eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BarczewoZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGOW BARCZEWIE

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-07-18

Barczewo: ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGOW BARCZEWIE
Numer ogłoszenia: 141025 - 2016; data zamieszczenia: 18.07.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGOW BARCZEWIE.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamówienie obejmuje 6 części PM.271.1.2016CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3; 1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt 4200 2. Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczajna kg 80 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 24 4. Płatki owsiane op 500g Kg 25 5 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) Kg 30 6 Płatki jęczmienne op500g Kg 25 7. Kasza manna 1000g Kg 25 8. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 25 9. Kasza jaglana op.400-500g Kg 25 10. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 40 11. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 60 12. Kasza pęczak op.400-500g Kg 5 13 Mąka razowa kg 20 14. Mąka pszenna typ 550 op.1000g Kg 180 15. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 30 16. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 25 17. Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g Kg 60 18. Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g Kg 60 19. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 260 20. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 150 21. Koncentrat pomidorowy 30% op.co najmniej 190g Szt 250 22. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 40 23. Sól morska drobna.o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza Kg 30 24. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 40 25. Kakao prawdziwe op.100-200g kg 5 26. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g bez cukru Szt 300 27 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 300 28. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 100 29. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 30 30. Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) Kg 130 31. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt Szt 120 32. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 40 33. Herbata granulowanaop.100g Szt 120 34. Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 300 35. Biszkopty op.250-500g Kg 25 36. Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli,sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 150 37. Keczup pomidorowy,łagodny w opakowaniach szklanych op. Szt 100 38. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt 80 39. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 60 40. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g Szt 20 41. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 20 42. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 8 43. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 10 44. Kukurydza konserwowa puszka op.400g Szt 30 45. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 20 46. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 20 47. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 20 48. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt 40 49. Przyprawa Curry op.20g Szt 15 50. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 15 51. Majeranek otarty waga co najmniej 6g szt 60 52. Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt 150 53. Sól himalajska op.min 300g op 40 54. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 40 55. Cukier waniliowy szt 40 56. Kwasek cytrynowyop.20g Szt 40 57. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 40 58. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 300 59. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 50 60. Proszek do pieczenia Szt 10 61. Syrop owocowy naturalny op.420 ml L 30 62. Bazylia suszona przyprawa szt 30 63 Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmniej 200g zawierające co najmniej 60% mięsa z ryb w 100g produktu gotowego do spożycia. Szt 80 64. Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew,jabłko; marchew-banan) L 300 65. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 10 66. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 15 67. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 15 68 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g szt 120 69 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l L 10 70 Soczewica czerwona połówki op.500-1000g kg 10 71 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op.co najmniej 400g szt 200 72 Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g szt 20 73 Ciecierzyca op.500-1000g kg 10 74 Drożdże świeże kg 3 75 Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g kg 10 76 Brzoskwinie w puszce szt 60 77 Gałka muszkatołowa mielona szt 15 78 Kolendra suszona przyprawa Szt 15 79 Lubczyk suszony przyprawa szt 15 80 Rozmaryn suszony przyprawa szt 10 81 Cynamon mielony przyprawa szt 10 82 Goździki przyprawa szt 10 83 Sok owocowy jabłkowy naturalny 100% (zawartość cukru w 100g gotowego produktu max10g ) op.1000ml L 300 84 Imbir mielony przyprawa szt 10 CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7 Nazwa asortymentu Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 180 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 420 3. Wołowina surowa ligawa Kg 110 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry Kg 170 5. Filet z indyka surowy Kg 150 6. Filet z kurczaka surowy Kg 250 7. Schab bez kości surowy wieprzowy Kg 130 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 120 9. Antrykot wołowy surowy Kg 20 10. Żebra wołowe surowe Kg 20 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 30 12. Wątróbka wieprzowa surowa Kg 10 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp. Kg 75 14. Łopatka wp. Pieczona skład:łopatka wp min.73%,woda,sól,naturalne przyprawy. Kg 20 15. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw,mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne,woda kg 40 16. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej.Składniki:mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30 17. Kiełbasa krakowska parzona baton.Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona.Mięso wp.min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. Kg 30 18. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 30 19. Szynka wp.gotowana.kl.I.Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 30 20. Kiełbasa cienka wp.podsuszana o zawartości mięsa min.72%. kg 40 21. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda ,sól,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. Kg 30 22. Ogonówka wędzona parzona.Mięso wp.min82%,woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 15 23 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 10 24 Kiełbasa szynkowa wp.baton,mięso wp min 71%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 15 CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7 180 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Ziemniaki kg 2500 2. Marchew świeża korzeń kg 550 3. Pietruszka świeża korzeń kg 150 4. Cebula biała kg 60 5. Cebula czerwona kg 60 6. Seler świeży korzeń kg 200 7. Por świeży kg 200 8. Kapusta czerwona świeża kg 100 9. Pieczarki świeże kg 20 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 100 11. Szczypior świeży pęczek szt 300 12. Rzodkiewka pęczek szt 300 13. Rzodkiew biała świeża Kg 100 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 200 15 Sałata zielona świeża główka Szt 150 16 Pomidory czerwone, świeże kg 280 17 Ogórek św.szklarniowy kg 280 18 Ogórek swieży,zielony gruntowy kg 50 19 Ogórek kwaszony Kg 80 20 Kapusta kwaszona biała kg 80 21 Kapusta pekinska kg 60 22 Kapusta biała słodka główka kg 130 23 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 40 24 Cytryna świeża Kg 50 25 Jabłka świeże kg 950 26 Banany świeże kg 500 27 Gruszki świeże kg 400 28 kiwi Kg 60 29 Mandarynki świeże kg 200 30 Winogrona zielone bezpestkowe kg 160 31 Śliwka fioletowa duża kg 90 32 Brzoskwinie kg 80 33 Winogrona granatowe kg 60 34 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 350 35 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 350 36 Burak czerwony świeży Kg 250 37 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g kg 5 38 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g kg 2 39 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 25 40 Groch połówki op. 400-1000g kg 25 41 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 4 42 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 4 43 Koper zielony suszony op 50-100g kg 3 44 Pestki słonecznika op.50-150g kg 8 45 Żurawina suszona op.250-500g kg 8 46 Kalafior świeży szt 150 47 Brokuły świeze szt 150 48 Botwinka pęcz 80 49 Morele suszone kg 5 50 Figi suszone kg 5 Cebulka suszona 3 51 kg 52 Cukinia kg 30 CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4) Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g) kg 600 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 120 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 150 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 100 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 80 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 40 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 80 9 Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 45 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 200 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 200 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 200 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 160 14 Bukiet warzyw (kalafior,fasola szparagowa,marchew,brukselka,groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 160 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 120 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 120 17 Wiśnia b)p op.450-2500g Kg 100 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 40 19 Dorsz filet SHP kg 150 20 Miruna filet SHP kg 150 21 Morszczuk filet SHP kg 180 22 Dynia mrożona kg 120 23 Makrela wędzona Kg 50 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 80 25 Ryba sola filet mrożona kg 30 26 Kluski śląske op 400-2500g kg 90 27 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g kg 100 28 Sandacz filet kg 30 29 Dorada filet kg 30 CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 4000 2. Mleko folia 3,2% L 1000 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 200 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 200 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 250 6. Jogurt owocowy typu greckiego,waga op.150g o niskiej zawartości cukru,bez aromatów i barwników,bez syropu glukozowo-fruktozowego,zawartośc soli wynika wyłącznie z nauralnie występującego sodu. szt 1200 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 300 8. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op.co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 300 9. Kefir naturalny op.co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 200 10. Śmietana 12% op.co najmniej 400ml L 200 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 30 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 30 13 Śmietana 9% op 400g L 150 14 Maślanka naturalna1000ml L 30 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 300 16 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g szt 200 17 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt 400 CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej400-500g Szt. 560 2 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g szt 320 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g szt 200 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g szt 1000 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g szt 350 6 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 80 7 Chałka zdobna co najmniej 300g szt 210 8 Chleb razowy waga min.400g krojony,foliowany szt 500 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 80 10 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g szt 860 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g szt 420 12 Bułka tarta kg 30 13 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g szt 400 14 Bułka razowa z ziarnem szt 400 15 Chleb wiejski waga min.400g szt 150 16 Rogale z makiem waga co najmniej 50g szt 500.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.30.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2)

      przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkolebarczewo.pl
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul. Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój 104 w godz.8:00-13:00.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.07.2016 godzina 11:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul. Słowackiego7 pokój 104.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt 4200 2. Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczajna kg 80 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 24 4. Płatki owsiane op 500g Kg 25 5 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) Kg 30 6 Płatki jęczmienne op500g Kg 25 7. Kasza manna 1000g Kg 25 8. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 25 9. Kasza jaglana op.400-500g Kg 25 10. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 40 11. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 60 12. Kasza pęczak op.400-500g Kg 5 13 Mąka razowa kg 20 14. Mąka pszenna typ 550 op.1000g Kg 180 15. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 30 16. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 25 17. Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g Kg 60 18. Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g Kg 60 19. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 260 20. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 150 21. Koncentrat pomidorowy 30% op.co najmniej 190g Szt 250 22. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 40 23. Sól morska drobna.o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza Kg 30 24. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 40 25. Kakao prawdziwe op.100-200g kg 5 26. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g bez cukru Szt 300 27 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 300 28. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 100 29. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 30 30. Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) Kg 130 31. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt Szt 120 32. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 40 33. Herbata granulowanaop.100g Szt 120 34. Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 300 35. Biszkopty op.250-500g Kg 25 36. Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli,sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 150 37. Keczup pomidorowy,łagodny w opakowaniach szklanych op. Szt 100 38. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt 80 39. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 60 40. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g Szt 20 41. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 20 42. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 8 43. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 10 44. Kukurydza konserwowa puszka op.400g Szt 30 45. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 20 46. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 20 47. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 20 48. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt 40 49. Przyprawa Curry op.20g Szt 15 50. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 15 51. Majeranek otarty waga co najmniej 6g szt 60 52. Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt 150 53. Sól himalajska op.min 300g op 40 54. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 40 55. Cukier waniliowy szt 40 56. Kwasek cytrynowyop.20g Szt 40 57. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 40 58. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 300 59. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 50 60. Proszek do pieczenia Szt 10 61. Syrop owocowy naturalny op.420 ml L 30 62. Bazylia suszona przyprawa szt 30 63 Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmniej 200g zawierające co najmniej 60% mięsa z ryb w 100g produktu gotowego do spożycia. Szt 80 64. Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew,jabłko; marchew-banan) L 300 65. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 10 66. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 15 67. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 15 68 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g szt 120 69 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l L 10 70 Soczewica czerwona połówki op.500-1000g kg 10 71 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op.co najmniej 400g szt 200 72 Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g szt 20 73 Ciecierzyca op.500-1000g kg 10 74 Drożdże świeże kg 3 75 Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g kg 10 76 Brzoskwinie w puszce szt 60 77 Gałka muszkatołowa mielona szt 15 78 Kolendra suszona przyprawa Szt 15 79 Lubczyk suszony przyprawa szt 15 80 Rozmaryn suszony przyprawa szt 10 81 Cynamon mielony przyprawa szt 10 82 Goździki przyprawa szt 10 83 Sok owocowy jabłkowy naturalny 100% (zawartość cukru w 100g gotowego produktu max10g ) op.1000ml L 300 84 Imbir mielony przyprawa szt 10.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2016.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 180 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 420 3. Wołowina surowa ligawa Kg 110 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry Kg 170 5. Filet z indyka surowy Kg 150 6. Filet z kurczaka surowy Kg 250 7. Schab bez kości surowy wieprzowy Kg 130 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 120 9. Antrykot wołowy surowy Kg 20 10. Żebra wołowe surowe Kg 20 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 30 12. Wątróbka wieprzowa surowa Kg 10 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp. Kg 75 14. Łopatka wp. Pieczona skład:łopatka wp min.73%,woda,sól,naturalne przyprawy. Kg 20 15. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw,mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne,woda kg 40 16. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej.Składniki:mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30 17. Kiełbasa krakowska parzona baton.Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona.Mięso wp.min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. Kg 30 18. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 30 19. Szynka wp.gotowana.kl.I.Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 30 20. Kiełbasa cienka wp.podsuszana o zawartości mięsa min.72%. kg 40 21. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda ,sól,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. Kg 30 22. Ogonówka wędzona parzona.Mięso wp.min82%,woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 15 23 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 10 24 Kiełbasa szynkowa wp.baton,mięso wp min 71%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2016.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: . Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki kg 2500 2. Marchew świeża korzeń kg 550 3. Pietruszka świeża korzeń kg 150 4. Cebula biała kg 60 5. Cebula czerwona kg 60 6. Seler świeży korzeń kg 200 7. Por świeży kg 200 8. Kapusta czerwona świeża kg 100 9. Pieczarki świeże kg 20 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 100 11. Szczypior świeży pęczek szt 300 12. Rzodkiewka pęczek szt 300 13. Rzodkiew biała świeża Kg 100 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 200 15 Sałata zielona świeża główka Szt 150 16 Pomidory czerwone, świeże kg 280 17 Ogórek św.szklarniowy kg 280 18 Ogórek swieży,zielony gruntowy kg 50 19 Ogórek kwaszony Kg 80 20 Kapusta kwaszona biała kg 80 21 Kapusta pekinska kg 60 22 Kapusta biała słodka główka kg 130 23 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 40 24 Cytryna świeża Kg 50 25 Jabłka świeże kg 950 26 Banany świeże kg 500 27 Gruszki świeże kg 400 28 kiwi Kg 60 29 Mandarynki świeże kg 200 30 Winogrona zielone bezpestkowe kg 160 31 Śliwka fioletowa duża kg 90 32 Brzoskwinie kg 80 33 Winogrona granatowe kg 60 34 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 350 35 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 350 36 Burak czerwony świeży Kg 250 37 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g kg 5 38 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g kg 2 39 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 25 40 Groch połówki op. 400-1000g kg 25 41 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 4 42 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 4 43 Koper zielony suszony op 50-100g kg 3 44 Pestki słonecznika op.50-150g kg 8 45 Żurawina suszona op.250-500g kg 8 46 Kalafior świeży szt 150 47 Brokuły świeze szt 150 48 Botwinka pęcz 80 49 Morele suszone kg 5 50 Figi suszone kg 5 Cebulka suszona 3 51 kg 52 Cukinia kg 30.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 03.22.21.10-7.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2016.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g) kg 600 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 120 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 150 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 100 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 80 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 40 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 80 9 Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 45 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 200 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 200 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 200 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 160 14 Bukiet warzyw (kalafior,fasola szparagowa,marchew,brukselka,groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 160 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 120 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 120 17 Wiśnia b)p op.450-2500g Kg 100 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 40 19 Dorsz filet SHP kg 150 20 Miruna filet SHP kg 150 21 Morszczuk filet SHP kg 180 22 Dynia mrożona kg 120 23 Makrela wędzona Kg 50 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 80 25 Ryba sola filet mrożona kg 30 26 Kluski śląske op 400-2500g kg 90 27 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g kg 100 28 Sandacz filet kg 30 29 Dorada filet kg 30.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2016.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 4000 2. Mleko folia 3,2% L 1000 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 200 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 200 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 250 6. Jogurt owocowy typu greckiego,waga op.150g o niskiej zawartości cukru,bez aromatów i barwników,bez syropu glukozowo-fruktozowego,zawartośc soli wynika wyłącznie z nauralnie występującego sodu. szt 1200 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 300 8. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op.co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 300 9. Kefir naturalny op.co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 200 10. Śmietana 12% op.co najmniej 400ml L 200 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 30 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 30 13 Śmietana 9% op 400g L 150 14 Maślanka naturalna1000ml L 30 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 300 16 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g szt 200 17 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt 400.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2016.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: . Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej400-500g Szt. 560 2 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g szt 320 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g szt 200 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g szt 1000 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g szt 350 6 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 80 7 Chałka zdobna co najmniej 300g szt 210 8 Chleb razowy waga min.400g krojony,foliowany szt 500 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 80 10 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g szt 860 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g szt 420 12 Bułka tarta kg 30 13 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g szt 400 14 Bułka razowa z ziarnem szt 400 15 Chleb wiejski waga min.400g szt 150 16 Rogale z makiem waga co najmniej 50g szt 500.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2016.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.