązuje 6 obszarów dostaw.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 18.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
inne dokumenty
Wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty: 1) Aktualną Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu produktów pochodzenia niezwierzęcego. Podstawa prawna: art. 61 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz.1225 z późn. zm.) lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność, podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej. 2) Aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP, tj.: a) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą; lub b) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73, ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia; lub c) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Wypełniony druk OFERTA. 2. Wypełnione formularze cenowe, w zakresie zadań, których realizację wykonawca oferuje. 3. Oryginał lub kopię pełnomocnictwa: a) dla osoby/osób podpisującej/cych ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu wykonawcy składającego ofertę, gdy prawo do podpisania oferty nie wynika z innych dokumentów do niej załączonych (np. z aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, odpisu z właściwego rejestru). b) dla ustanowionego pełnomocnika, do reprezentowania w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy - dotyczy wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia zobowiązani są do ustanowienia pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. Wymagana jest forma, rodzaj i zakres pełnomocnictwa właściwy do poszczególnych czynności. W przypadku złożenia kopii pełnomocnictwa, musi być ona potwierdzona za zgodność z oryginałem notarialnie. 4. Wykonawca w dniu podpisania umowy przedstawi zamawiającemu aktualną, opłaconą polisę ubezpieczeniową OC o wartości równej lub wyższej sumie wartości zawartej umowy, w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej, obejmującym również odpowiedzialność ubezpieczonego za szkody osobowe lub rzeczowe wyrządzone przez wyprodukowane lub/i dostarczone, sprzedane towary przez ubezpieczonego oraz spowodowane przez niewykonanie lub nienależyte wykonanie zamówienia w okresie ubezpieczenia (kopia dowodu zawarcia ubezpieczenia będzie stanowiła załącznik do umowy). 5. Wykonawca zobowiązuje się do posiadania, ubezpieczenia odpowiedzialności, o którym mowa powyżej przez cały okres związania umową.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Na pisemny wniosek Zamawiającego Wykonawca jest obowiązany do dokonania zmiany w ilościach poszczególnych towarów (środków spożywczych) określonych w ilościach zawartych w umowie przy zachowaniu następujących warunków: 1) zmiana wynika z potrzeb odbiorców, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy; 2) zmiana nie powoduje przekroczenia maksymalnej wartości umowy brutto. 2. W przypadku zmiany wysokości stawki podatku od towarów i usług (VAT), bądź zmiany zakwalifikowania danego produktu w zakresie PKWIU, która wpływa na wartość należnego podatku VAT, na pisemny wniosek zainteresowanej strony, dopuszcza się zmianę wartości umowy brutto w stosunku do towarów, których zmiana dotyczy. 3. Dopuszcza się waloryzację cen jednostkowych netto według wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych dla żywności i napojów bezalkoholowych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny w Biuletynie Statystycznym GUS .Celem waloryzacji jest tylko i wyłącznie urealnienie cen zakupu przedmiotu niniejszej umowy. 4. Waloryzacja jest dopuszczalna w razie łącznego spełnienia następujących warunków: 1) złożenia pisemnego wniosku przez zainteresowaną stronę, przy czym każda ze stron ma prawo do dwukrotnej waloryzacji na swoją korzyść; 2) upływu pięciu miesięcy od rozpoczęcia realizacji umowy, 3) zmiany wskaźnika przekraczającej 6 punktów procentowych, 5. Waloryzację przeprowadza się w oparciu o otrzymane w formie pisemnej z GUS wskaźniki cen towarów i usług konsumpcyjnych - żywność i napoje bezalkoholowe, za miesiąc poprzedzający wpływ wniosku, o którym mowa powyżej, w odniesieniu do cen z grudnia 2015r., dla odpowiednich grup żywności. 6. Zmiana cen wskutek waloryzacji wymaga formy pisemnej pod rygorem nieważności i wywołuje skutek od dnia podpisania stosownego aneksu do umowy, który powinien zostać podpisany w terminie do 30 dni od daty otrzymania przez Zamawiającego stosownej informacji z GUS. W przypadku gdy Wykonawca wraz z wnioskiem do Zamawiającego przedłoży prawidłową informację z GUS, sporządzoną w formie pisemnej, dopuszcza się dokonanie waloryzacji na podstawie takiej informacji.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.3rblog.wp.mil.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa 4228 Kraków, ul. Montelupich3, 30-901 Kraków, Sekcja Zamówień Publicznych.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.10.2015 godzina 09:00, miejsce: Jednostka Wojskowa 4228 Kraków, ul. Montelupich3, 30-901 Kraków, kancelaria jawna.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1 - Obszar I.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw przetworzonych, sosów i zup: Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Drożdze suszone, Liśc laurowy, Majeranek, Ziele angielskie, Rozmaryn, Czosnek mielony, Papryka chili, Bazylia, Oregano, Carry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła perwansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 - Obszar II.