To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2008-06-30
Słupsk: Dostawy mięsa wieprzowego świeżego dla Szkoły Policji w Słupsku.
Numer ogłoszenia: 144366 - 2008; data zamieszczenia: 30.06.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 117990 - 2008.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Policji w Słupsku, ul. Kilińskiego, 76-200 Słupsk, woj. pomorskie, tel. 059 8417556, 8417558, fax 059 8417559.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła Policji.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wieprzowego świeżego dla Szkoły Policji w Słupsku..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa wieprzowego świeżego dla Szkoły Policji w Słupsku. 1) Łopatka świeża bez kości , bez skóry - min. ilość 50 kg, max ilość 3.300 kg.Element pochodzący z rozbioru młodych sztuk klasy E i U, element obrobiony kulinarnie, odtłuszczony, (bez skóry i kości, golonki), powierzchnia bez przekrwień, pozacinań, barwa jasnoróżowa do czerwonej. 2) Schab świeży bez kości - min. ilość 50 kg, max ilość 1.700 kg. Element pochodzący z rozbioru młodych sztuk klasy E i U, element obrobiony kulinarnie, (bez skóry i kości), barwa jasnoróżowa do czerwonej, pozbawiony okrywy tłuszczowej i warkocza, bez strzępów mięsni i pozacinań. 3) Karkówka świeża bez kości - min. ilość 50kg, max ilość 1.900 kg. Element pochodzący z rozbioru młodych sztuk klasy E i U, element obrobiony kulinarnie, odtłuszczony, (bez skóry i kości). 4) Żeberka wieprzowe I gatunek - min. ilość 50 kg, max ilość 280 kg. Element pochodzący z rozbioru młodych sztuk klasy E i U, z odcinka piersiowego półtuszy, element obrobiony. 5) Boczek świeży bez skóry, bez żeberek - min. ilość 50 kg, max ilość 180 kg. Element odcięty od półtuszy bez skóry i kości, warstwa tłuszczu do 10 mm. 6) Słonina świeża - min. ilość 50 kg, max ilość 205 kg. 7) Kości schabowe - min. ilość 50kg, max ilość 2.400 kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 86593 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.06.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZETWÓRSTWO MIĘSNE JCH SP. Z O.O. W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ
jakie przetargi wygrała firma
PRZETWÓRSTWO MIĘSNE JCH SP. Z O.O. W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ
- PRZETWÓRSTWO MIĘSNE JCH SPÓŁKA Z O.O., ul. Witkowice 1, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 86593.00
- Oferta z najniższą ceną: 86593.00 / oferta z najwyższą ceną: 105087.50
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SŁUPSKA
- Sukcesywne dostawy pieczywa do Aresztu Śledczego w Słupsku i Oddziału Zewnętrznego w Ustce Aresztu Śledczego w Słupsku na rok 2025/2026
- Dostawy dań gotowych świeżych (wyrobów garmażeryjnych).
- Zagospodarowanie odpadów o kodzie 07 02 13 - odpady tworzyw sztucznych.
- Zakup wyposażenia do nowego przedszkola w Głobinie
- Przedmiotem zamówienia jest budowa boiska wielofunkcyjnego na dz. nr 84 w m. Krzemienica
- Konserwacja i naprawa oświetlenia ulicznego, parkowego, akcentowego, będącego w zarz. ZIM w Słupsku oraz konserwacja i naprawa instalacji elektrycznych w budynkach administrowanych przez ZIM w Słupsku
więcej: przetargi w Słupsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
- Sukcesywna dostawa mięsa świeżego, mięsa mrożonego i wyrobów mięsnych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- Sukcesywna dostawa nabiału i mięsa na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju
- Dostawa mięsa, podrobów i wędlin na potrzeby Zakładów Karnych w Raciborzu oraz Głubczycach z podziałem na 3 części
więcej: Wieprzowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.