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw przetworzonych, sosów i zup: Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Drożdze suszone, Liśc laurowy, Majeranek, Ziele angielskie, Rozmaryn, Czosnek mielony, Papryka chili, Bazylia, Oregano, Carry, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła perwansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - Obszar III.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw przetworzonych, sosów i zup: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liśc laurowy, Majeranek, Ziele angielskie, Rozmaryn, Czosnek mielony, Papryka chili, Bazylia, Oregano, Carry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - Obszar IV.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw przetworzonych, sosów i zup: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Liśc laurowy, Majeranek, Ziele angielskie, Rozmaryn, Czosnek mielony, Papryka chili, Bazylia, Oregano, Carry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5 - Obszar V.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw przetworzonych, sosów i zup: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liśc laurowy, Majeranek, Ziele angielskie, Czosnek mielony, Papryka chili, Bazylia, Oregano, Carry, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 - Obszar VI.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw przetworzonych, sosów i zup: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Drożdze suszone, Liśc laurowy, Majeranek, Ziele angielskie, Rozmaryn, Czosnek mielony, Papryka chili, Bazylia, Oregano, Carry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie nr 7 - Obszar I.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów zbożowych, strączkowych i ziemniaczanych: Mąka pszenna typ 500, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki kukurydziane z miodem, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zadanie nr 8 - Obszar II.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów zbożowych, strączkowych i ziemniaczanych: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki kukurydziane, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zadanie nr 9 - Obszar III.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów zbożowych, strączkowych i ziemniaczanych: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki kukurydziane z miodem, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zadanie nr 10 - Obszar IV.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów zbożowych, strączkowych i ziemniaczanych: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka zytnia typ 720, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki kukurydziane z miodem, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zadanie nr 11 - Obszar V.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów zbożowych, strączkowych i ziemniaczanych: Mąka pszenna typ 500, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki kukurydziane z miodem, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-4, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zadanie nr 12 - Obszar VI.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów zbożowych, strączkowych i ziemniaczanych: Mąka pszenna typ 500, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki kukurydziane z miodem, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Zadanie nr 13 - Obszar I.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa grzybów suszonych.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Zadanie nr 14 - Obszar II.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa grzybów suszonych.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Zadanie nr 15 - Obszar III.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa grzybów suszonych.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Zadanie nr 16 - Obszar IV.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa grzybów suszonych.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Zadanie nr 17 - Obszar V.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa grzybów suszonych.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Zadanie nr 18 - Obszar VI.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa grzybów suszonych.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.61.33.11-1, 03.21.22.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Budowa dedykowanego oświetlenia przejścia dla pieszych na ul. Łobzowskiej - skrzyżowanie od ul. Siemiradzkiego w Krakowie
- DFP.271.2.2025.AB -Dostawa wraz z wdrożeniem Systemu do Elektronicznego Obiegu Dokumentów Finansowych i Automatyzacji Procesów Biznesowych (SEOD) wraz z integracją z systemem InfoMedica dla S.U.
- Zakup usługi sieciowego dostępu do kolekcji czasopism elektronicznych w 2025 roku ze wszystkich stanowisk komputerowych UJ oraz spoza sieci uczelnianej za pomocą systemu autentykacji.
- Dostawa 4szt kamer optycznych dla CDSI DE-dzp.272-081/25
- "Zakup specjalistycznego samochodu do 3.5 t do transportu dzieł sztuki"
- Adaptacja pomieszczenia na potrzeby punktu pielęgniarskiego z pokojem przygotowawczym wraz z modernizacją istniejących sanitariów przy salach chorych na oddziale szybkiej diagnostyki w pawilonie M5
więcej: przetargi w Krakowie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.